ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
ערנצ'וק ידידי הטוב ורב המעללים, כשמדברים על דינמיות של אופנוע, כוח משיכה, או יכולת, צריך לבדוק בנתונים שווים, קח שני אופנועים סעו באותו
הילוך ובאותה מהירות נניח 80 קמ"ש בהילוך 6 ותבדקו סל"ד, עכשיו ביחד תנו משיכה למצערת עד הסוף האופנוע החזק יותר יתחיל לפתוח פער
עד גבול מסוים, בדרך כלל למנוע עם יותר כ"ס יהיה יותר קל לבנות מהירות. לא מדובר על פתיחה מ-0 קמ"ש.

עכשיו זה לא אומר שלמנצח יש ז יותר גדול, זה אומר שלאופנוע שלו יש יכולת משיכה (טורק) גדולה יותר, כי יש לו יותר סוסים באורווה ולמה זה טוב?
כי אם עקפת רכב וממול מגיע רכב אחר במהירות, במשיכה זריזה של המצערת אתה מסיים עקיפה בטוחה שהתחילה ב-100 קמ"ש והסתיימה בשנייה
וחצי ב-160 קמ"ש לפני שמי מהנהגים הבין בכלל את הסיטואציה. עכשיו ככל שיש יותר סוסים שמשתתפים בחגיגה זמן הסכנה מתקצר.

פתיחה ברמזור שייכת לדור הקמיקזות/שליחים/רוכבים מתים והפסיק לעניין אותי לפני כ-4 עשורים, כך גם אפס למאה וגם רכיבה צפונה מ-200 למרות שזה נחמד פעם בעשור עדיין...

הטורק הזה מבחנתי הוא מהות האופנוע רכבת ההרים הפרטית שלי ההתמכרות יכולת השילוח ממצב א' למצב ב' היא הריגוש האמתי והסייען לרכיבה טכנית טובה יציאה מסיבוב חד במשיכה חזקה תוך שמירת קו היא סוג של אומנות מבחנתי, הוסף על כך בלימת מנוע זהה למשיכה ותקבל חיסכון אדיר בהחלפת רפידות בלם, מניעת נענועי שילדה ורכיבה אחידה ללא העברות משקל מיותרות.

אין דבר כזה יותר מדי כוח!
שוב, אתה מביא פה כל מיני נתונים (שאני ד"א מכיר יודע וכו'...) והשוואות שלא בדיוק רלוונטיות לתחושה תכלס כשלוקחים כלי וממש בפועל רוכבים עליו, תרכב תעשה השוואה ותחליט מה שתחליט.
גם ככה הרי בסוף, הג'ינג'ית תכריע אם טוב לה מאחור לישיבה או שלא