עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 71

אשכול: רכב זול ואמין עד שנת 2002 (עד 10K ש"ח) לנסיעות של 110 ק"מ יומית - מרכז לירושלים

צפייה משולבת

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    לצערי אני נמנה על אלו שנופלים בקטע של הסטיגמה ואם להודות באמת לדעתי יש צדק מסויים בזה.

ברור שעם תחזוקה מונעת ולא תחזוקת שבר גם יאווה 350 או לאדה יתנו שירות מצויין ובכל זאת אני יעדיף יפני שיודע להתבגר טוב יותר.

אמינות:
    רכב ראשון - אינוצ'נטי 1.0 מודל 84 - איטלקי - ערימה של בעיות ובכל זאת היום הייתי קונה לאספנות.
    רכב שני - סוזוקי סוויפט 1.0 86 השכרה לשעבר נרכשה עם כ80000 קילומטר - נמכרה עם קרוב ל200000 קילומטר 0 תקלות למעט מחזיר שמן במנוע שהוחלף.
    רכב שלישי - סוזוקי סמוראי 1.3 93 נרכש חדש 0 תקלות למעט סתימת קרבורטור אם אני זוכר נכון כשעמד על כ70000 קילומטר.
    רכב 4 - ניסן וואנט 94 תקלות - מצתי להט וזהו פחות או יותר
    פורד אוריון מודל 90 (אם אני זוכר נכון) נשבר הקאמשאפט - ועוד כהנה וכהנה בעיות.
    פיג'ו בוקסר 96 נרכש חדש שימש להסעות - בממוצע כל 10000 קילומטר ריג'קט - כולל חיישנים מצתיי להט שהפסיקו לעבוד חרא של רכב.
    2 מכוניות סיאט איביזיה מודל 93 - האמת יחסית לא היו רעות - הסולונוייד של החימום הלך צ'מפיון אפילו לא חשבו על לסייע להזמין את החלק - לא חזרתי לפולקסווגן מאז.
    ניסן אלמרה מודל 96 של אישתי עשינו מעל 160 אלף קילומטר (נרכשה עם כ 100 אלף קילומטר) 0 תקלות אישתי השביתה אותה כשהיא פגשה שכן שקצת מיהר.
    דיהטסו פרוזה 94 ( אם אני זוכר נכון ) 0 תקלות
    פיאט אונו 93 דרשה תחזוקה כגון אגזוז שקרס וכל מני דברים קטנים שהתפרקו אבל בכללי נתנה שירות מצויין עדיין אצלי ( למכירה במחיר סמלי אם מישהו רוצה) מנוע עם 160 אלף קילומטר.
    יונדאי גאלופר - נמכר עם 160 אלף קילומטר - היה מאכזה ולא אמין אולי אחת המכוניות הכי גרועות שהיו לי.
    יונדאי לנטרה סטיישין נקנתה מאוטווויק ( הרכב של הבעלים) עם כ 60 אלף קילומטר נמכר עם קרוב ל190 אלף קילומטר בגדול אמין הוחלף רדיאטור שנסדק בדרך לאילת - מתגי חלונות אלטרנטור.
    נתנה שירות טוב סך הכל

היו לי עוד כלי רכב בתוכם 2 ג'יפיי סופה ( דורשים החזקה ) 3 אוטובוסים (דאף אירזאר -שוודי מרכב ספרדי למרות הסטיגמה נתן שירות טוב - פנים היה מצריך תחזוקה אבל השירו ת של אירזאר טוב) מאן מרכבים- היה סביר מרכב חרא הכל מתפרק בפנים, ולוו סנסדוגי קצת איכזב מבחינת חלקי פנים יקר נורא להחזקה) GMC וונדורה - רכב שאני מתגעגע אליו למרות שהיו בעיות קטנות (עסקתי בהסעות אי שם ב95 עד שלהיי 2000) דדוג' דארט שקיבלתי מתנה בצבא ( באופן מפתיע הכל עבד) לא זוכר בעיות.
    הונדה ג'אז הייבריד ואחריה פורסייט (לא זוכר שנה) אמינות לגמרי.

