יש אנשים עם ניסיון שמגיל קטן רוכבים, ויש כאלה בשביל הפוזה, נכון זה שלב אידיוטי להעלות על קלים גדולים, אבל מי שעולה על כלים אני חושב שהוא לא טיפש. למרות שיש אחוז מסויים של כאלה שהם כן טיפשים. אני יכול להגיד לך מניסיון בתור אחד שעלה מקטנוע 125 סמק ל-700 סמ"ק, שכולם חשבו שאני מטומטם וכו', והייתי הולך לבצפר בכיתה יב עם אופנוע 700 סמק, אבל לא הייתי עד כדי טיפש, למדתי על האופנוע הרבה, קראתי עליו באינטרנט הרבה וניסיתי כמה שיותר ללמוד עליו, הדבר היחיד שבאמת שאני יכול להודות שהיה טיפשי, שעליתי עליו בלי לדעת הילוכים, אבל זה היה בגלל שהוא עמד אצלי קצת בבית ולא יכלתי לסוע עליו ואז לא הצלחתי להתאפק הוצאתי אותו לסיבוב אמרתי מה שיהיה, יהיה, כוס אמק! התחלתי לאט לאט הייתי על הילוך ראשון איזה שעה עד שהבנתי תקטע, לאט לאט התחלתי גם קצת לנסות להעביר הילוכים עד שהצלחתי ללמוד את הכלי. אז שוב נחזור להתחלה, לגבי הנושא שלך, אנשים קונים כלים מוגבלים כי זה בדרך כלל אנשים בני 18-21 שאין להם אפשרות ל-A, או כאלה שאין להם כוח להגדיל את הרישיון ואז קונים אופנוע A1 מוגבל ואז משחררים לו תהגבלה וככה פתרת את הפתרון של טסט, בקיצור לא חסר סיבות בשביל לקנות כלי A1.