עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 24

אשכול: מבקש את הניתוח שלכם לתאונה שעברתי

צפייה משולבת

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar

Question מבקש את הניתוח שלכם לתאונה שעברתי

הי,

הסרטון הנ"ל צולם לפני שבוע. תאונה מאוד קלה. אני מעוניין לשמוע את ניתוח המצב שלכם.

תודה.

Senior Member
    עקפת מימין רכב שמאותת ימינה.
    במקומך הייתי מאט ונותן לו לעבור ולא לוקח את הסיכון שיכנסו בי, כמו שקרה לך.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    חתכת את הרכב, והוא נכנס בך?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    אשמתך. למה אתה עוצר באמצע הכביש? עקפת\חתכת רכב שנמצע באמצע נסיעה פבלחצים של פקקים וחיתוכים. תאיץ. אל תעצור.
    (לא מדבר על מבחינת החוק)

Member
    לנהגי מכוניות קשה מאוד עם עקיפה מימין. ראשית שדה הראיה לימין פחות טוב משמאל. שנית נהגים לא רגילים/מוכנים לכך שעוקפים אותם מימין. לפיכך, אם אני לוקח ספייר בעקיפה שמאלית, אני לוקח ספייר שבעתיים בעקיפה ימנית. ובכל מקרה מקטין את משך הזמן שאני נמצא בטווח הפגיעה של הרכב ע"י האצה והתרחקות ממנו.

Member הסמל האישי של ofirus
    שאלה :ישנם 2 נתיבים הפונים ימינה,הקטנוע נראה בבירור בנתיב הימני יותר מבין שניהם. הרכב מגיח משמאל ומשתלב בנתיב השמאלי של הימין ,תוך כדי ההשתלבות שלו הוא נוגע באופנוע שנסע על פי החוק (לפי מה שנראה לעין) בנתיב הימיני ,מבין 2 הנתיבים הפונים ימינה .עכשיו השאלה האם ניסית לעקוף?או שנסעת בנתיב של על מנת לפנות ימינה בהמשך?

ציטוט נכתב במקור על ידי ofirus צפיה בהודעה
    שאלה :ישנם 2 נתיבים הפונים ימינה,הקטנוע נראה בבירור בנתיב הימני יותר מבין שניהם. הרכב מגיח משמאל ומשתלב בנתיב השמאלי של הימין ,תוך כדי ההשתלבות שלו הוא נוגע באופנוע שנסע על פי החוק (לפי מה שנראה לעין) בנתיב הימיני ,מבין 2 הנתיבים הפונים ימינה .עכשיו השאלה האם ניסית לעקוף?או שנסעת בנתיב של על מנת לפנות ימינה בהמשך?
    זה לא מה שאני ראיתי.
    הקטנוע עוקף את הרכב מימין, ואז מנסה להשתלב לפניו בנתיב השמאלי יותר (כנראה במטרה לעבור עוד נתיבים שמאלה).
    כשהוא מבצע את זה, הוא לא דואג לפור של מרחק ומהירות על הרכב הנעקף (שנמצא בהאצה לאחר שעבר לנתיב פנוי). זה נקרא "לחתוך".

כמובן שערנות של נהג הרכב הייתה יכולה למנוע את התאונה, אבל ערנות של נהגים אחרים זה הדבר האחרון שרוכב יכול להסתמך עליו.
    דעתי - כדי למנוע את המצב, היו לרוכב 2 אופציות:
    1. לבצע את מעבר הנתיב בהאצה חזקה משמעותית, כדי לאפשר פור מהירות ומרחק על הרכב.
    אם כוונתו של הרוכב הייתה לעבור אח"כ לנתיבים השמאליים היותר פקוקים, זה היה חושף אותו שוב לסכנת פגיעה מהרכב בזמן הבלימה וההשתלבות.
    2. לוותר על העקיפה, ולהיכנס אחרי הרכב.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member הסמל האישי של Ritalin
    חבל שאתה מנהל בפורום ואי אפשר להגיד לך את האמת בפרצוף

Banned
    אתה תמשיך להגיד שלזגזג בין מכוניות זו הגנה אקטיבית?
    עדיף כיפה.

Member
    קודם כל מהסרטון עולה שהונדה SH זה אחלה כלי :-))

דבר שני, אני לא מבין מה עשית פה... ממש חתכת ועוד חסמת את הרכב שלידך, ובמקום לשים גז ולהתקדם עוד עצרת...
    לא לעניין.