כיום B4 מודל 2003 עובד כמו שעון שוויצרי - הוחלף חלק אחד שקשור להצתה ( שכחתי את השם) עלה כ700 שקל מעבר לזה הרכב מניע בשמחה ובששון ( כיום עם 160 אלף נרכש עם כ80 אלף קילומטר) טופל טיפול ראשון אצל ברזיליי ( מוסך יבואן/מורשה סובארו) קיבלנו מתנה כובע לילד ומגן שמש מהודר ושילמנו בעבור הטיפולון מעל 2000 שקל (לפני כ6 שנים) כמובן שמאז לא חזרתי - כיום מטופל באור-צת (חבר הפורום צביקה ממליץ בחום הבחור ישר כמו ברגל ומחירים סבבה תגידו שאני שלחתי אתכם) החזקה זולה 0 תקלות עובדת כמו שעון -
    לאישתי יש טויוטה אוריאוס מודל 2017 עשינו כבר 35 אלף יש כל מני תקלות מעצבנות שדורשות מחשב ( קצת שובר לי את הסטיגמה).
    (היו עוד לביקורים חפוזים כמו רנו 5 שהיה זיפת ברנדה, טנדר סקודה טרום צ'מפיון שדווקה היה סביר ועוד)

מכל המלל הארוך מה שאני מנסה לחזק זה שמנסיוני התוצרת היפנית אצלי נתנה שירות יותר טוב רוב כלי הרכב שלי (ושל אישתי) נרכשו משומשים ועברו אצלנו לא מעט קילומטרים.
    אנו הקפדנו על טיפולים ( לא בהכרח במוסכי חברה) בכל כלי הרכב ונכון להיום אני עדיין מעדיף רכב יפני.
    נ.ב הוואנט והאלמרה הורכבו בספרד.

פרק הבא אופונועים

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    מחזק את לוקי (על אף האמ;לק שכתב...)
    אמנם סטיגמה לכאורה ומה לא.
    אבל,
    מנסיוני האישי - הונדה ג'אז 2006 (נקנתה ב2013 עם 130Kק"מ ב40 אלף, כשיונדאי ואחרות מקבילות עלו חצי ונראו בית שימוש, היום עם 180K ומחירון 22 או משהו כזה)
    מחזיקה מעמד בשמוש יומיומי אנטנסיבי וטיפולים בזמן. חלפים לא יקרים במיוחד ואמינות יפנית.
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Senior Member
    הציעו לי אאודי A3 שנת 2001 ב-5000.
    מחר הולך לראות.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי הפלג הצפוני צפיה בהודעה
    הציעו לי אאודי A3 שנת 2001 ב-5000.
    מחר הולך לראות.
    ממה שהבנתי (לא יודע אם נכון או לא), חלפים של האודי זה הון תועפות.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    ממה שהבנתי (לא יודע אם נכון או לא), חלפים של האודי זה הון תועפות.
    מקוריים כן אבל השוק (בחו"ל) מוצף בתחליפי זול כי הA3 חולקת מנועים עם הגולף.

אני מחכה לפרוייקט הבא שלך אוודי עם מנוע הונדה או משהו כזה

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני לא הייתי מתקרב לאף רכב מקונצרן vag,
    גרמניה כבר לא מה שהיתה, ואמנם המכוניות הללו נוסעות מעולה ונותנות תמורה מצוינת לכסף, אבל ברגע שהן מתחילות להתקלקל הן הופכות ל"מפלצת מוצצת".
    אודי מ2001 כבר מזמן נמצאת בשלב הזה.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אני לא הייתי מתקרב לאף רכב מקונצרן vag,
    גרמניה כבר לא מה שהיתה, ואמנם המכוניות הללו נוסעות מעולה ונותנות תמורה מצוינת לכסף, אבל ברגע שהן מתחילות להתקלקל הן הופכות ל"מפלצת מוצצת".
    אודי מ2001 כבר מזמן נמצאת בשלב הזה.
    הבנתי אותך כבר. אתה טוען שכל רכב נמצא בשלב הזה, אם לא קוראים לו סובארו, טיוטה או הונדה.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    הבנתי אותך כבר. אתה טוען שכל רכב נמצא בשלב הזה, אם לא קוראים לו סובארו, טיוטה או הונדה.
    לא הבנת אותי בכלל.
    אני עובד בחברה גדולה. יש לנו המון רכבים. מכאן שיש לי נסיון עם הרבה מאוד תקלות. בנוסף, יצא לי לתחזק לא מעט רכבים פרטיים.
    אני לא בעד סובארו (תקרא שוב מה כתבתי), אבל גם לא נגד.
    אפרט את רשימת הרכבים שאני לא אקנה אם לא יהיו באחריות:
    קנצרן vag,
    פוקוס עם גיר רובוטי,
    פיאט אונו ישנה,
    פיז'ו מתחילת שנות ה2000.
    סיטרואן c4.
    לאדה ניבה.

