ההבדל העיקרי הוא שלבריקה יש משקולת שיושבת על פתח היציאה של הקפה ובגלל זה המיצוי של הקפה בלחץ יותר גבוה והקרמה שמתקבלת הרבה יותר טובה.
הבריקה יותר יקרה אבל לדעתי שווה את זה. (באיטליה היא הרבה יותר זולה ואם מכירים מישהו שנוסע לשם זה מאוד משתלם כי זה יוצא במחיר של מקינטה טובה רגילה בארץ).
אם הקפה הוא לאדם אחד או לזוג המקינטה היא בהחלט פתרון טוב, אבל אם זה גם בשביל אורחים זה מסורבל ולוקח הרבה זמן.
כרגע אני משתמש במכונה של דלונגי ec680 שממצה את הקפה טוב מאוד (חשוב שהטחינה של הקפה תהיה נכונה).
Sent from my SM-N920C using Tapatalk