אחד מהשנים ככל הנראה ה-XR ברשימה, בטיימינג של היום הצרכים האמתיים ובמהות העסקה הכלכלית שמצאתי
זה האופנוע הכי נכון לי. אל מול אופנוע חדש זהה ומכירת הישן חסכתי למעלה מ-20 אלף שקל. בפועל הוספתי
כ-53 אלף ש"ח עבורו. אם הייתי מחכה חצי שנה לבימר חדש (אין עדיין מועד בטוח) או קונה את הטריפל בלאק
שהכי פחות אהבתי ועולה יותר רק בגלל הצביעה הייתי משלם הפרש כפול+ ובגדול ללא סיבה אמיתית חוץ מהקפריזה.
(במטרו הציעו לי עבור דגם ה-S ללא תוספות, לקחת את שלי ולהוסיף 55)
הורסיס הישן (2017) נתן לי כמויות הנאה עצומות אז כן הוא פחות עצמתי מהבימר כמה ש-120 כ"ס יכולים להיות "פחות".
ופחות נחשק בעיניי הסובבים שלא צריכים לחיות איתו ביום יום, אבל הוא אחד האופנועים הכי נהדרים שיש, כמה מהסובבים יכולים
להגיד לך שאחרי 53 אלף ק"מ חוץ מטיפולים שוטפים לא היו להם תקלות, שרשרת וקלאצ' מקוריים והאופנוע נראה ומרגיש "חדש"
גם לאחר השימוש הלא פשוט אצלי?
הורסיס החדש יותר משוכלל ומפנק מהישן על אותם המכלולים המוכרים כמעט.
ודבר אחרון רוב התגובות על למה לא קנית את ה-X מנסים בעצם לחיות בעצמם דרך אחרים, הם בחיים לא יקנו את האופנוע
שהם ממליצים עליו ותבדקו איתם למה.
בסופו של יום האופנוע נהדר ועושה עבורי עבודה מושלמת, מי שחושב שהוא פחות ספורטיבי, משאית, כבד, או בלתי נסבל
ביום יום פשוט לא רכב עליו מספיק או לא באמת יודע לרכוב נכון (מבלי לזלזל באיש). ותשאלו את אלה שרוכבים איתי.
אז אם נצרף את שאר הגורמים לעיסקה + זה שאני פשוט אוהב את האופנוע הזה ההחלטה הייתה קלה ובפועל תוך 24
שעות מכרתי וקניתי אופנועים נהדרים ואני על הכביש שוב. רכיבת שבת ראשונה על הענק הירוק עוד מעט.
להתראות בכבישים ואם אתם רואים אותנו אל תהססו לבוא להגיד שלום!