Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
שוקן 16 תל אביב
למיטב הבנתי, צמיגי דו"ש מתבלים מהר ברכיבת כביש מהירה. זה המחיר שמשלמים על מבנה רך יותר.
הצמיגים שהיו על הדוקאטי אלה פירלי Angel GT.
לא נראה לי שיש אותם במידות של ה-990, מה גם שאלה צמיגי כביש טהורים, שאין שום טעם להרכיב על דו"ש אמיתי.
דרזדנר - תבין אותי נכון.
ה-990 הוא מכונה מדהימה, אייקון מוטורי. הייתי מאוד רוצה אחד כזה לעצמי.
אבל, אני שמח שלפני שנתיים רכשתי מולטיסטראדה 1100 ולא את הקטום.
בשביל לרכב עם ה-990 אלפי קילומטרים בכביש, ומדי פעם להינות מיכולות השטח שלו - לרוכב צריכים להיות כיסים מאוד, מאוד עמוקים.
בגלל צריכת הדלק שלו ברכיבת כביש מהירה.
בגלל הבלאי (והמחיר) של צמיגי דו"ש ראויים.
בגלל האחזקה הלא-פשוטה.
לאלפי ק"מ מנהלתיים בחודש ה-SMT990 מתאים הרבה יותר.
המחיר הוא ביכולת השטח (שרוב הרוכבים המנהלתיים לא יודעים לנצל בכל מקרה) ובכריזמה של המכונה - ה SMT הוא אופנוע מוצלח, אבל לא אייקון שיהפוך לפריט אספנות נחשק כמו האדוונצ'ר 990 בעוד שני עשורים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אז כמו שאמרתי אין קשר בין האופנוע ל"אוכל" צמיגים, יש מבחר לא קטן של צמיגים בגודל של הקטמ אומנם לא GT (עדיין) אבל יש טורנס NEXT שאמור להחזיק להרבה קילומטרים.
גם באופנוע כמו הסופר טנרה אם תרכיב צמיג דו"ש הם יגמרו מהר כי זה הצמיגים לא האופנוע.
אם הוא רוצה דו"ש הוא הצטרך להתפשר על אורך חיי הצמיג בכל אופנוע שיבחר
לגבי האחזקה אני לא מבין מה שונה בו מאחרים, אני מקבל בכביש מהיר על 160קמ"ש 16 ק"מ לליטר וזה עוד עם מפת השרקה עשירה ותיבת אוויר פתוחה
אגב לפי דעתי הרבה מהסטיגמות על ה990 הגיעו מה950 ששם הדברים אכן היו שונים
אם תמצא GS1200 מהשנתון במחיר המדובר , רוץ על זה .
אבל הטענות שלך מעפנות ולא מדויקות במקרה הטוב לגבי ה-GS גם לגבי המחיר וגם לגבי הביצועים/פינוק.
במחיר הזה האלטרנטיבה היחידה היא קרוסטורר משנתון 2012 ומטה , לא ברור למה להחליף כי זה אותו רעיון .