ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
כמו שכתבתי, לי היה בעיה עם 80 כח סוס בעליות, זה עושה את זה אבל בתכלס ההתעסקות עם ההילוכים והנסיון להוציא כל סוסון לכביש היה מעייף ולא כיף גדול.
לדעתי העליה הכי תלולה שלנו היתה בדרך לזיפילד מדרום. שום בעיה, נשבע. אני זוכר אותה היטב בגלל התנועה הכבדה. לא אופנוע מירוצים אבל גם לא ג'ילרה.

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
נכון להיום מסלול הרכיבה יהיה קרוב ל- 10K ק"מ בתכנון הראשוני על זמן של חודשיים. הוסף על כך משתנים יומיים כי בניגוד לעבר, לא יהיה תכנון מלא
אלה רכיבה "לארצות" בכבישים משניים וכיסוי שטח, היינו אם מצאנו מקום שנרצה להישאר בו יותר מיום אחד, או לצאת ממנו לטיול כוכב, אז נישאר
ולא נרכוב מבית מלון לבית מלון דבר שנוח בטיול קצר אבל מבחינת הספונטניות פחות טוב. לכן המשמעות לאופנוע דוגמת ה-1250 היא מכרעת, נסה לחשוב
ג'יפ מזווד היטב לתכלית מול רכב סטיישן, שניהם יעשו את העבודה אבל בדרך אחרת הבימר מפסיק לנשום במקום בו הורסיס פורח, אבל היות ואתה רוכב
בעיקר במהירויות החוקיות, במקומות בהם הזריזות והיכולות התכניות של הורסיס פחות באות לידי ביטוי, אבל לכוח המומנט והמקום לציוד מקבל משמעות רבה,
הוסף על כך ציוד לחודשיים שיכלול גם אולי אוהל וציוד קמפינג. הבימר יתאים יותר. הסיפור באמת הוא אם תהיה יציאה מינכן עם אופנוע חדש או שילוח אופנוע
לאיטליה ומשם ההתחלה והסיום. בינתיים יש לי עוד זמן לחשוב לחשב ולנסות להבין.
אני בטוח שעצם הידיעה שאתה רוכב על הבימר יעשה לך חם בלב ושמח בבטן.
מבחינת התאמה מבצעית תבדוק עם הג'ינג'ית על NC של לוקי. היה מורכב עם" הילד" שלו בעליה של מצוקי דרגות ורכב בדיוק בקצב שלי. מטפס בלי למצמץ בשני שלישי, כמו בכל אופנוע גדול אחר. במקומך הייתי בודק עוד אפשרות- קניה של אופנוע חדש\משומש ומכירה באירופה בסוף הטיול. גם אם תקבל אלף דולר פחות, זה יותר משתלם מהשכרה או שילוח מהארץ למיקום מרוחק שלא לדבר על אילוץ למסלול מעגלי. חצי מחיר בערך ממחירי הארץ. אולי בכלל אפשר להביא חזרה. אין לי מושג.