רק סופרספורט!!! אולי יש כמה קטנועיסטים פה שמתפשרים על נוחות אבל אצל רוכבי האמת זה בחיים לא יקרה!
מעבר לאמור, הא/ערה נוספת היא שלפחות בארץ חב׳ הביטוח די רוצחות את אופנועי הספורט במקיף ומתמרצות את מי שיש לו כסף ומבטח לפזול לכיוונים אחרים.
השנקל שלי בעניין הוא שכיום, כאשר יש אופנועי ליטר ששואפים למימדי ה 600 עם יותר כוח זמין, תמחור קרוב (לרבות עלויות) וסוגיית התקינה - ליצרנים הרבה יותר פשוט לזנוח את הקטגוריה הנ״ל ולחפש מחוזות חדשים (ע״ע מחשבות על R9, ניקן ואח׳). בסופו של יום החלופה העתידית תהא וורסטילית ומהוקצעת יותר כך שלא בטוח שאנו מפסידים מכך (ואת זה אני אומר בתור מישהו שמתחבר יותר לסופרספורט מאשר לשאר הירקות).
רק סופרספורט!!! אולי יש כמה קטנועיסטים פה שמתפשרים על נוחות אבל אצל רוכבי האמת זה בחיים לא יקרה!
מה זאת אומרת? הוא רוכב פיקטיבי, אוסף נוירונים, הקרנה של המטריקס
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
חחח פז אל תיקח אישי אבל הוא יותר פשוט נהג שנוסע בשביל להגיע ממקום למקום
איזה כיף לראות שעוד יש בעולם ילדי A1 אמיתיים!
חשבתי שהנוער של היום מתעסק רק באפליקציות, רשתות חברתיות ועורצי יו-טיוב.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
למה כולם יוצאים עלי ?
ופז אתה בהחלט רוכב ושקלתי להשתמש במילה הזאת אבל כשרושמים "רוכב" יש לזה עוד מובן של יא "רוכב" כלומר מקצועי כזה ולכן לא רציתי להשתמש בזה
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
Tilbalisti בפורום הזה יש בעיה עם "גאוות יחידה".
כדי להשתלב כאן אתה חייב להכיר בזה שגם V-STORM הוא כלי מרגש,
ולהיזהר לא להשתמש במילים שמתפרשות ב 2 אופנים - זה הכי גרוע.
בהצלחה.
רק אני לא מכיר את הכינוי יא "רוכב"?
Sent from my T5 using Tapatalk
אני לא יודע מה אתכם, אבל כשעליתי על האופנוע הראשון שלי התרגשתי. ג'יעז 500...
הכל יחסי. ואני באופן אישי אוהב את המכונה שלי לינארית רגועה ועתירת מומנט.
יש כאלו שמחפשים צרחנית סל"ד עם מפליצוביץ מחריש אוזניים, ואני מעדיף לשמור על השקט בשכונה.
יש שיעדיפו לחרוך אספלט, לקרוע את השטח, להרים ווילי, ואני מפחד מהאישה.
הכל יחסי. ולקרוא לכמה מולקולות ששולטות על מצערת רוכב או לא רוכב, זה בערך להצר את המחשבה והמושג לכלום וחצי.