תוצאות 1 עד 12 מ 12

אשכול: מה עושים במקרה ואין דו'ח משטרתי למרות שנכחה משטרה?

Member

Question מה עושים במקרה ואין דו'ח משטרתי למרות שנכחה משטרה?

שלום לכולם!
    לפני יומיים עברתי תאונה, רוכב פחית (רוכב בעצמו על אופנוע ספורט), סטה ימינה חזק והתנגש בי שהייתי בנתיב שלי.
    בכל מקרה למקום הגיעה משטרה, וגם אמבונלס, התפנתי.
    שלחתי את האופנוע לתיקון במוסך מורשה, מתיקון שחשבתי שיצא קצת יצא המון (חלקים מקורים).
    לי אישית היה רק חובה+צד ג'.
    עכשיו שילמתי לשמאי ועל העבודה בצ'ק דחוי לעוד 90 יום, הבנתי שגם תביעה זה 90 יום (עסקים).
    בנוסף שהלכתי למשטרה יום אחרי השחרור שלי מהמיון, הגשתי דוח תאונה ומשום מה אותו שוטר לא מילא שום דוח.
    עכשיו הכל סגור במחלקת התנועה עד יום ראשון.
    אני פוחד שבסופו של דבר אותו רוכב לא יודה באשמה, בנוסף שאין דוח משטרה שיוכל לאמת באופן וודאי מה קרה.
    והנזק של האופנוע יצא בסוף רק מכספי.
    מה עושים במקרים כאלה?

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    תיגש שוב למשטרה ותבדוק. אם צריך - תגיש דיווח שוב.
    גם אם זה יהיה רק ביום א'...

בכל מקרה - אם הייתה קריאה למשטרה לזירת התאונה והוזמן מד"א, יש רישומים אצל שניהם לפי תאריך ושעת הקריאה (אצל היומנאי בתחנה ממנה יצאה הניידת ובסניף מגן דויד הרלוונטי).

בהצלחה ותרגיש טוב.
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    תתעקש ותחפש עד שתמצא מי היה באירוע שלך. לא נראה לי יש משהו אחר לעשות. תגיע לשוטרים שהיו שם גם אם לא מילאו דוחות שימלאו בדיעבד.

Member
    כנראה שהדו"ח נרשם בשטח ( בניידת ) יש מחשב. בשביל השקט הנפשי שלך תפנה אליהם עם עם מ"ס האירוע והתאריך בו קרתה התאונה ואני מאמין שתמצא את מה שצריך.
    בהצלחה והחלמה מהירה

Member
    לא, אין דוח משטרה והכל התנהל בצורה שכונתית שם.
    למזלי, הייתי ברחוב והייתה מצלמה בדיוק על התאונה.
    לקחתי את ההקטלה.
    תודה לכולם!

איך המשטרה הגיעה למקום? על פי טלפון למוקד 100 או עברו במקום במקרה?
    במידה והייתה קריאה שנפתחה במוקד 100 יש מספר אירוע ודו"ח אירוע שהשוטר מחיוב למלא אותו על מנת לסגור את האירוע, טלפון פשוט גם למוקד 100 ואם תיפול על מוקדנית נחמדה יכולה לעזור לך באיתור מספר הקריאה ואף בשליחה של הדוח לביתך.
    במידה והמשטרה עברה במקום במקרה,השוטר מחיוב למלא דוח יזום שכן הוא צריך להסביר מה קרה באירוע ואת הטיפול שלו, במידה ולא מולא כנדרש, תיגש לתחנה המשטרה האחראית על האזור והם יעזרו לך לאתר את השוטר שהיה במקום ותבקש ממנו למלא דוח.
    ואל תדאג, יש לך 90 יום עד שהצ'ק יפדה כולל הצ'ק שאתה נותן למוסך שלך לאחר התיקון שמאמין שיארך שבוע/שבועיים עקב החגים והזמנת החלקים, עד אז תוכל לארגן את כל המסמכים ולקבל אישור מחברת הביטוח להמשיך הלאה, אם אתה חושש תורה למוסך שלך לתקן רק את הדברים החיונים על מנת להעמיד את האופנוע לכשירות נסיעה בלי תיקוני פח,צבע וכדומה עד שאין אישור מחברת הביטוח לכל הסכום.

