אני מדבר על נטו שיוט בכביש מהיר וכל מה שמצפים מאופנוע טורינג - וסליחה אבל עם כל הכבוד והאהבה לסוזוקי המנוע הקטן בנפח 250 סמ"ק ועם סה"כ 25 כ"ס לא יספיק כדי באמת לשייט עם מורכבת וציוד בנוחות (גם מבחינת דברים כמו מגבלת משקל, שלדעתי לא תצליח להתמודד עם זה).
אני אומר את זה אחרי שנה וחצי על 500 סמ"ק שלדעתי פשוט מרגיש המינימום של המינימום לרכיבות נוחות בזוג. 250 זה טוב וסבבה בעיר, אבל מחוץ לה? העניינים הרבה פחות זוהרים ואין הרבה שאתה יכול לעשות כדי לא לאנוס את המנוע הקטנטן הזה.
ואמרת להתנסות - בחייאת, מי מתנסה באדוונצ'רים? בקטגוריית ה-A1 עדיף כבר ללכת על CB500X מזווד או אפילו ורסיס 650 מוגבל שיעשו את העבודה הרבה יותר טוב מכל 250. באמת שלדעתי זו קטגוריה מיותרת, אבל ככה זה אני מניח - עם מיני-ספורט זה לא באמת ספורט, עם מיני-קרוזר אתה לא באמת משייט ועם מיני אדוונצ'ר זה לא באמת אדוונצ'ר, רק דוכן טעימות שיכין אותך לדבר האמיתי, הכל מהכל חוץ מהמנוע שנותן לך חוויה של אופנוע פול-סייז.
מצטער אבל אני עשיתי מעל אלף קילומטר בשבוע אחד על יוסאנג 250 עם מורכבת וציוד קמפינג לשנינו ונהניתי מאוד.
אופנוע 250 יכול לשייט במהירות החוקית ואפילו קצת מעבר ואם אתה רוצה טיול נינוח זה מספיק בהחלט.