חשבת טוב ונכון.
אחרי שתקבל את הרשיון ותקנה אופנוע, תרגל איתו קצת במגרש ריק וכשתכיר אותו קצת - קח קורס בפרוריידינג או אופנוען מאומן.
כך תבנה בסיס טוב להרבה שנים של רכיבות טובות. אמן.
אהלן. בן 21, שירות קבע, מירושלים. נכנסתי חזק לקטע לקראת השחרור, ברגע שהייתה לי את האופציה. אבא שלי רוכב על קטנועים מאז שאני זוכר את עצמי ככה שתמיד ידעתי שבסוף אני אכנס לזה גם. הוא יותר בקטע של טימקס/ג'וירייד, ואני כרגע אוטוטו מסיים רישיון לA1 - בשיעור 13. העניין הוא שחוץ משמיניות ולנסוע בקו ישר על 7 קמ"ש אני לא יודע יותר מדי. יצאתי לכביש פעמיים, בפעם הראשונה העברתי לניוטרל פעמיים ונכבה לי האופנוע כי פשוט לא הייתי רגיל לנסוע מעל 10 קמ"ש. ככה שהניסיון על הכביש הוא די אפסי. היום יצאתי שוב לכביש והיה מצוין חוץ מזה ששחכתי לכבות וינקרים פה ושם.
בקיצור, לא מרגיש שהרישיון הזה נותן לי מספיק ניסיון לצאת ככה לכביש. יש לי רישיון לאוטו ככה שאני מכיר תכביש וכו', אבל כל עניין תפעול האופנוע זר לי - בלימות חירום לדוגמא לא יצא לי ללמוד, אני לא יודע בכלל אם צריך לגעת בברקס קדמי או לא. בשיעורים אומרים לי רק בקו ישר, לא בדיוק מרחיבים מעבר לזה. תכלס המטרה זה להעביר טסט ככה שאני מבין את ההתנהלות הבזיונית. אף פעם לא ביצעתי פניות מעל 20 קמ"ש וכו'...
בקיצור חשבתי אחרי הרישיון להביא NINJA250 או GSX250 החדשות מהחברה, אולי לצאת לאיזה קורס פרורידינג או מה שתמליצו. אני מרגיש שכן יש לי שליטה ויכולת ללמוד, רגוע על הכביש והכל רק שלא יצא לי לממש שום דבר על הכביש. אז אשמח להכוונה בכל נושא ה"ניסיון" ותפעול האופנוע וגם הכוונה איזה אופנוע להביא. אני מתכנן לקנות אותו בתחילת 2018. 30 אלף תקציב כולל ביטוח, אפשר לחרוג קצת.
חשבת טוב ונכון.
אחרי שתקבל את הרשיון ותקנה אופנוע, תרגל איתו קצת במגרש ריק וכשתכיר אותו קצת - קח קורס בפרוריידינג או אופנוען מאומן.
כך תבנה בסיס טוב להרבה שנים של רכיבות טובות. אמן.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
אם אין לך ספק שתעבור בקרוב טסט ותרכוש חדש אז כדאי לנצל את מבצעי סוף השנה מבחינת סגירת מחיר ואז להעלות ב 2018 את הכלי על הכביש כך שלא תדפק בשנתון או שאם ניתן שלא להיזקק לשמור דגם בסטוק אז בכלל טוב.
לקנות חדש או משומש תלוי בתקציב ובכמה זמן אתה מתכנן להשאר עם האופנוע.
כשקונים חדש מרוויחים מערכות חדשות בלי צלקות מהבעלים הקודמים, עם אחריות ועם כל החידושים העכשווים.
מאבדים גם הרבה ערך בשנה הראשונה במחירון.
יד2 חובה לבדוק במוסך (צלקות העבר המוזכרות לעיל).
והכי משתלם זה למצוא משומש בן פחות משנה, עם ק"מ נמוך...
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
הבנתי, אם אין בעיית תקציב אז תמיד עדיף חדש (גם אם תדפוק אותו - זה עדיין רק תקציב)
נכון שלשרוט רכב חדש כואב בלב הרבה יותר מלשרוט רכב משומש שכבר נשרט קודם... אבל עדיף השקט הנפשי והפיזי של מכונה חדשה דנדשה.
מכאן זה כבר החלטה שלך.
בהצלחה ורכיבות טובות.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
הכוונה שלי היא ששווה לך לבדוק אפשרות בה תוכל לרכוש עכשיו אופנוע שמעשית הוא שנת 2017 במחיר סוף שנה ולהעלות אותו על הכביש בינואר כך שהוא יחשב ברישיון ובמחירון הפורמאלי כשנת 2018 ולחלופין לפתוח הזמנה כעת לדגם שלא נמצא במלאי במחיר סוף שנה ולקבל אותו פיזית בשנה הבאה והוא יחשב כ 2018 לכל דבר ועניין. כמובן שצריך לבדוק אצל כל יבואן מה התנאים אצלו ומה ניתן לעשות.
ערך של כלי במכירה שלו לעתיד לבוא.
כאופנוע ראשון הייתי הולך על משומש שעבר מעט קילומטרים וידיים.
סבירות גבוהה שיפתח לך התיאבון ובשלב מסויים תרצה להחליף את האופנוע למשהו אחר.
בנוסף לאחר פרק זמן הסתגלות (אינדיווידואלי לכל אדם) הייתי ממליץ על קורס רכיבה מתקדת שתיתן לך עוד כלים ויכולת.
תתחדש ובהצלחה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
היום הציעו לי ביוני אופנועים בירושלים 22 אלף על CBR300 מ2015 עם 9 אלף קמ. שווה לשקול, עושים בדיקה? או עדיף כבר חדש? ראיתי איזה מבצע שחדש הוא 30 אלף עכשיו.
הסיביאר 300 לא שווה את ההפרש בביטוח.
זה מנוע 270 סמק עם צילינדר אחד.
תחפש אמטי / r3 משומשים