כרגע אני מחזיק לנדרובר ישן שגם עליו לא הייתי ממליץ לאף אחד, אם זה לא חלק מתחביב.

כן היה (ויש) לי נסיון טוב עם טויוטה אבל אני לא אמליץ מכיוון שאין שום דבר מיוחד באוטו הזה. הוא לא יותר אמין מאחרים, ובגלל דעות קדומות אנשים מבקשים עליו סכומי כסף לא מוצדקים.

יש לי חבר שיש לו מוסך מרשת צ'מפיון והוא בעצמו אומר שעדיף להחזיק יפניות.
    עלויות חלפים בארץ גבוהות מאוד ( לפחות מקורי) ועל זה תחזוקה יקרה ולא פשוטה כגון מותחני רצועה וצורך בפירוק " חצי אוטו" בחלק מכלי הרכב לצורך ביצוע טיפלים ( נשמע כמו הקוואסאקי שלי).

לגבי היפנים להבנתי כיום הם ישרו קו עם התוצרת האירופית ( לא טובה ) וגם כך היום כמעט שום דבר אינו מיוצר בארץ המוצא שלו.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

עריכה:
    וכן, מהנסיון האישי שלי היפניות והקוריאניות מגלות אמינות רבה לאורך זמן.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ומהניסיון האישי שלי קוריאנית ישנה לא מגלה דבר ממה שציינת.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
    ומהניסיון האישי שלי קוריאנית ישנה לא מגלה דבר ממה שציינת.
    גם אני ראיתי שקוריאניות לא מזדקנות יפה.
    אולי הן השתפרו בעשור האחרון. אלה משנות ה-90 היו הופכות לפח זבל די מהר.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

במקרה אני מכיר אותך גם מהפורום השני.
    הבנאדם מדבר על פרייבט ולא על לנדקרוזר דיזל ואין סיבה להכניס את המריבות המטופשות של טויוטהvsג'יפvsלנדרובר גם לכאן. אם היה שואל הייתי אומר לו שלא יתקרב לאף ג'יפ בן יותר מעשור.
    לגבי הקורולה כבר אמרתי. סתם עוד רכב סביר לחלוטין עם יחסי ציבור של אלוהים. אם היה נמכר במחיר הגיוני ולא בעשר חמש עשרה אלף מעל המתחרים הייתי בהחלט זורם איתו.
    אגב, אני לא מכיר את שאר היבואנים אבל כרגע אני בהתנהלות מול יבואן טויטה לגבי חלקים לקורולה, ואם יש כאן איזושהי דעה שלילית על מטרו (לי אישית אין כלום נגדם) אז חכו שתצטרכו להתעסק עם יוניון מוטורס.

סטיתי מהנושא,
    סליחה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    במקרה אני מכיר אותך גם מהפורום השני.
    הבנאדם מדבר על פרייבט ולא על לנדקרוזר דיזל ואין סיבה להכניס את המריבות המטופשות של טויוטהvsג'יפvsלנדרובר גם לכאן. אם היה שואל הייתי אומר לו שלא יתקרב לאף ג'יפ בן יותר מעשור.
    לגבי הקורולה כבר אמרתי. סתם עוד רכב סביר לחלוטין עם יחסי ציבור של אלוהים. אם היה נמכר במחיר הגיוני ולא בעשר חמש עשרה אלף מעל המתחרים הייתי בהחלט זורם איתו.
    אגב, אני לא מכיר את שאר היבואנים אבל כרגע אני בהתנהלות מול יבואן טויטה לגבי חלקים לקורולה, ואם יש כאן איזושהי דעה שלילית על מטרו (לי אישית אין כלום נגדם) אז חכו שתצטרכו להתעסק עם יוניון מוטורס.

סטיתי מהנושא,
    סליחה.
    לא חיפשתי להתווכח, חיפשתי להדגיש נקודה ואת תופעת העדר
    כאחד שיש לו בבית 2 סיטרואן ואחד פג'ו ונהנה מהן מכל רגע כולל אמינות סבירה לרכבים במודל שלהם
    ולחילופין היה לי עד לפני שנה קורולה כרכב חברה והוא לא היה כזה אמין ובטח לא רכב מהנה בשום צורה

אחת הבעיות עם רכבים במודלים המדוברים זו זמינות חלפים ואישית ממליץ לפותח השירשור לקחת את זה בחשבון