קניתי לי גם דיינזה d dry ואני לא מרוצה. דגם שונה משלך. הכפפה מתייבשת לאט מאד אחרי גשם ואי אפשר לעשות שום דבר עם הכפפה על היד.
אחרי כ4 שנים עם כפפות הבלייד החורפיות ( שאגב עדיין טובות ושמישות בשל שימוש מועט אני מניח) החלטתי להתחדש.
התחלתי בירורים וביקשתי שיזמינו עבורי באחת החנויות החביבות עליי אך לא חזרו אליי משם.
משיחה עם חבר הפורום מצמץ עלה שהוא הזמין זוג כפפות של דיינזה חורפיות שמסיבות כאלו ואחרות הוא מכר אותן ( חדשות לגמרי ) במחיר עלות שהוא רכש אותן.
כמובן שקפצתי על המציאה ובמחיר של 50 דולר ( שטרם שולמו מצמץ הברזת היום) קיבלתי את הכפפות.
ובכן מי אתן דיינזה d-dray?
הכפפות עשויות שילוב של עור,בד נושם ועמידות לגשם וקור לפחות על פי הצהרת דיינזה.
מאחר ואנו חיים בארץ הקודש לטעמי אין צורך בכפפות סופר חמות ולהערכתי הן יבצעו את העבודה.
הכפפות מגיעות עם מיגון קשיח לגב כף היד, מחזירי אור באצבעות ועור באיזורים מועדים לפגיעה.
בבוהן שמאל יש מגב גומי לניגוב המים מהמשקף ולצורך לבישתן יש לשונית שנועדה למשוך את הכפפה על היד.
הכפפה מאפשרת לתפעל פלאפון בעל מסך מגע כמובן במגבלות תנועה ודיוק ייתכן בשל העובדה שהכפפה קצת גדולה עליי ( מידה s צפופה לי m מעט גודלה).
כמובן שישנה רצועת הידוק עם וולקראו שמחובר לרצועה אלסטית.
ממדידה ראשונית הכפפות מתלבשות ומווסרות מהיד בנוחות ובקלות ולמי שזוכר את כפפות החורף של פעם בהן הביטנה הייתה מאבדת כיוון יוצאת ומצריכה סידור פה אין את הבעייה הזאת לפחות בשלב הזה.
ניכר שיש חופש תפעול עם הכפפה והיא לא מגבילה את התנועה.
אני מחר אצא לרכיבת בוקר וארחיב לגבי עמידות בקור ( ירושלים בבוקר חורפי אני מניח שיהיה סביב 7 מעלות).
מהכרות שלי עם האיכות של דיינזה אני לא צופה בעיות וההצהרה שרשומה על הכפפה
"Comforteech protector"
לא תאכזב.
אז כאמור מחר ארחיב ואם נפגוש גשם כמובן שאני יעדכן.
תודה רבה למצמץ.
Loki
Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
קניתי לי גם דיינזה d dry ואני לא מרוצה. דגם שונה משלך. הכפפה מתייבשת לאט מאד אחרי גשם ואי אפשר לעשות שום דבר עם הכפפה על היד.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תפעול האופנוע סביר בהחלט.
אני מדבר על פעולות נוספות שרוצים לעשות בלי להסיר את הכפפה מהיד: פתיחת רוכסנים, הסרת פקק מונטיל הצמיג...
על Touch בטלפון אני לא מדבר.
המים חודרים לתוך הכפפה לדעתי. הם לא מגיעים לשכבה הפנימית, כך שבפנים היד עדיין יבשה, אבל הכפפה עצמה לדעתי ספוגה מים... השבת האחרונה הייתה עם גשם קליל, מעניין איך זה יהיה אחרי גשם רציני.
אני מבהיר שוב, הדגם שלי נראה לי ישן יותר ופשוט
טוב היום תפס אותי גשם זלעפות.
הכפפות מבחינת עמידות למים עשו את העבודה.
קצת הפריע לי שהמפתח קצר אבל לא חדרו מים.
מאידך הן לא ממש מבודדות מהקור כך שרכיבה ארוכה בתנאי גשם וקור לא תהיה ממש נעימה.
ציון 7.5 בסולם לוקי מונסטר
Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
![]()
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 21-01-2018 בשעה 10:20. סיבה: דיסלקט עם שגיאות כתיב
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מתישהוא היה פו שירשור המלצות לחורף ובו המלצתי על הפתרון הבא בדיוק לבעיה הזו של רוכסנים
https://www.ebay.com/itm/Lot-10-Refl...item51dbd8a5f0
לי באופן אישי זה מקל מאוד.
מילואי אוויר ניתן לפתור בקלות ע"י תזמון. בחורף מלא אוויר בכל הזדמנות במהלך השבוע שיוצא לך, זה לא שבמדינתינו עד כדאי כך בעייתי מבחינת מזג אוויר.
כשהחורף באמת מתחיל פה, שזה בערך חודשיים בשנה, רוכב עם אלו:
מחממות למדי, למרות שברכיבה ארוכה בטמפ' נמוכות מ-8 בערך הן לא ימנעו מהידיים שלכם מלהתקרר.
מאפשרות תפעול ברמה של כפפת עור ספורטיבית רגילה. ללא ספק כפפות החורף הכי פחות מגושמות שהיו לי עד היום.
היום במקרה יצא לי לרכוב איתן בגשם מכובד למדי, והן לגמרי עושות את העבודה - שום מים לא חדרו, הידיים נשארו יבשות, הכפפות לא היו ספוגות מים, רק טיפה לחות בחלק התחתון, וגם זה התייבש די מהר.
נרכשו לפני 3 שנים בחנות של מוטוכרד באנדורה תמורת 500 ש"ח.
היו בשימוש מועט למדי.
מאמין שיחזיקו עוד כמה חורפים בלי בעיה.
לחורף ולרוב עונות המעבר (למעט כשממש חם) אני משתמש ב Held Air n' Dry עם שילוב של גורטקס עור ובד.הכפפות מבודדות מהגשם באופן מלא, בין אם זה גשם קליל או מבול הידיים נשארות יבשות לגמרי. החיסרון שלהן הוא שאין בהן ממש ריפוד פנימי, מה שגורם לזה שהידיים מתקררות כשקר או כשרטוב (ולכן מחפש under gloves כרגע). מצד שני התפעול איתן מעולה, אבזמים, פקק של וונטיל, דיבורית, הכל עובד. הדבר היחידי שעדיין לא הצלחתי להשתלט עליו הוא תפעול של ה double D בקסדה.
אין כפפות בשוק שגם נגד גשם באופן מוחלט וגם לא קר בידים ברכיבות ארוכות אפילו מתחת ל8 מעלות?
בוודאי שיש. תחפש כפפות גורטקס לחורף (האירופאי/אמריקאי) ותקבל כפפות שישמרו את הידיים יבשות וחמות גם ב 0 מעלות. הבעיות איתן זה שהן מתאימות למספר ימים בכאילו חורף של הארץ ובשאר הזמן יהיו כנראה חמות מידי. וכמובן המחיר שלהן לא יהיה הכי זול.
הנה כמה דוגמאות:
https://www.motocard.com/en/motorcyc...-only?p=1&nidx
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
אני אחדד את מה שאמרתי:
כפפות גורטקס שמתאימות לחורף אירופאי או אמריקאי בלבד, ולא לכמה עונות,יהיו גם ממוגנות ממים וגם מחממות (לא בגלל הגורטקס כי אם בגלל הריפוד הפנימי). בקישור שהבאתי ישנן מספר כפפות שבביקורות שלהן מצויין שהן עמדו במשימה של שמירה על חום הידיים בטמפ' חד ספרתיות.
דרך אגב, לגבי הגריפים, אחרי הפוסט שלך חשבתי להתקין גם גריפים מחממים אצלי על ה cbx, אבל לפניכן בדקתי עם הלד לגבי ההתאמה של הכפפות שלי לגריפים והם אמרו לי שההגנה מהמים מתאפשרת רק כשהטמפרטורה החיצונית נמוכה מהפנימית, ואף כפפות עם ממברנה אטומה למים לא יגנו כראוי ממים עם גריפים מחוממים. נכון או לא, אין לי מושג אמיתי.