עמוד 8 מתוך 9 ראשוןראשון ... 6789 אחרוןאחרון
תוצאות 106 עד 120 מ 129

אשכול: דוד חיים נהרג בתאונה דרכים בכביש 5

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    לא הכוונה שלי.
    מי שרוצה ויכול לקנות מכונת קצה - בכיף.
    ברגע שזה הופך למגרש משחקים שלך ושל האחוקיאדה שלך, פה נגמר המשחק.
    וכשאתה הכי חלש בכביש חובת הזהירות היא עלייך, ואם בא לך להתחרות או לשחק בקוביה עם מכוניות, אתה אשם במוות שלך יותר מהנהג הפוגע.
    +1. ולצערנו מעוצמת הפגיעה הבחור נקבר "קבורת ארון" והמבין יבין את כוונתי (בנוסף למראה שהיו צריכים בני משפחתו להתמודד איתו לפני הקבורה).

Member
    תחביב קסום בחרנו לעצמנו

ציטוט נכתב במקור על ידי ktm690smc צפיה בהודעה
    טוב אז עברתי את כל התגובות בשירשור, לזה שהגבי מעליי- עדיף שתמחק את הציטוט, למה זה טוב? מי שיודע את תוצאות התאונה יודע.. מי שלא, זה לא כזה חשוב
    ולא מוסיף לכבוד המת. אז לכל הילדודס שקוראים פה - הנה זו תוצאה של ילד בן 19 חסר ניסיון ובגרות עם כלי מלחמה ביד.
    לפותח השירשור - גם אני, כמו אברי, לא חש רחמים על הבחור. ואל תבוא לספר לנו פה סיפורים, אני מאורה בפרטי המקרה ויודע בדיוק מה הלך שם
    (כן כן, גם זה שהם נסעו חבורה שלמה, הבחורים ברכב היו חברים של דוד חיים, היו עסוקים בדברים אחרים ולא בנהיגה, נהגו בקלות ראש, ולבסוף גם התנגשו בו)..
    אז עכשיו אחרי שנוהג הרכב צפוי לשלם בחופש שלו לכמה שנים טובות קמים כל מיני צדיקים מפרדס כץ שרוצים לחפות עליו וחלק שלא, ועל זה מתנהלת המלחמה מול מ.התנועה.
    אז תעשה לנו טוב.. במקום להתווכח ולומר שהם נהגו בסדר כל החבורה על הכביש - אל תעשה את זה.

זה לא חדש.
    רק אמרתי.

Member
    חבריה התמונות שצצות ברשת של רוכב אופנוע חתוך לשניים זה שלא המנוח הנ"ל. אפשר לראות כאן :
    http://www.hnn.co.il/gallery29782.html
    בקישור ששמתי זה לא אחר מדוד חיים המנוח שרוע על הריצפה עם הגוף שלו שלם, בזמן שכונניות מד"א ואיחוד והצלה מנסים להציל אותו. מעבר לזה, שימו לב שהבגדים שהוא לובש שונים בתכלית מאלה של הרוכב שנחתך בתמונה המזעזעת.
    בקיצור, התמונה המזעזעת שרצה לאחרונה ברשת כנראה כלל לא צולמה בארץ.

נ.ב

עקב הספוקלציות הרבות של מה קרה שם, לא יודע כמה המידע אמין, אך שימו לב לתגובות של האנשים בקישור למטה. יש להם סיפור מעניין לספר על מה שבאמת קרה באותו לילה נורא.

השבוע גיליתי שהוא היה עובד איפה שאני oooooooo
    Supermoto Rider
    SMC690R 2021
    Instagram & TikTok: Yadin_Tal

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tsachi צפיה בהודעה
    חבריה התמונות שצצות ברשת של רוכב אופנוע חתוך לשניים זה שלא המנוח הנ"ל. אפשר לראות כאן :
    http://www.hnn.co.il/gallery29782.html
    בקישור ששמתי זה לא אחר מדוד חיים המנוח שרוע על הריצפה עם הגוף שלו שלם, בזמן שכונניות מד"א ואיחוד והצלה מנסים להציל אותו. מעבר לזה, שימו לב שהבגדים שהוא לובש שונים בתכלית מאלה של הרוכב שנחתך בתמונה המזעזעת.
    בקיצור, התמונה המזעזעת שרצה לאחרונה ברשת כנראה כלל לא צולמה בארץ.

נ.ב

עקב הספוקלציות הרבות של מה קרה שם, לא יודע כמה המידע אמין, אך שימו לב לתגובות של האנשים בקישור למטה. יש להם סיפור מעניין לספר על מה שבאמת קרה באותו לילה נורא.
    טוב ששפכת אור על העניין אם כי כן נראה לי שהתמונה המזעזעת שרצה בווצאפ היא של בחור מהארץ וגם היה על זה דיבור ברשת ש"הבחור בתמונה המזעזעת
    עשה גם הוא תאונה שבוע שעבר בסמוך לתאונה של הבחור מקרית הרצוג".
    חבר'ה.. תיזהרו תיזהרו תיזהרו.....

