שלום לכולם,
לאחרונה שיפצתי מנוע של DR650 1989 לאחר השיפוץ המנוע הניע בקלות כשהוא תלוי על מנוף ברזל ורץ כך כמה חודשים, בהזדמנות נוחה זו (שהמנוע תלוי) חשבתי לבדוק מעגל אלקטרוני שמצאתי באינטרנט כדי שיחליף לי את הCDI שלי,
לאחר שפרקתי גנרטור סיני שיש ברשותי הבנתי בערך מה קורה עם מערכת החשמל שם והנעתי אותו עם המעגל הזה, הניצוץ המתקבל חזק וניתן בתזמון נכון, אחרי זה עברתי לבחון את האופנוע ולאחר שינוי קטן בסכימה החשמלית גם הוא הניע ועבד, השלב הבא היה לבדוק אם ישנו קידום הצתה בסל"ד גבוה ואז מה שקרה זה שהאופנוע לא הניע לי יותר גם לא עם הCDI האוריגינל, בדיקת דליפה של לחץ היא ממש אפס בנקודת TDC אבל הקומפרסיה ירדה ל120 ונבדקה כשהמנוע קר כי הוא לא מניע, רציתי לדעת אם ישנו מישהו שמבין במכונאות וירצה לעזור לי לאבחן את הבעיה וירצה תוך כדי כך ללמוד על מערכת החשמל שקיימת ברוב האופנועים, מכסחות דשא על בנזין, מקצצי גדרות, מסורי שרשרת וכו...
אני הנדסאי אלקטרוניקה בהכשרתי גר בת"א ובונה לעצמי פה ושם מעגלים חשמליים לשימוש והתנסות אישית, התחלתי בבניית CDI מסוג DC ששם יכולתי לשלב רכיבי DC נפוצים, זה גרם לי להרבה בעיות EMF ואז עברתי לסוג AC שהינו יותר פשוט בהרבה אך עם זאת עבורי פחות קל לבצע עליו מניפולציות.
כל טוב,
-רונן