נתקעתי עם מצבר מרוקן ומחפש (די בדחיפות האמת) היכן לקנות בתל אביב/רמת גן מטען לפעם הבאה ש...
אגב, הערכת מחיר?
תודה לעונים.
נתקעתי עם מצבר מרוקן ומחפש (די בדחיפות האמת) היכן לקנות בתל אביב/רמת גן מטען לפעם הבאה ש...
אגב, הערכת מחיר?
תודה לעונים.
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
אתה מחפש מטען או בוסטר להנעות? בכל מקרה אם צריך מהיום להיום שווה לנסות את אוטו דיפו/הום סנטר. אם אתה יכול לחכות כמה ימים ומדובר במטען, נסה את איש שטח: http://www.e-shetach.co.il/items~16~127.htm. אם יש לך זמן - איביי.
אני צריך הסבר מה ההבדל בין בוסטר למטען. אני יכול להבין שהבוסטר מתניע ואז המצבר מתמלא בנסיעה ומטען נועד לשמור על המצבר לתקופה ארוכה של חוסר נסיעה?
בכל מקרה, חזרתי מחול והאופנוע בוגד בי.
צודק לגבי בוסטר: זה בסה"כ סוללה שמניעה מצבר ריק ואז האופנוע טוען אותו בנסיעה (וגם את הבוסטר צריך להטעין).
מטען: אתה מחבר לחשמל את המצבר וממלא אותו. זה לוקח זמן. מטענים חכמים יודעים גם לחדש מצבר חלש ועוד.
תחשוב מה אתה צריך. בנסיעה הבאה לחו"ל אתה רוצה לחזור ולהניע את האופנוע ואז לרכב חצי שעה כדי למלא את המצבר (בוסטר) או שאתה יכול לחבר אותו לחשמל/לפרק את המצבר ולהטעין אותו במשך כמה שעות (מטען).
לחילופין אתה יכול להביא לי את המצבר לטעינה ,ללא עלות כמובן (אני בתל אביב)