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ktm690smc צפיה בהודעה
    טוב ששפכת אור על העניין אם כי כן נראה לי שהתמונה המזעזעת שרצה בווצאפ היא של בחור מהארץ וגם היה על זה דיבור ברשת ש"הבחור בתמונה המזעזעת
    עשה גם הוא תאונה שבוע שעבר בסמוך לתאונה של הבחור מקרית הרצוג".
    חבר'ה.. תיזהרו תיזהרו תיזהרו.....
    שם ההרוג הוא חרבי גושה, בן 32, היה מאמן כושר בהולמס פלייס.
    רכב על r1 ומצא את מותו בתאונה מחרידה במפגש עם מעקה הבטיחות הקטלני בצומת מורשה
    יהי זכרו ברוך

מהשרשור הזה אפשר לפחות לקוות שכל אחד ייקח את הרצון להימנע מלהיות תמונת סנאפ שרצה ברשת או מושא הויכוח על מי אשם ופשוט להיות קצת יותר זהירים.
    אופנוע זה כייף רק כל עוד לא עושים תאונות. ממכונת חלומותינו למכונת מוות עובר רק שבריר שניה

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי gamgam צפיה בהודעה

מהשרשור הזה אפשר לפחות לקוות שכל אחד ייקח את הרצון להימנע מלהיות תמונת סנאפ שרצה ברשת או מושא הויכוח על מי אשם ופשוט להיות קצת יותר זהירים.
    אופנוע זה כייף רק כל עוד לא עושים תאונות. ממכונת חלומותינו למכונת מוות עובר רק שבריר שניה
    +100
    Tracer 900

Member
    יהי זכרו ברוך

תודה על המידע. הנה הבחור עם האופנוע שלו לפני התאונה הקשה:
    https://www.facebook.com/harbi.ghuosheh

הודעת האבלים בהולמס פלייס עם תמונה:
    http://www.holmesplace.co.il/clubs_s...70/news/663786

וזירת התאונה: (אין תמונות קשות, לא לדאוג)

http://www.hnn.co.il/gallery29786.html
    נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 05-09-2015 בשעה 17:53.

יהי זכרו ברוך

פשוט מזעזע....

Member הסמל האישי של shaig
    כולם חושבים שהם זהירים בדרכם שלהם. ואני לא חושב שמישהו יוריד 30 קמ''ש בעקבות עוד פרסום זוועתי. (כי אולי זה לא כ''כ ''פשוט'').
    כי זה סוג של רולטה... כי אם נפלת על הגדר... אכלת אותה חזק.

Senior Member
    לי זה לא יקרה.

אם תגיד לי שלי זה בטוח יקרה, אני לא אאמין לך.

אם אני אאמין לך, אני יותר בחיים לא עולה על אופנוע!

אז לי זה לא יקרה

תכתבו את זה על המצבה שלי

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaig צפיה בהודעה
    כולם חושבים שהם זהירים בדרכם שלהם. ואני לא חושב שמישהו יוריד 30 קמ''ש בעקבות עוד פרסום זוועתי. (כי אולי זה לא כ''כ ''פשוט'').
    כי זה סוג של רולטה... כי אם נפלת על הגדר... אכלת אותה חזק.
    למדיה יש תפקיד משמעותי בעיצוב שלי כרוכבת.
    הרבה מהמודעות שפיתחתי לצורך במיגון, בהדרכות רכיבה, בבקרות באופנוע, חשיבות הצמיגים ועוד ועוד.
    כל הדיון, הויכוחים, המאמרים, השאלות מילאו לאט לאט מאגר של ידע שאחרת לא היה מתמלא.
    פעם הייתי רוכבת על אופנוע ללא abs, ללא מיגון ובלי שטרחתי לבדוק שהביטוח בתוקף.
    היום לרכב מטר בלי כל אלא לא עולה בדעתי כי קראתי מניסיונם ( לפעמים המר) של אחרים.
    לצערי הרב כך זה גם עם תאונות.
    החברים שאיבדתי בדרך, שרשורי הנרות, התעמקות בשאלות מה ולמה זה קרה עיצבו את סגנון הרכיבה שלי לא פחות.
    מאז שנהג עשה את הבלתי נתפס ולקח את טל שביט אני לא סומכת על אף נהג בשול, מצפה להיות מופתעת. בלי להתעמק בתאונה, בשאלה מה קרה ולמה זה לא היה קורה. זו רק דוגמא אחת.
    מכל תאונה אני לוקחת משהו ולאט לאט זה משפיע.
    אני לא אומרת שיש איזה פיתרון קסם ולפעמים זה בא למרות הכל, אבל אני כן מאמינה שההתעסקות בשאלות מחלחלת פנימה ועושה שינוי.
    יש כאלה שבעקבות תאונה של חבר יורדים מאופנועים ויש כאלה שעוברים לקאסטום ויש כאלה שמשהו בתוכם לאט לאט משתנה והם מגלים שהם הופכים להיות רוכבים אחרים.
    אז אולי לא יורידו 30 קמ"ש, אבל כן יורידו 3 ויקוו שהשרשור הבא לא יהיה עליהם, וגם זה משהו.
    ככה לאט לאט משתנים.
    נערך לאחרונה על ידי gamgam; 06-09-2015 בשעה 01:22.

Member
    המהירות יורדת הצלקות מצטברות....
    נקווה שהבחור האחרון לא הרגיש כלום.

Senior Member
    " נקווה שהבחור האחרון לא הרגיש כלום,". נקווה שהוא הבחור האחרון...

הרגיש או לא , כבר לא חשוב . אדם לא חי בחלל ריק. יש משפחה . אבא אמא . אחים.

והם מרגישים ועוד איך מרגישים. אתה יודע מה זה לאבד בן.. הכאב ענק. חלל ריק. שלא נדע.

אז בפעם הבאה אולי תחשבו גם על זה.

במקום לשחק במכונות קטלניות על 4 ועל שניים.