חסרים לו 2 צילינדרים
דלק מוטורס מורידה משמעותית את מחירו של ה-F800R החדש שהגיע ארצה לאחרונה; המחיר החדש: 70 אלף ש"ח.
http://fullgaz.co.il/?p=126081
![]()
חסרים לו 2 צילינדרים
זה טוב שב.מ וו נכנסת כמתמודדת אמיתית לקטגוריית הביניים.
מסקרן -"made in..."
מהלך מבורך
Sent from my PRO 6 using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
בעולם בו SV חדש עולה 45 וזה עולה 70....עדיין הפרש רציני, רציני מדיי על אף התג המכובד והגאדג'טים.
עם כל הכבוד לSV הוא לא בליגה של הF800
אם כבר הדיוק 690,שיבר המונסטר זה המתחרים שלו .
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
תיקון.. sv לא מוגבל זה 46. ועדיין התמורה הכי טובה לכסף בארץ
למה להשוות מאזדה 3 וב.מ.וו סידרה 3. -מי נותן יותר "תמורה"?
מהלך מבורך, לטעמי אפשר לרדת עוד, עכשיו אנחנו כבר בטוחים שהיבואנים מכרו לנו שקרים כל השנים האלה, לנוכח גל ההוזלות והמחירים האטרקטיביים של השנה האחרונה, מה SV , למשפחת ה 07 במבצע של 54K וכלה במחירים האטרקטיביים של סוזוקי, קאוואסקי, אפריליה וגם המונסטר החדש והבסיסי.
Tracer 900
חגיגות החורף מתחילות, מי יבכה, מי יזכה, ולמי אין תקציב לקנות משחקים...
שחקנים חדשים בזירה, הכפר הגלובלי הצטמצם עוד, כולם רוצים למכור לשוק קטן, יש אינטרנט,
אי ביי, ונסיעות לחו"ל, הלקוחות כבר לא שבויים של אף אחד...
המחירים ירדו על אפם וחמתם של היבואנים, מחירי הטיפולים והחלפים ירדו, כי למרות הכל יש שוק
חופשי, קהל הלקוחות השתנה הוא כבר לא תמיד פראייר, הוא מודע למה שקורה סביבו, הוא רציני,
דעתן, אי אפשר למרוח אותו יותר.
מי שלא ידע לשחק לפי הכללים החדשים, ימצא עצמו מהר מדי בחוץ, אימפריות נפלו, אז לא לעולם
חוסן.
דווקא אלה שיהיו גמישים במחשבה, בשירות, במחירים, בהוגנות ובמקצועיות ישרדו, האחרים יגרשו
זבובים.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
+10000
רוצה לספר סיפור של "מריחה", התעניינתי באופנוע יד 2 מאחד מסוכנות התיווך בארץ,ששאלתי למחיר האופנוע קיבלתי הצעה של 20 אלף מעל המחירון, הבעתי תמיהה רבה לפשר העניין ואמרתי תודה אבל לא תודה, הסוחר התחיל לפרט לי את "התוספות" שיש על האופנוע וציין בפניי פול סיסטם של אחת החברות המוכרות בעלות של 17 אלף ש"ח ושיש קבלות על זה ושאני אבדוק מול היבואן, פה טיפה התעצבנתי ופשוט ציינתי בפניו שהוא לא מדבר עם בנאדם שהוא שנה או שתיים בתחום ואל תמרח אותי או תשקר לי, כי גם תפסיד לקוח עתידי אולי וגם אי פרגון רב מצידי לחברי. לא עוברות 5 דקות והוא שולח לי הודעה שאני צודק והוא בדק ופתאום המחיר ירד ב8 אלף. שאלתי אותו אז המחיר של האופנוע גם יורד בהתאם? אומר לי מה פתאום זה עדין אופנוע ברמה גבוהה והוא מוכן להוריד אלפיים מהדרישה שלו. אמרתי לו תודה רבה ולהתראות.... לא יותר קהל שבוי וגם חובה עלינו להיכנס איתם לוויכוחים כאלה ולהוציא את השקר החוצה מולם ולא מאחורי הגב שלהם.