" החרק הקטן "דרזדנר ..
לא בעד הדוקטור.
אבל אתה לא שוכח את המאבק עם הדוקטור שנה שעברה...
פרגן קצת זה טוב לבריאות.
הגרויסה רוכב.
לדעתי ללא ספק יש כבר מזמן
מחליף לדוקטור. מהימים הטובים.
הנה אמרתי.
הנמלה.
" החרק הקטן "דרזדנר ..
לא בעד הדוקטור.
אבל אתה לא שוכח את המאבק עם הדוקטור שנה שעברה...
פרגן קצת זה טוב לבריאות.
הגרויסה רוכב.
לדעתי ללא ספק יש כבר מזמן
מחליף לדוקטור. מהימים הטובים.
הנה אמרתי.
הנמלה.
מאבק? אני לא ראיתי מאבק שנה שעברה רק ספורט מלוכלך מצד החרק, ספורט צריך להיות נקי מכל החרא הזה, גם "מציעים לעבור למפה 8" שהרבה מצאו מבדר אותי זה לא הצחיק, גועל נפש! כל רוכב צריך לנסות לנצח בכל זמן נתון, להחליט להוריד מהגז קצת כדי לסיים על הגלגלים במקום לדחוף קדימה ואולי ליפול זה טקטיקה אבל כל השאר לא.
היה מאבק שנה שעברה. מאבק שכבר נשכח אפילו אצל רוסי
ספורט מלוכלך לא היה.( אולי מצד רוסי.
אבל בוא נעזוב זה .)
" כל רוכב צריך לנסות לנצח בכל מצב נתון." זו הסתירה שלך .
זה מה עושה מארקז .
זה משמארקז עשה גם במרוץ האחרון. דבר שכמעט עלה לו באליפות.
ספורטאי אמיתי_עם רכיבה רמה מעל כולם.
חבל להתקע במשהו ולא להרפות. אפילו רוסי מעריך את הילד.
וו אמוס.
מה בדיוק אירע שנה שעברה?
אם אתה מתכוון ל 2015 אני מבין אבל גם רוסי כבר הפסיק לנבוח על העץ של הספרדים.
הוראות קבוצה זה לא מבדר. אבל כשהאליפות מונחת על הכף, לא הייתי מצפה לשום דבר אחר.
אכן, כל רוכב צריך לנסות לנצח כל הזמן אבל לעיתים די רחוקות המציאות הופכת למעט יותר מורכבת. גאבור טלמאשי היה גיבור גדול ב 2005, ניצל את הסליפ- סטרים על מנת לנצח את בן קבוצתו מיקה קאליו שנאבק על האליפות מול תומאס לוטי. באמת, פיסת רכיבה יוצאת דופן של ההונגרי! אלה בדיוק הנקודות שהיו חסרות למיקה קאליו על מנת לזכות באליפות ה 125 על גבי KTM. KTM נאלצו לחכות שבע שנים נוספות עד לעידן ה Moto3 וסנדרו קורטזי לתואר הראשון של רוכב על גבי KTM.
גם התעלול של פדרוסה באסטוריל 2006 כשהוא משכיב את היידן בניסיון עקיפה מסוכן היה טיפשי ומיותר והייתי מצפה מקבוצת רפסול הונדה לנהוג אחרת. כן, הוראות קבוצה. מנגד, לא ציפיתי מטוני אליאס שרכב על ההונדה של פורטונה באותו מרוץ שלא ידחוף את את ה RCV שלו מתחת לרוסי ולנצח אותו בשתי אלפיות.
ראיתי את המרוץ ביום ראשון. לא ראיתי אפילו שבריר של רגע שבו לורנזו היה מסוגל לאיים על פדרוסה, מרקז וזרקו. מנגד, ראיתי אותו מתסכל את דובי במשך 20 הקפות. ניסיתי לגרור את דובי לחוד אמר לורנזו. נו, באמת.
איללכא...והייתה עונה טובה
QUOTE=נעם 1;113206]
איללכא...והייתה עונה טובה[/QUOTE]
בהחלט.
על אף ה"דרמות" של 2015, אני חייב לציין שהעונה הייתה העונה המרעננת ב-MOTO GP מזה מספר שנים, שללא ספק, עכשיו משהסתיימה לה, מביאה למספר הרהורים:
1. אפשר להיות ANTI ANT, במיוחד אם אתה מאוהדי הדוקטור, אבל קשה להתווכח עם העובדה שמרקז הוא המלך החדש ב-GP ונראה שאינו הולך לוותר בקלות על הכתר. סגנון רכיבה וירטואוזי (על גבול הפסיכוטי?!), דחף מטורף לנצח בכל מחיר, חיבה לקרבות משייפי פיירינגים וכל זה מתובל רוב הזמן בשמחת חיים...מזכיר מישהו? בזמן הדירוג בשבת, יצא לי לעמוד ככה במקרה ליד איזשהו אפריליה RS125 עם הכיתוב "ROSSIFUMI" בצד המשקף. לא רחוק משם, על מסך בתצוגה אחרת, הראו איזה ילד חייכן בתחילת דרכו בעולם המרוצים. כאשר רוסי לקח אליפות עם האופנוע שעמד לצידי (סליחה, יצירת האומנות הדו פעימתית, לא אופנוע), מרקז היה בן 4. 20 שנה לאחר מכן, הוא נותן בראש מסביב לעולם לאליל ה-GP ושאר הרוכבים הטובים בעולם, שובר שיאים, מגדיר חוקים פיזיקליים מחדש וכו' וכו'. בין אם אוהבים אותו או לא, יש משהו מיוחד בסגירת המעגל הזו.
