בוקר טוב,
האמת שמזמן לא היה לי כמעט, לפחות לא כזה. אני רוכב הרבה ומודע לסטטיסטיקה, היא לא לצידי.
כמו כל בוקר אני בדרכי לעבודה, לאחר ואדי ערה עולה על כביש 6 במחלף עירון (מצפון לדרום).
בסוף המחלף מחכה לי הפתעה - רכב עם הפנים אלי על חצי נתיב שמאלי, רכב על שול ימין ועוד רכב בנתיב ימיני.
את התגובה שלי אתם מוזמנים לראות למטה, אשמח לשמוע את דעתכם מה עשיתי נכון ומה לא.
https://youtu.be/NIY9DXhL-aM
כמו שכתבו מעלי, ניסוח הכותרת מטעה.
בסה"כ התגובה נראית טובה ולא חריפה, ההתנהלות נכונה למדי, וכמו שציין סער666 - הימצאות בנתיב החיצוני היתה מגדילה לך את שדה הראיה במעט.
מאחל לך רק רכיבות טובות
לדעתי פעלת כמו שצריך
כותרת נערכה. את הטיפים החשובים כבר קיבלת אבל סה״כ הגבת בסדר.
תודה על הפידבאק והכותרת
קשה לקבוע בוודאות מהסרטון, אבל נראה שהתגובת גוף הראשונית שלך היא לא נכונה (הוצאת גוף ימינה בנסיון לתת הטיה).
זה אופחיני לנעילת מבט ותגובת "פאניק".
אחרי שניה אתה מתקן.
נסה לשחזר אם באמת זה מה שהיה.
Grasshopper AT 2016
Vstrom 650 2011
CB250R 2011
וזה מהבוקר
בלהבלה.jpg
רק אציין שאם העיניים שלך היו מסונוורות כמו המצלמה, ממליץ לבדוק משקפי polarized
במיוחד בימים כאלו שיש מים על הכביש, מפחית מאוד את ההשתקפויות והבוהק.
הגבת נכון וטוב.
אני חושב, שבמקומך בסוף הבלימה, כשעברת את הרכב שעמד עם הפנים אליך, הייתי מנסה לשחרר את הברקס, להעיף את המבט מהנגרר לפניך שמאלה, ולסיים את שארית הבלימה (או להמשיך תנועה) על השול השמאלי, משמאל לרכב עם הנגרר. אבל אלה דקויות. סה"כ - התמודדות יפה, נכונה, שמראה שהיית בקצב שמאפשר לך להשתלט על העניינים כשהם משתבשים.
עם זאת, הייתה לך טעות אסטרטגית קטנה, שמנעה זיהוי מוקדם יותר של הבעיה.
במנהרה, הכביש מתעקל שמאלה.
אתה לבד בכביש, ובכל זאת נוסע בשמאלי.
אם היית מתמקם בנתיב הימני, סמוך לפס של השוליים - שדה הראיה ליציאה מהפנייה היה נפתח מוקדם יותר, והיית משאיר לעצמך זמן תגובה רב יותר (שהיית יכול לנצל להגברת הקצב, או להגדלת מרווח הבטחון).
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual