בתמונה לא הוורסו,אלה יאריס וורסו-שזה משהו אחרהוורסו המקורית מעוצבת לעילא :
בתמונה לא הוורסו,אלה יאריס וורסו-שזה משהו אחרהוורסו המקורית מעוצבת לעילא :
ל b4 הנעה 4 * 4 קבועה. יש לזה השלכה ישירה על צריכת הדלק ומשמעות בזמן החלפת צמיגים. ממליץ לך לבדוק עם מישהו שהיה לו רכב כזה לפני שאתה קונה.
ליהיתה יונדאי cw 2011. זו הצורה הישנה. ממליץ מאוד. רכב מאובזר גם בגרסת הליסינג (חלון בגג ושאר ירקות) אמין מאוד, זריז ויש בשוק מבחר גדול. הצורה החדשה טובה יותר. שים לב שבישנה היו קריאות תיקון במערכת ההיגוי ובחיישן תאורת ברקס. אם הרכב טופל במוסך מורשה סביר להניח שזה טופל במסגרת האחריות.
אני ביום יום מתנייד בפיאט דובלו 2013. ידנית. קשה למצוא משומשת שמורה עם קמ סביר אבל מבינת כושר אחסון וכרכב למשפחה, לדעתי, אוכלת כל סטיישן בלי מלח.
כן, ברור שהדובלו יותר שימושית.
אין על הסקס-אפיל של אינסטלטור.
אשתי היא הנהגת העיקרית לכן אני מחפש אוטומט, ובנזין, כי ידידותי יותר לסביבה
נראה לי שנלך על הקיה סיד
תודה!
"ידידותי", "קיה", "מיניוואנים"... חשבתי פה סה פורום אופנוענים מסוקסים, לא רואי חשבון ואינסטלטורים.
חיים רק פעם אחת.
קניתי עכשיו את זה, לא הכי שימושי לא מרווח, הוא גם עבר התעללות על ידי הגרז'ניק הישראלי-פלסטיני המצוי, ומסרב מידי פעם להניע עד שארפא אותו לגמרי מנזקי הלבנט, אבל אני שלם עם הקניה, למרות שאין תא מטען מעבר למטקות ומברשות שיניים, אין חלקי חילוף זמינים כמעט פה, אבל הכל מתגמד כשאני עומד מולו ומסתכל בקווים ובקימורים הנהדרים סטייל קליפורניה החולמת והלב מתרחב.
2415d5e4-5a19-4019-8ef0-2537884f8a99.jpg
![]()
נערך לאחרונה על ידי levil; 16-11-2017 בשעה 10:54.