אני אשמח אם ניתן יהיה לשנות את הכותרת "לשחרור מהמכס + חוות דעת קסדת shoei gt-air":
יש לציין שחוות הדעת וההשוואה תעשה ביחס לקסדת carberg Ego (אני יודע שזו השוואה לא הוגנת אבל זה מה שהיה לי על הראש ב4 שנים האחרונות).
נתחיל בדברים הטובים: הקסדה בעל חומרים מאוד איכותיים, הספוגים נעימים ולחוצים טוב על הפנים ומאידך לא מכאיבים או מציקים. הקסדה מאוד שקטה גם שפתחי האוורור פתוחים.
ממש אווירודינמית אני מקבל הרבה פחות מכות והראש כמעת ולא מטלטל (זאת נקודה שממש הרשימה אותי לטובה והפתיעה אותי). המשקף הראשי נשאר פתוח גם מעל 100 קמ"ש.
הדברים הפחות טובים: האוורור פחות טוב הוא ישנו וקיים אבל מביקורת התרשמתי או חשבתי שהוא יהיה הרבה יותר טוב, הוא ישנו וקיים ומרגישים כניסת אוויר לקסדה אבל חשבתי שיהיה יותר טוב. הייתי שמח עם משקף השמש היה יורד בעוד חצי ס"מ למטה, לעייתים נוצרים מצבים של קצת משקף קצת לא. כיווני פתיחת פתחי האוורור לא לאותו כיוון - היות והקסדה חדשה אז צריך להרגיש כל פתח או לזכור אם הפתיחה/סגירה היות לאותו כיוון זה היה קצת נוח (זה ממש קטרני אבל עדיין).
סה"כ נראה שהקסדה תהיה טובה גם לחודשים החמים ניתן להשאיר את המשקף הראשי פתוח ויחסית היא ממש שקטה.