ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
יא שושני, החיים משתנים גם לכיוונים לא צפויים אז קודם קונים ומטיילים ואחר כך עושים חושבים.

זהו שלא. כשהאופנוע שלך הוא הכלי שלך להתנהלות יום יומית ולא אופנוע פאן לסופ"ש יש לך על הרבה יותר מה לחשוב.
אם אתה יכול לשכור בגרמניה GS לטיול של שבוע תבין אם זה מתאים או לא. קצת יקר לעומת השכרת דגמים אחרים אבל הכי זול כדי להבין לעומק את האופנוע.
אחר כך תוכל לקנות בגרמניה ולהביא ולחסוך כמו גדול.
בכל טיול שלי בחו"ל אני לא עושה חשבון לכסף אם אני רוצה משהו אני קונה אותו השכירות היא לא פקטור בבחירה השימושיות כן!
ועוד משהו, ה GS הוא לא אופנוע אוברקיל עבורך ולא בהגדרה.
מבחינת יכולת הניצול שלי ברור שלא, ברור לי שאני אדע להפיק ממנו הרבה, אבל... אם ניקח את הורסיס החדש מול הבימר האם ההפרש שווה?
זה אופנוע גדול ומתון עם דאווין חזק. לא שחסר כוח או יכולת, רק שבעיצוב של GS אין קריאה ללחוץ כמו אצל האחים הכתומים והאדומים.
מקדם הוואסח כפי שא' קורא לו מעולם לא היה שיקול עבורי, אבל לקחת כלי של 170K ולהעמיד בחניה משותפת קשור לעמוד?
לרוב הרוכבים של GS אין קעקוע של כוס של בירה על הגב.
רוב הרוכבים של הבימר קונים אותו משיקולים אחרים לגמרי, הם גם מחזיקים רכב נוסף ורוכבים איתו בטיוליי מועדון לצפון כשמתאפשר, זה לא באמת
כלי לשימוש יום יומי.

מסע של חדשיים וכ-11000 ק"מ או יותר זה יכול להיות פרטנר נהדר, יציאה לסיבוב בשבת לנס הרים זה כמו להכניס את שוונצנגר לג'ימבורי.

במחיר שלו אפשר להגשים שלוש חלומות מלאים אז מה עדיף חלום אחד או כמה?