אחרי כ4 שנים עם כפפות הבלייד החורפיות ( שאגב עדיין טובות ושמישות בשל שימוש מועט אני מניח) החלטתי להתחדש.
התחלתי בירורים וביקשתי שיזמינו עבורי באחת החנויות החביבות עליי אך לא חזרו אליי משם.
משיחה עם חבר הפורום מצמץ עלה שהוא הזמין זוג כפפות של דיינזה חורפיות שמסיבות כאלו ואחרות הוא מכר אותן ( חדשות לגמרי ) במחיר עלות שהוא רכש אותן.
כמובן שקפצתי על המציאה ובמחיר של 50 דולר ( שטרם שולמו מצמץ הברזת היום) קיבלתי את הכפפות.
ובכן מי אתן דיינזה d-dray?
הכפפות עשויות שילוב של עור,בד נושם ועמידות לגשם וקור לפחות על פי הצהרת דיינזה.
מאחר ואנו חיים בארץ הקודש לטעמי אין צורך בכפפות סופר חמות ולהערכתי הן יבצעו את העבודה.
הכפפות מגיעות עם מיגון קשיח לגב כף היד, מחזירי אור באצבעות ועור באיזורים מועדים לפגיעה.
בבוהן שמאל יש מגב גומי לניגוב המים מהמשקף ולצורך לבישתן יש לשונית שנועדה למשוך את הכפפה על היד.
הכפפה מאפשרת לתפעל פלאפון בעל מסך מגע כמובן במגבלות תנועה ודיוק ייתכן בשל העובדה שהכפפה קצת גדולה עליי ( מידה s צפופה לי m מעט גודלה).
כמובן שישנה רצועת הידוק עם וולקראו שמחובר לרצועה אלסטית.
ממדידה ראשונית הכפפות מתלבשות ומווסרות מהיד בנוחות ובקלות ולמי שזוכר את כפפות החורף של פעם בהן הביטנה הייתה מאבדת כיוון יוצאת ומצריכה סידור פה אין את הבעייה הזאת לפחות בשלב הזה.
ניכר שיש חופש תפעול עם הכפפה והיא לא מגבילה את התנועה.
אני מחר אצא לרכיבת בוקר וארחיב לגבי עמידות בקור ( ירושלים בבוקר חורפי אני מניח שיהיה סביב 7 מעלות).
מהכרות שלי עם האיכות של דיינזה אני לא צופה בעיות וההצהרה שרשומה על הכפפה
"Comforteech protector"
לא תאכזב.
אז כאמור מחר ארחיב ואם נפגוש גשם כמובן שאני יעדכן.
תודה רבה למצמץ.
Loki
Sent from my LG-H870DS using Tapatalk