אני רוכב מגיל 16 (אי שם ב1989 במאה העשרים של המילניום הקודם).
אם יש לך ספקות וותר על הרכיבה.
איבדתי חברים, אחרים עם נכות לצמיתות ( יד מתנדנדת לה בחוסר מעש) אחרים עם מסמרים ברגל פלטינות ושאר מתכות אצילות. כ
מובן צלקות בגוף שלי ועצמות שהתאחו קצת עקום ( בזרת כנראה כי לא טיפלתי).
אתה תעשה בחוכמה אם תתחשב בעצמך ובסביבה שלך ותוותר על התענוג המפוקפק הזה ותמצא לך תחביבים בטוחים יותר או תחבורה יציבה יותר.
אני מניח שהשאלה שאתה ואחרים שואלים למה אני רוכב.
אז זה דומה לסיגריות אני יודע שזה מזיק (או עשוי להזיק) אבל זה עושה לי טוב לנפש שאני מודה שהיא די מופרעת אבל זו כבר סאגה אחרת.
והיה ובחרת לעלות על אופנוע תזכור לכבד אותו ואת הכביש שאתה רוכב עליו.
אל תיקח כמובן מאליו את הפנייה הקבועה בדרך מהבית ותזכור שיש לה מצבי רוח ולפעמים היא עשויה להיות חלקה ובוגדנית.
גם האופנוע אם לא תביא לה פרחים, צמיגים משובחים, שמן טוב, מים וליטוף בריא מתי שהוא יישבר לה הלב והיא תזרוק אותך תרתיי משמע לאלף עזאזל.
תלמד שמנאייק זה לא כינוי לשוטרים אלא לארס בפחית ששם עליך פס חותך או לחילופין מרוקן את נזלת הבוקר שלו ישר למשף שלך ( בתקווה שסגרת אותו).
אל תשכח שיש עשרות זונות על הכביש שיבלמו פתאום בשביל עוד איסוף של 30 שקל ללא הפעלת מונה ואתה לא שמרת מרחק מספיק כדי לא להכנס להם לאחוריים.
תפנים שיש עוד שימשכו אליה ( לאופנוע כמובן) ויגיחו לעבריכם באמתלה של שימוש בטלפון איפור או סקס כואב.
תזכור שסקס ללא מיגון יכול להביא לתוצאות עגומות של סיפיליס פטריות והריון לא רצוי אז תמיד תתמגן.
אתה תלמד הרבה על מזג האוויר, משקעים ומה שביניהם ותגלה שהגשם רטוב וגם השמש רטובה אחרי כמה דקות של רכיבה ותעבור קורס מזורז על ארומה אישית והגיינה.
סביר להניח שגם הבנקאי שלך ישאל מה קורה עם חשבון העו"ש ואם אתה זקוק להלוואה לסגירת המינוס.
לבסוף כשאתה יוצא לרכוב תעיף מבט על הבית ותהיה מודע לזה שאולי זה היום האחרון שתראה אותו או לחילופין לתקופה ארוכה עד ההחלמה.
אילו הקווים שמנחים אותי בעשור האחרון
וכפי שאלטון ג'ון שר (ברוך השם) אני עדיין עומד.
מקווה שלא ביעסתי אף אחד יתר על המידה