תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: שחרור מהמכס + חוות דעת קסדת shoei gt-air

צפייה משולבת

Member

שחרור מהמכס + חוות דעת קסדת shoei gt-air

אני אשמח אם ניתן יהיה לשנות את הכותרת "לשחרור מהמכס + חוות דעת קסדת shoei gt-air":

יש לציין שחוות הדעת וההשוואה תעשה ביחס לקסדת carberg Ego (אני יודע שזו השוואה לא הוגנת אבל זה מה שהיה לי על הראש ב4 שנים האחרונות).

נתחיל בדברים הטובים: הקסדה בעל חומרים מאוד איכותיים, הספוגים נעימים ולחוצים טוב על הפנים ומאידך לא מכאיבים או מציקים. הקסדה מאוד שקטה גם שפתחי האוורור פתוחים.
    ממש אווירודינמית אני מקבל הרבה פחות מכות והראש כמעת ולא מטלטל (זאת נקודה שממש הרשימה אותי לטובה והפתיעה אותי). המשקף הראשי נשאר פתוח גם מעל 100 קמ"ש.
    הדברים הפחות טובים: האוורור פחות טוב הוא ישנו וקיים אבל מביקורת התרשמתי או חשבתי שהוא יהיה הרבה יותר טוב, הוא ישנו וקיים ומרגישים כניסת אוויר לקסדה אבל חשבתי שיהיה יותר טוב. הייתי שמח עם משקף השמש היה יורד בעוד חצי ס"מ למטה, לעייתים נוצרים מצבים של קצת משקף קצת לא. כיווני פתיחת פתחי האוורור לא לאותו כיוון - היות והקסדה חדשה אז צריך להרגיש כל פתח או לזכור אם הפתיחה/סגירה היות לאותו כיוון זה היה קצת נוח (זה ממש קטרני אבל עדיין).

סה"כ נראה שהקסדה תהיה טובה גם לחודשים החמים ניתן להשאיר את המשקף הראשי פתוח ויחסית היא ממש שקטה.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    העברתי את ההודעה לאשכול חדש - אין צורך לחסוך מקום. נשמח לשמוע עוד עדכונים.

Member
    עדכון לאחר שימוש ממושך:

למרות השם של הקסדה לפי דעתי הקית הישראלי לא מתאים לקסדה הזאת, עבורי היא נמצאה פחות מאוררת, יכול להיות שעבור אופנעי נקייד היא תהיה מעולה אני רוכב על CB500x והמשקף כנראה מפחית את הזרימה (גם במצבו הנמוך).
    פשאלה ממש מעצבנת שלא חשבתי שתרחש בקסדה כזאת- לאחר 5 דק' של רכיבה מהבית אני סוגר את המשקף ורואה שהוא נסגר בצורה לא מאוזנת צד שמאל נסגר וימין לא נסגר, עצרתי לצד הדרך וראיתי שנפל לי בורג שתופס את המנגנון (יש שני ברגים כאלה בקסדה הנ"ל) למזלי מצאתי את הבורג והברגתי אותו חזרה, אבל זה היה ממש מבאס לרכב ככה לאזור המרכז מהדרום אם לא הייתי מוצא (לא נמצאו סימנים של דבק על הבורג או התבריג שזה נראה ממש מוזר)

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    יש לי gt air, ויש לי nxr. בנוסף נסיון עם הרבה קסדות אחרות.
    הgt אמנם פחות מאווררת מהnxr, אבל עדיין מאווררת יחסית להרבה קסדות אחרות שהיו לי, וכמובן, הרבה יותר מפנקת ושקטה (וכבדה) מהnxr. מן הסתם גם בגלל משקף השמש.
    סה"כ הקסדה הכי טובה שהיתה לי עד היום (אין לי נסיון עם קסדות נוספות בטווח מחירים הזה, כדוגמת אראי או שוברט אלא עם קסדות ביניים כמו agv, hjc וקסדות זולות למיניהן).

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    קסדה מעולה אבל מאכזבת בתחום אטימת המשקף ששורק מידי פעם

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    קסדה מעולה אבל מאכזבת בתחום אטימת המשקף ששורק מידי פעם
    גם לי הייתה את הבעיה הזאת וזה חירפן אותי כ"כ עד שהשקעתי איזה חצי יום של לסדר את הברגים שמחזיקים את המנגנון נעילת משקף במקום ככה שזה לא ישרוק. עכשיו אחרי הקליק האחרון של הסגירת משקף הכל שקט.
    יכול לצלם לך איך זה יושב אם זה יעזור איכשהו...

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי Yuv_Coehn צפיה בהודעה
    גם לי הייתה את הבעיה הזאת וזה חירפן אותי כ"כ עד שהשקעתי איזה חצי יום של לסדר את הברגים שמחזיקים את המנגנון נעילת משקף במקום ככה שזה לא ישרוק. עכשיו אחרי הקליק האחרון של הסגירת משקף הכל שקט.
    יכול לצלם לך איך זה יושב אם זה יעזור איכשהו...
    אצלי התקנת פין לוק שהגיע עם הקסדה פתר את הבעיה.
    עם הברגים שיחקתי הרבה, שום כיוון לא עבד.
    הGT 2 שיצאה לא מזמן ניכר השינוי שעשו באיזור הזה של הקסדה ככה שזה לא נעלם מעני שואי