תעברו לאיזורים מדוללי אוכלוסיה.
תעברו לאיזורים מדוללי אוכלוסיה.
בטח אין נושע לויקוח אצל מי תרבות נהיגה בארץ גרוע יותר-רוכבי דו גלגלי או רכב
בעבר הייתי משיב לך חד משמעית שהמיעוטים (עאלק) הם אלו שנוהגים באופן הגרוע ביותר גם בדו״ג וגם ברכב כאשר באוכלוסיה היהודית הדו״ג רוכבים גרוג יותר. כיום, השינוי העחיד הוא לרעה באוכלוסיה היהודית בה יש גידול ניכר בנהגים שנוהגים גרוע אולם מתוך מודעות! היינו אגו, חוסר סובלנות וסבלנות, אי איתות, אי מתן זכות קדימה, חוסר זהירות, חתיכה בכביש ואח׳. המצב הנושן של הנהג התמים שלא בכוונה עבר עברת תנועה מחוסר מודעות ומאמין בצדקתו הוא כבר המיעוט.
מעניין סטטיסטית כמה נהגי מכוניות עברו קורס נהיגה מתקדמת מול כמה רוכבי דו גלגלי.
במקום לחייב עכשיו רכבים לשים מערכות כמו מובילאיי (המדינה מסבסדת את המערכת חלקית), שיחייבו נהגים\רוכבים לעבור קורב כתנאי לקבל רישיון ושתסבסד את זה. זה יועיל יותר לכולנו מאשר עוד מערכת בטיחות של אפותרת את הבעיה מהשורש.
אבל היי, אנחנו מדברים וכלום לא קורה וגם לא יקרה, אז חבל על השטח שאנחנו תופסים בשרתים של הפורום.
נכון...ולא.אבל היי, אנחנו מדברים וכלום לא קורה וגם לא יקרה, אז חבל על השטח שאנחנו תופסים בשרתים של הפורום.
"אל תהיה צודק תהיה חכם".
במקרה תאונה קטנה בין שני רכבים ,לא פעם שמעתי משפת "...זה כלום!.. זה רק פח...יש ביטוח"
מה קורה במקום רכב אחד מופיע אופנוע?....
מה זה משנה הרבה שהרוכב צודק עשר פעמים?
אדיף פשות לא להיות שם.על זה חייב לחשוב קבוע.
יש לי רכב.
ישל לי אופנוע.
רוכב אופניים פשותים וחשמליים.
מנסה לראות מכל הכיוונים
אפשר לצאת לרחובות, לחסום כבישים ולעשות מחאה, להגיע לחדשות ולעורר מודעות אצל הנהגים ליום-יומיים.))
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
מחאה על מה? על זה ששליחי פיצה חצופים מתבכיינים בעודם מסכנים אמהות נורמטיביות בעאלק קרוסאוברים בכביש?! נראה לך שתקבל לגיטימציה מבועת רשת קשת?!
לנכים שעל פניו כלל הציבור תומך בהם זה הגיע למכות...
הציבור בכללותו לא רואה ושופט אותך כפי שאתה עושה דין לעצמך. מבחינתו אתה יצור נוסף שעלה להופיע בתוכנית ריאליטי מול כמה שופטים הזויים וחושב שהוא נורמאלי, שקול וקול.
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 23-11-2017 בשעה 15:28.
הכי קל להאשים פחיות.
אתמול על ציר נמיר שני קטנוענים, אחג
ד עם מורכבת, יצאו מהתחנת עצירת חרום בפול גז וחתכו את כל התנועה(שלוש נתיבים).
כמעט ודרסתי את שני הליצנים האלו.
צודקים, השינוי קודם כל חייב להתחיל ברוכבים.
Tracer 900
מצטער שאני מחרב מסיבות, אבל אי אפשר להתייחס לכל "רוכבי האופנועים" כמקשה אחת.
לא כל מי שרוכב אופנוע הוא באופן אוטומטי בצד שלי, מחזיק בדעות שלי או אפילו מבין אותם.
אני פסימי לחלוטין בנושא המלחמה על הכביש ויהיה הרבה יותר גרוע לפני שנראה איזה שיפור.
כבר עכשיו רצה פרסומת ברדיו שמאיימת על רוכב האופנוע, שבמידה ו... אז יקרה כך... וזוהי
רבותי כבר אופרה אחרת, האצבע המאשימה מופנת אלינו, שינוי התודעה הזה בקרב הצבור
יכה בנו ללא רחם, דמינו הותר, לא עוד "שים לב לרוכב האופנוע", אלה אתה אופנוען אשם!
נכון הרווחנו את זה בצדק, אבל מתקבעת בתודעה של הציבור המסקנה רוכבי האופנועים אשמים
שישלמו.
אז אנחנו משלמים בדם ובכסף לביטוח, וזה נתפס כבר כמחיר לגיטימי שהרוכבים צרכים לשלם.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!