אגב גם אם היית עושה את אותו דבר לפי החוק משמאל לימין, זה עדיין היה לא לעניין... פשוט עברת נתיב בלי לשמור סנטימטר של מרחק מהרכב שאתה עוקף אותו ובלי להאיץ לאחר מכן.

אתה תמשיך להגיד שלזגזג בין מכוניות זו הגנה אקטיבית?
    עדיף כיפה.
    חבר'ה, אולי תרגיעו?
    כולנו טועים - פרט לאלה שרוכבים רק על המקלדת.
    אילו הייתי רוכב עם מצלמה - הייתי יכול להעלות עשרות סרטוני טעויות שאני מתבייש בהם - גם אם הם לא הובילו למצב חירום.
    סרטונים של הערכה לא נכונה, של בחירת נתיב שגויה, של תפעול לא חלק. של רכיבה לא מקצועית, בקיצור.
    כל עוד ממשיכים ללמוד מטעויות, להתמקצע ולהשתפר - מדובר בתהליך תקין, ואין שום סיבה לרדת לפסים אישיים כאן.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member
    uriar -אם הנהגת לא הייתה מעצבנת/חותכת אותך חמש שניות לפני האם אתה חושב שהיית מגיע לסיטואציה כזאת?

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי adi צפיה בהודעה
    uriar -אם הנהגת לא הייתה מעצבנת/חותכת אותך חמש שניות לפני האם אתה חושב שהיית מגיע לסיטואציה כזאת?
    צודק - התשובה היא לא. מה שקרה זה שהנהגת חתכה אותי תוך כדי שיחה והייתי חייב להעיר לה על זה (כן אני אדיוט). במקום הזה כל בוקר יש נהגים שחוסמים את הנתיב השמאלי של הפנייה ימינה (השני מימין) כדי להשתלב (לגנוב) לנתיבים שממשיכים ישר, ונהגים שנתקעים מאחוריהם חותכים ימינה בלי חשבון - וזה מטריף את רבי. זה שהיא עשתה את זה תוך כדי שיחה הקפיץ לי את הפיוז והרגשתי צורך מטומטם במיוחד להגיב. צפצפתי, חתכתי חזרה והאטתי בשביל זה - וחטפתי את מה שמגיע לי על זה. לשמחתי לא נגרם לי שום נזק (לה לעומת זאת נשבר פנס ערפל).

המסקנה שלי - להפסיק לחנך ולהפסיק לחפש צדק. הפעם יצאתי בזול.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ritalin צפיה בהודעה
    מה קשור? אם אתה רוצה להגיד לי שאני מטומטם פשוט תנסח את זה בחוכמה: "לא נהגת במחשבה רבה", "היו לך אפשרויות יותר חכמות", "מי נתן לך רשיון נהיגה יא חמור" וכו'...

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    המסקנה שלי - להפסיק לחנך ולהפסיק לחפש צדק. הפעם יצאתי בזול.
    כשראיתי את זה, לא הבנתי למה חזרת שמאלה עד הקו של הנתיב, אלא אם רצית לחנך אותה. ואחרי זה קראתי את ההודעה שלך.
    שמע, אפשר לחנך, לפעמים זה מועיל ולפעמים לא. אבל אם כבר חינוך בכפייה, צריך את הכלים המתאימים שמייצרים איום מספק. קטנוע אינו כלי מתאים, צריך אוטו גדול או משאית. אבל אז היא לא היתה חותכת ימינה מלכתחילה...

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    כשראיתי את זה, לא הבנתי למה חזרת שמאלה עד הקו של הנתיב, אלא אם רצית לחנך אותה. ואחרי זה קראתי את ההודעה שלך.
    שמע, אפשר לחנך, לפעמים זה מועיל ולפעמים לא. אבל אם כבר חינוך בכפייה, צריך את הכלים המתאימים שמייצרים איום מספק. קטנוע אינו כלי מתאים, צריך אוטו גדול או משאית. אבל אז היא לא היתה חותכת ימינה מלכתחילה...
    פורד רפטור שחור עם פס לדים על הגג ופגושים מושחרים עבים במיוחד מקדימה ואחורה + שני צופרי אוויר לא תקניים בעליל יעשה את העבודה.