זה רק בגלל שלג׳ון פה יש חיבה מיותרת לזכרים ונראה שהוא רגיש בכל מה שנוגע לחבר שלו שנהרג שהיה בביכול מלאך שרת נהג מושלם ושומר חוק (על ג׳יקסר 1000 בגיל 19... לך תבין)
אני מבקש מכולם להרגיע את מפלס העצבים והאגו.
לא מכובד באופן כללי, ובטח שלא בשרשור כזה.
אתמול שמעתי את נסיבות התאונה בצורה מפורטת, וזה די מחריד מה שהיה שם.
אם יש איסור פירסום על תאונת דרכים זה אומר שנסיבות התאונה חריגות אחרת אין בעיה לפרסם,עדיין לא יודע מה קרה אבל קשה לי להאמין שזה עוד התרסקות רגילה אחרי ווילי.
לצערי אתה צודק.
השבוע נהרגו כבר 3 צעירים .
אף אחד לא יותר טוב מהשני.
הפסוט במקור נפתח כדי להזמין את הקהל הרחב אשר מעוניין לבוא לחלוק כבוד ברגעו האחרון וזהו.
אחר כך הגיעו כל הספקולציות הדביליות ודברי הנאצה .
ירדו לגמרי מפואנטת השרשור.
עדיף לנעול אותו כדי לסגור פיות שנפתחים באוטמטת דרך מקלדת.
כבוד למת כבר אין פה .
עדיף שתסגור את הפוסט.
חרג לגמרי מהכוונה שהוא נפתח.
גועל נפש מה שיוצא לאנשים דרך מקלדת.
נערך לאחרונה על ידי John700; 31-08-2015 בשעה 15:44.
שאלה בקשר לנושא, תמיד עניין אותי מה קורה לנהג הפוגע בדקות ובשעות שלאחר התאונה שהסתיימה במוות? במקרה הזה, של רוכב אופנוע?
אני מניח שרשיונו נשלל מנהלית באופן אוטומטי, והאם הוא נכנס למאסר עוד באותו יום? מה קורה עם הרכב?
מה קורה אם היו עוד נוסעים ברכב?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
עובד בדיקת אלכוהול, מחכים לקצין, שלילה מנהלתית כמעט אוטומטית של 60-90 יום, חקירה שטחית במקום, בדיקת טפסים רישיון ביטוח וכו', חקירה בתחנה, זימון לבית משפט בהתאם לצורך.
אין חובת מאסר - תלוי בנסיבות, אם למשל יש סרטון שיראה שהוא דרס אותו בכוונה או ברשלנות מטורפת כי הוא סטה ונכנס לו לנתיב אז יהיה מעצר אם לא.. בהתאם למה שקרה.
הדו"ג והרכב אמורים להיגרר ע"י המשטרה. אם יש נוסעים הם עדים ונלקחים מהם הפרטים להמשך חקירה. זהו בגדול.
לאף אחד לא מגיע למות על שטות כזאת. למרות שזה טימטום מוחלט לרכב על אופנוע כזה עם ניסיון וידע מועט, בלי קשר לנסיבות הספציפיות של המקרה (שאפשר לנחש ממה שהיה כתוב פה). בכל מקרה אותי אישית, שלושת המקרים האלה. החל בתום פר שנהרג 300 מטר מהבית שלי, שכנעו לא לקנות סופרספורט בגיל 21 כמו שרציתי קודם לכן.
GT250R
מחפש בנדיט 400 עם רישיונות מנוע ושלדה במצב סביר, כל השאר בונוס D:
זה לא האופנוע זה אתה או אני.
על מנת לרכב על מפלצת צריך קודם לאלף אותה.
ואולי לפני לאלף את עצמך.
צריך ניסיון ועוד ניסיון הדרגתי. קחו למשל את המוטוgp. יש את המוטו 3 .
אחר כך את ה2 ובסוף את המוטו gp . מי שעושה קיצורי דרך משלם. [-דוגמא מילר שקפץ מה3 לקטגורייה הבכירה.
יש שלבים בחיים שצריך לעבור.
ולא משנה באיזה ענף ספורט מדובר.
זה לא האופנוע - זה קודם כל הרוכב.
דע את המגבלות שלך.
מזל שאתם לא מדברים על התאונה האחרונה שבנאדם נחתך ל2.
חלאס עם התגובות,ותנו למנוח לנוח למעלה.
נערך לאחרונה על ידי humble55; 01-09-2015 בשעה 00:11.
ראיתי את התמונות של התאונה הזו, חשבתי שזה מפוברק
קודם כל קיבלתי.
אני לא פעם חוטא ברכיבה שחורגת מגבולות החוק. אני לא עושה את זה בכביש - לא ציבורי ולא בכלל.
אתה מוזמן לקחת את זה לאיפה שתרצה.
אני לא מושלם. אני רחוק שנות אור מזה.
פשוט מבחינתי אנשים שעושים שטויות על הכביש ומסכנים את עצמם - הם בני מוות.
הם מבשלים את הדייסה שלהם, וכשמגיע הזמן לטעום..שיהיה להם רק לבריאות.
לא תראה אותי מכה חטא על סליידר ( מה גם שסליידרים זה לנמושות שלא יכולים לספוג שריטה בפיירינג - ראה ערך שרשור " מחפש מקום להזמין פיירינג " שלי. )