אם היו סטטיסטיקות נגישות היה מעניין לראות כמה מההרוגים היו מעורבים בתאונות עצמיות קרי יצא לטיול שבת החליק ונהרג לעומת כמה נפגעו מרכבים אחרים.
יש למישהו מושג אם קיים כזה מאגר?
Sent from my T5 using Tapatalk
אם היו סטטיסטיקות נגישות היה מעניין לראות כמה מההרוגים היו מעורבים בתאונות עצמיות קרי יצא לטיול שבת החליק ונהרג לעומת כמה נפגעו מרכבים אחרים.
יש למישהו מושג אם קיים כזה מאגר?
Sent from my T5 using Tapatalk
יש שוטרים טובים שכל בוקר עוצרים זבלים על 75 ובעיקר בצומת יגור.
הרבה אופנוענים שוטרים גם.
אפילו עצרו אותי בבוקר בנסיעה רגועה בשול ימין לבדיקות רישיונות ושחררו ברגע.
1.) חוסר ריכוז. 2).פלאפון. 3.) S.m.s.
4.) מעקה הגליוטינה .. 5.) אגואיזם 6) עצבים. 7) התצמדות. 8) מכוניות.
9) פניקה. 10) אגו.
חבר הכל ביחד ותקבל את מה לא השתנה.
השאלה היא האם יש עלייה בכמות התאונות בכלל ? כי במצב אחר הרבה מהתאונות היו יכולות להסתיים בפציעה קשה ולא מוות.
למרות שהסטטיסטיקה בהחלט אומרת משהו.
עצוב מאוד... לדעתי זה בגלל העומס בכבישים, אופנועים גם ככה עוקפים את כולם, כשזה נהיה צפוף יותר קשה לתמרן ונהגים גם נהיים אדישים יותר.
אני מאמין שככל שנתקרב למכונית האוטונומית ככה הסטטיסטיקה הזאת תעלה, אנשים לא רוצים לנהוג, נגמר העידן הזה... רוצים להגיע מA לB בתוך סלון מעור, עם רדיו, טלויזיה, וואסטפ ופייסבוק.
לנהוג עכשיו ? להתרכז ? ספורט ? זה פאסה.
פשוט מטורף..
5 הרוגים בממוצע בכל חודש...
כוס אמק. לפעמים זה נותן לך כאפה..
ובהמשך לכל מה שנאמר, עדכון טרי מ-YNET: "מת מפצעיו רוכב אופנוע, בן 44, שנפגע הבוקר בכביש החוף סמוך לרשפון. נסיבות התאונה נחקרות."
עוד הרוג, שוב לא ילד.
להמשיך לקטר ולהגיד מה המדינה/המשטרה/נהגים אחרים צריכים לעשות לא ישנה כלום לדעתי.
אחת הסיבות שירדתי מהכסף הטוב של השליחויות. פשוט לא שווה את זה. אתה מתחיל משמרת ולא יודע אם תחזור הביתה. נראה לי יש לך יותר סיכויי לההרג על דו"ג בישראל מאשר לההרג בתור לוחם מארינס באפגניסטן.
למען האמת...הרבה פעמים ראיתם רכב חוצה כביש במעבר חצייה?... או במהירות על מדרכה?.. או.. ואו..
אני רוכב זהיר..( יתר מדי?)
אני ראה חברי " טסים" ..בלי חשבון