2. דובי WTF. לא דוקאטי, לא האיטלקים ולא דובי עצמו האמין שתהיה לו עונה כזאת. מפשפוש בזיכרון בלבד, לא זכור לי רוכב בקטגוריית מרוצים כלשהי, אספלט או שטח, שבמשך עשור בקטגוריה מדשדש לרוב בעשיריה הראשונה, מנצח מרוצים בהפרשים של שנים ופתאום מוצא את עצמו מוביל את טבלת האליפות. אנחנו מדברים כאן על רוכב שכמעט תמיד היה מספר 2 בקבוצה (או 3 במקרה של רפסול הונדה ב-2011), ומצופה ממנו להבליח באיזה פודיום פה ושם. בטח לא מישהו שנותן למרקז להזיע ואז עוקף אותו תוך כדי נפנוף יד למחאה.
3. דובי WTF2. נכון שכבר שנה שנייה ברציפות שרוכב אחר מטרפד אותו באיזה מרוץ והוא מפסיד נקודות יקרות, אבל דובי יודע לדפוק לעצמו את התוצאות לבד. זה קרה כמעט בכל העונות שלו בקטגוריה הבכירה וזה קרה גם העונה. בחייאת, לנצח שני מרוצים רצוף ואז שלושה מרוצים להלחם בחציה השני של העשיריה הראשונה... ממש מתחרה חזק של פדרו.
ולקינוח, להתחרבש בעפר במרוץ האחרון של העונה, אחרי שהיריב שלך לאליפות מציל את עצמו מעוד נפילה בטוחה של בן אנוש. לצערי, אני בספק אם הכוכבים יסתדרו כך פעם נוספת למען האיטלקי החביב.
4. לורנזו כזה פוץ, עד המרוץ האחרון. יכול להיות שרוצה שדובי ירגיש כמו בימי ה-250 בהם תמיד היה שני לו. אולי זו הפטריוטיות הספרדית (אה...קטלונית?). אם כי לזכותו, היו מספר מרוצים בהם הוא הפתיע העונה.
5. מקווה שהיצרנים הקטנים יותר יצליחו להוות איזשהי תחרות אמיתית, קצת מביך שרוכב פיתוח שלך מצליח להוציא תוצאה טובה יותר מהרוכבים הרשמיים.
6. מלחמת איטליה-ספרד כנראה תימשך לנצח ב - GP.
7. נראה שלרוסי יש עונת מיוחדת בערך כל שלוש עונות. האחרונה הייתה 2015. 2018?
8. לורנזו עדיין פוץ.
איזו דרמה.
שמדברים על ההצלחה של מארקז נשכח חלק חשוב : המשפחה , הקבוצה.
יש משהו מאוד תומך וחיובי מסביבו. על מארקז שומרים שישאר עם הגלגלים על הקרקע.(רוב הזמן )
לא ראיתי משפחה כזאת תומכת כולל האח אלכס. עכשיו כבר נכנס היכולת ללמוד, לפתח ,להקשיב והכישרון הטבעי ושמחת החיים.
ועוד מילה אחת על פנומן אחר הפעם ממחלקת סופרבייק. - גוני ראי אלוף אמיתי . מה אתם אומרים ?. ודש " לידיד המחלקה צאז דיוויס עוד רוכב נפלא. סוף עונה.
צ'או א מיגוס..
אני אומר שג'וני ראיי הוא אלוף סופרבייק יוצא מן הכלל. שלוש אליפויות רצופות, מה שלא השיגו גם אלופי סופרבייק גדולים כמו קארל פוגרטי, טרוי בייליס וקולין אדוארדס. ראיי גם יכול להשתוות לפוגרטי שמחזיק בארבע אליפויות ואולי אף להשיג את החמישית.
אבל פנומן. ממש לא.
אלופי סופרבייק לא מצליחים ב Motogp כשמנגד, גם רוכבי השורה השנייה ב Motogp זוכים באליפויות בסופרבייק. הסופרבייק מעניין, יש אקשן אבל רוכבי האספלט הטובים ביותר גרים ב Motogp ולא בסופרבייק.
איללכא...ופגרה טובה
פנומן = משהו יוצא דופן. משהו נדיר
ג'ונתן ראי הוכיח את עצמו כבר כמה שנים שכזה. אני לא בטוח שעם קבוצה מתאימה הוא לא היה מגיע לתוצאות. (למשל אם קוואסקי הייו משקיעים גם בGP.)
אני גם לא בטוח שקראצלו או ג'ק הדביל או שאר המזדנבים יותר טובים ממנו או מצאז דוויס.
ממש לא בטוח.אני אפילו לא הייתי מתערב שלורנזו יותר מתאים לדוקאטי יותר ממנו.
צאו'
אני מבין שנגעתי בנקודה רגישה, אבל אין הרבה וטוב שכך שהתנהגו כמו מרקז בmotogp
אצלי, הנקודה הרגישה זה במותן, וזה כי אני עדיין בתול.
איללכא...ועד שאפרד מבתוליי אפשר לדחוף את עונת 2015 לבויידם. אפילו רוסי כבר שחרר אותה לחופשי
אן הרבה כמו מארקז במוטGP. תתאר לך שכולם יהיו כמוהו.. דרזדנר.(הזיכרון הסלקטיבי .)
נעם התעורר עם רגישות במותן באגף הבתולות.. (יותר מדי חשמל )
נימי נומי. . ממחלקת הסופר מתבקש להגיע - לקופה 3.;
האם אני טועה לגבי האריות בסופרבייק לעומת השועלים במוטוGP?
האם אן מקום ל2 על עמוד החשמל.
לפחות לראיי, ולדייויס.?
ש.ש