Junior Member
    אין דבר כזה שאין דוח משטרה, ואם לא מילאו זה חמור מאוד. אם אתה יודע מאיזה תחנה הניידת שהגיעה אליך יצאה, גש לשם ותבדוק את העניין.

Member
    אני בן אדם שתמיד מסתדר בקטעים האלה, בא בטוב ותמיד מוצא פתרון.
    אבל לא הפעם, הייתי שוב במשטרה וכל פעם דוחים אותי, אומרים לחכות ולחכות אבל שהם מחפשים כל מיני תאונות הם כבר רואים תאונות של אותו יום (וגם נציגה נחמדה ב-100 ניסתה למצוא ולא הצליחה).
    בכל מקרה נסעתי היום למקום התאונה ובדיוק שם הייתה מצלמה, ככה שיש לי דאגה אחת פחות על הראש.
    לגבי המשטרה אני יחזור ביום ראשון וינסה שוב, אפילו בסרטון רואים קצת קצת את השוטר במקום, ואת השכונה שהוזיזו את האופנוע ישר בלי שום מטר או חקירה כמו שצריך בתאונה.
    כמה חבל שזה המשטרה שלנו, וכמה מזל יש לי שהייתה שם מצלמה...

Senior Member
    יש מספר אירוע לפי תאריך.
    אתה צריך לשחזר את המספר אירוע אצל היומנאי (במקרה הגרוע) ואז משטרת כפ"ס (מרכז) פותחת דו"ח עם חקירה של בוחן תנועה ואז מעבירים לך את הפרטים של הנהג הפוגע.
    משם אתה הולך לביטוח ואם הוא מודה אז מה טוב, אם לא אז בית משפט עם החברה ביטוח ובהצלחה.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Member
    שוב, במשטרה הייתי פעמיים ואין תיעוד של האירוע בכלל
    למרות ששוטר שאל אותי כמה שאלות אחרי התאונה, ובוודאות הייתה משטרה במקום מאנשים ששאלתי יומים אחרי התאונה ככה שהזיכרון שלי לא מעורפל.

Member
    בדוק אם בצילום יש מספר רישוי של הניידת או את המספר על הגג של הניידת, זה יכול לעזור לך במציאת הניידת ומשם את השוטר. רצוי שתגיע עם העתק של הצילום למשטרה כדי להוכיח להם ושאולי יוכלו לזהות את הפנים של השוטר.

Senior Member
    תקשיב אין כזה דבר אין תיעוד.

אסביר לך פרוטוקול פשוט,
    הגיעה ניידת לאירוע (מסיבת יום הולדת לצורך העניין), הדבר עבר בקשר.
    ברגע שמשהו עובר בקשר יש תיעוד שלו בתור אירוע אצל היומנאי.
    מעבר לזה, כל ניידת בישראל מצוידת ב-surface pro ומערכת GPS שמתעדת כל תנועה שלה אוטומטית (ממש כמו באוטובוסים) וזה נכנס ל GPS record with map.
    תבקש לדבר עם מנהל במחלקת תנועה אזורית ותסביר לו מה קרה, תגיע עם תאריך ושעה מדויקת של המאורע והוא כבר יכול לבקש מצוות טכני/מחשבים של המשטרה למצוא איזו ניידת הייתה באיזור ומה נעשה בדיוק.

מעבר לזה אם ימצאו איזו ניידת זו, ימצאו את המצלמות עליה וההקלטות של האזור (במידה וזו ניידת חדשה) ורואים ברור.

נ.ב.
    אולי מי שהגיע הכיר את הרכב שנכנס בך ולכן יש פה צרות.
    אני רק מעלה השערה, משום שכל הדבר נשמע לי מאוד מופרח.

בתיעוד היומי (היומן) של אותו יום (הדיגיטלי) רואים מי חתום על אירועים בניידת הספציפית הזו.

וכך ניתן לאתר את השוטרים.
    זה סיפור אבל אפשרי.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk