חוצמזה שאני נורא מקנא לא הבנתי אם אתה קונה אופנוע כאן ומוכר שם או קונה שם ומביא לכאן.
לגבי דגם לטיול כל אופנוע ובטח שאדוונצ'רים או טוררים יעשו את העבודה מבחינת "צורך מבצעי". 50 כ"ס ומעלה מספיקים עבור 2 אנשים עם ציוד.
מעבר למחיר ולגורם הפאן הייתי מסתכל על בטיחות, נוחות, אמינות ואחסון.
אני יודע שזה לא בכיוון שלך אבל עבורי, הייתי שוקל שוב את ה NC בעיקר בגלל התמורה למחיר. נהנינו איתו מאוד. אמנם כשעמוס לעייפה הבלמים בסדר עד גבוליים אבל באחסון האמינות והנוחות הוא נותן המון. עד 140-130 קמ"ש לשיוט בזוג זה כל מה שאני צריך. תא האחסון מקדימה- פרייסלס. בטיול זוגי ארוך פקטור האמינות מתעצם גם מבחינת שקט נפשי. אתה יודע שהוא תמיד יניע ויגיע. אז נשארנו עם מרכיב הסקס אפיל והפאן. והמטרה של הטיול היא פאן.
ואתם חולם על ה GS כבר שנים.
והחיים נגמרת והעבודה נשארת.
וחיים רק פעם אחת.
וצריך להגשים ולהיפטר מפנטזיות כדי לא להפוך לזקן ממורמר נטול סיפורים וזכרונות בבית אבות.
וגם ממרומי גילנו, רואים כבר את המישור הגדול והמתסכל שבו לא נוכל לעשות דברים מסויימים באופן ובדרך שתמיד רצינו.
אז קח לך GS חדש או משומש, תעשה ביטוח מקיף כדי לצמצם נזק ותוכל למכור תמיד אם תרצה.
במקום לחכות שיגיע זמן "מתאים"- תתאים את הזמן לחלום. קח לך גרמני וצאו לטיול של הלייף. זה מה שהייתי עושה אם הייתי שושני.

ציטוט ההודעה בתגובה