עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 20 מ 20

אשכול: מה דעתכם על המוגבלים החדשים לעומת גרסת ה ה-500 של הונדה?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    כן, אתה אומר את זה ורוכב בשמחה על ה-500 שלך, עד שאתה מקבל סיבוב על CBR650 של חבר שפותח בפניך עולם חדש, ומשייט בהילוך 4 במהירויות שה-500 שלך לא יכל לחלום עליהן בשישי...ומוצא את עצמך מחפש ביד 2 את כל מה שהתקציב שלך יכול להרשות
    אמת.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי Delirious1989 צפיה בהודעה
    ההגזמה בכוונה.
    יכול להיות שהאדון רוכב מלידה, אבל רובנו לא ולדעתי ככלי ראשון זה גדול מדי.

Sent from my T5 using Tapatalk
    האדון לא רוכב מלידה.
    ניסיונו של האדון הוא דיוורז'ן 400>MZ 301> דיוורז'ן 400 מס' 2 > בנדיט 1200 ומשם כל דבר שזז.
    מה אגיד לך? מבחינת הספק ומשקל, המוגבלים לא רחוקים מאותו דיוורז'ן. מבחינת מתלים, ברקסים, צמיגים, מערכות שמסייעות לרוכב חסר ניסיון - הם רחוקים ממנו שנות אור.
    את העבודה היומיומית - כביש מהיר, קצת נסיעה עירונית, טיולים רגועים - הם עושים הרבה יותר טוב מאותו דיוורז'ן, עם תפעול קל יותר ומרווחי בטחון גדולים יותר.
    אז איפה הבעיה?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    האדון לא רוכב מלידה.
    ניסיונו של האדון הוא דיוורז'ן 400>MZ 301> דיוורז'ן 400 מס' 2 > בנדיט 1200 ומשם כל דבר שזז.
    מה אגיד לך? מבחינת הספק ומשקל, המוגבלים לא רחוקים מאותו דיוורז'ן. מבחינת מתלים, ברקסים, צמיגים, מערכות שמסייעות לרוכב חסר ניסיון - הם רחוקים ממנו שנות אור.
    את העבודה היומיומית - כביש מהיר, קצת נסיעה עירונית, טיולים רגועים - הם עושים הרבה יותר טוב מאותו דיוורז'ן, עם תפעול קל יותר ומרווחי בטחון גדולים יותר.
    אז איפה הבעיה?
    'אדון' התייחס לפותש, אבל עזרת לי להבהיר את הנקודה שרכבת על כמה וכמה כלים ויש לך נסיון עשיר, לעומת זאת פותש ציין שהוא מחפש כלי ראשון אם אני לא טועה.
    פתיחת גז לא במקום או זריקת קלאצ' והוא יכול למצוא את עצמו במצב מאוד לא נעים.

שוב, אין לי מושג מה רמת הרכיבה שלו וגם לא רכבתי על הכלי המדובר מעולם, אבל בכל זאת לרוכב מתחיל זה נראה לי גדול מדי.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי Delirious1989 צפיה בהודעה
    'אדון' התייחס לפותש, אבל עזרת לי להבהיר את הנקודה שרכבת על כמה וכמה כלים ויש לך נסיון עשיר, לעומת זאת פותש ציין שהוא מחפש כלי ראשון אם אני לא טועה.
    פתיחת גז לא במקום או זריקת קלאצ' והוא יכול למצוא את עצמו במצב מאוד לא נעים.

שוב, אין לי מושג מה רמת הרכיבה שלו וגם לא רכבתי על הכלי המדובר מעולם, אבל בכל זאת לרוכב מתחיל זה נראה לי גדול מדי.

חשבתי שאתה מתייחס אלי
    אני כבר "על אוטומט" רגיל שכל דיון שאני מנהל כאן עולה בטונים בצורה כזאת או אחרת. אז סליחה על
    התגובה הקרירה.
    את הנקודה אני מניח שהבהרתי - F800R מוגבל הרבה יותר סלחן לזריקת קלאץ', מאשר דיוורז'ן 400 עם צמיג מעפן מאחור (זה מה שיש במידות), תגובת מצערת מוזרה (קרב' מכוון באופנוע בן 20 זה נדיר מאוד) וכו'.
    כנ"ל ברקסים - אין מה להשוות את הברקס המאובן וחסר הרגש של הדיוורז'ן לברקסים מודרניים, עוד לפני שמתייחסים ל-ABS ולאיכות הצמיגים שצריכים להתמודד עם עוצמת הבלימה.
    והמתלים... בולם אחורי בן 20 זה תענוג מפוקפק. כשהרכבתי, גיליתי שנוצר לי חור בפלסטיק מעל הצמיג...
    על זה נסעתי במשך 25 אלף ק"מ, נהנתי וצברתי ניסיון. אני כאן כדי לספר - אז אני מאמין, שגם על ב.מ.וו F800R הייתי שורד, וכנראה שהיה לי קל בהרבה.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member
    אני אנסה קצת לעשות סדר (לפי הבנתי).....
    מהחיפושים שלי לשידרוג לכלי ללא הגבלה,מההונדה 500,בחודש האחרון ומכל נסיעות המבחן על כלים בתקציב 40-50K, על נפחים 650- 800 סמ"ק, הבנתי שכלי לא מוגבל בתקציב נמוך ושנתון גבוה יחסית יכיל מכלולים באותה רמה כמו ה-500, ואין הרבה כלים כאלה, אם רוצים מכלולים איכותיים צריך לרדת הרבה בשנתון. יש רק הגיון אחד לקנות כלי גדול מוגבל: לאחר שידרוג רשיון להוריד הגבלה. וגם כדאי לבדוק מה ההבדל לאחר הורדת ההגבלה.