תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: רכישת אופנוע בסוף שנה - כדאי?

רכישת אופנוע בסוף שנה - כדאי?

היי

מתלבט לגבי רכישת אופנוע בסוף שנה. זה אופנוע ראשון שלי (רשיון A1) ואני שוקל את ה- suzuki sv650 מוגבל.
    עיקר השימושים שלי הם נסיעות עירוניות קצרות (ת״א), קצת נסיעות במרכז ופעם בשבוע נסיעות בין-עירוניות (כ- 60 ק״מ לכיוון).

היו אנשים שאמרו לי שלא כדאי לרכוש אופנוע בסוף שנה כי כשארצה למכור אותו הוא יחשב 2017 וזה יפגע במחירון, לעומת זאת בסוף-שנה יש גם הנחות קטנות אז זה אולי קצת מכסה על זה (וגם קצת מצדיק את הטענה, הרי לא נותנים לי הנחה כי יש לי עיניים יפות).

מה דעתכם, לרכוש עכשיו או לחכות חודש ולרכוש בינואר 2018?

ושאלה נוספת בנושא אחר -
    כשנסעתי על הסוזוקי הוא הרגיש לי קצת כבד (הוא שוקל כ- 200 קילו). כשנסעתי קצת על אופנועי 250 סמ״ק הם הרגישו יותר קלילים, זה עניין של הרגל ויעבור תוך שבועיים או שזה באמת אישיו? אני מחפש משהו יום-יומי לנסיעות קצרות ולא רוצה שיהיו לי מחסומים שיקשו עליי פשוט להניע ולנסוע.

תודה!

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אלון בירנבאום צפיה בהודעה
    היי

מתלבט לגבי רכישת אופנוע בסוף שנה. זה אופנוע ראשון שלי (רשיון A1) ואני שוקל את ה- suzuki sv650 מוגבל.
    עיקר השימושים שלי הם נסיעות עירוניות קצרות (ת״א), קצת נסיעות במרכז ופעם בשבוע נסיעות בין-עירוניות (כ- 60 ק״מ לכיוון).

היו אנשים שאמרו לי שלא כדאי לרכוש אופנוע בסוף שנה כי כשארצה למכור אותו הוא יחשב 2017 וזה יפגע במחירון, לעומת זאת בסוף-שנה זה גם הנחות קטנות אז זה אולי קצת מכסה על זה (וגם קצת מצדיק את הטענה, הרי לא נותנים לי הנחה כי יש לי עיניים יפות).

מה דעתכם, לרכוש עכשיו או לחכות חודש ולרכוש בינואר 2018?

ושאלה נוספת בנושא אחר -
    כשנסעתי על הסוזוקי הוא הרגיש לי קצת כבד (הוא שוקל כ- 200 קילו). כשנסעתי קצת על אופנועי 250 סמ״ק הם הרגישו יותר קלילים, זה עניין של הרגל ויעבור תוך שבועיים או שזה באמת אישיו? אני מחפש משהו יום-יומי לנסיעות קצרות ולא רוצה שיהיו לי מחסומים שיקשו עליי פשוט להניע ולנסוע.

תודה!
    בקשר לרכישה הייתי ממתין לינואר.
    בעיניין המשקל, לדעתי אתה תתרגל, ה sv לא אופנוע כבד ואני חושב שתהנה ממנו בסך הכל.

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    אתה יכול לקנות היום ולבקש לקבל אותו בינואר 18 כשנת 2018. ככל שהאופנוע עומד בתקן יורו 4 אין בעיה לעשות כן.

Banned
    מה שתחסוך בקניה בסוף השנה (מחיר מוזל) זה מה שתאבד במכירה כשתחליט למכור. ז"א לא הפסדת ולא הרווחת כלום.

אם ככה, נראה שבשביל השקט הנפשי אחכה לינואר, ואנסה לסגור את זה מעכשיו כדי לחסוך זמן, תודה חברים!

Member
    בקשר לקניה תלוי במחיר.. בקשר למשקל הוא לא כבד מידיי והוא נמוך וקל לשליטה. אבל אם הרישיון מוגבל לא עדיף לקנות ktm390 או z300? שיהיו קלים משמעותית עם בערך אותו כוח כי הsv מוגבל

tanin - התרשמתי שה- sv650 יותר בטיחותי, יותר נוח בנסיעה מחוץ לעיר ובעיקר עם מורכב ואני גם רוצה לשים ארגז וב- ktm אי אפשר, ככה שה- sv יותר מתאים לשימושים שלי. תודה!