כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
לא מבין מה אתה צריך טורבו לד ?
תקנה לד רגיל H7 (נראה לי זה הדגם שלך)...
עובד יופי, אלו עם המאווררים (ללא טורבו) גם מחזיקים 30 אלף שעות וזה עולה רק 10-20 דולר לזוג.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
מילים שלך לא שלי.
כדי להתקין סט נורות שונה ממה שהיצרן קבע מצריך שינויים בצמת החשמל, שינויים בפנסים עצמם, וזה שינוי מבנה.
לא צריך להיות גאון הדור כדי להבין שמבנה הרכב זה לר רק השלדה.
כן, יש דברים שיציקו עליהם יותר ומש כאלה שפחות.
פנסים כאלה הם מטרד למשתמשי הדרך ויציקו עליהם יותר.
אגב מסיכות חלופיות, הם מגיעות מוכנות כל אחד לסוג נורה ספציפי, ככה שלא התבקשת לעשות שום שינוי במבנה והחלפת חלק קוסמטי אחד באחר שגם לו יש תקן.
לפותח השרשור, גם אני רוכב כל יום בלילה, עם תאורה רגילה, פשוט לא על 170, ולא בכבישים שאני לא מכיר.
ושורדים את זה. מבטיח.
בוא נעשה סדר שניה.
נורה היא לא פנס. נורה יושבת בתוך הפנס.
נורה היא רכיב מתכלה, והחלפת סוג הנורה אינו מהווה שינוי במבנה הרכב.
מי דיבר על להחליף צמה?
לא צריך להיות גאון הדור בשביל להבין ששינוי מבנה זה לא רק שלדה, אבל צריך להיות חכמולוג רציני כדי להגיד שהחלפת נורה היא שינוי מבנה ובאותה נשימה להגיד שהחלפת מסיכה לא מהווה שינוי שכזה. תקן או לא, זה בכלל לא העניין.
ובהקשר לציטוט שלי שהבאת - אין סתירה בין זה שטענתי שהחלפת נורה ניא לא שינוי מבנה, לבין זה שאין לי מושג על סמך איזה סעיף החלפת סוג הנורה (או אפילו רק הצבע שלה לצורך העניין, כמו שטוענים במכוני רישוי) היא פעולה שמנוגדת לחוק. יתרה מזאת, לא רק שאין סתירה בין 2 הטענות, אלא שלוגית הן תומכות האחת את השניה. סתם שתדע.
בספר רכב שלך כתוב בדיוק איזה נורה אתה צריך לשים.
ברגע ששמת משהו אחר, שינית מבנה.
אתה יכול להגיד לוגית עד מחר, יעזור המון זה לא.
על אותה המידה אתה יכול להגיד שאפשר לשים איזה מידת צמיג שבא לך כל עוד לא שינית את הג'אנט, ולמרות ששניהם צמיגים, אחד יהיה חוקי והאחר לא כי זה מה שהיצרן קבע.
שוטר יכול לטעון גם לבריונות כביש אם אתה מסנוור באי דרך בצורה שמסכנת אותם.
יתרה מזאת, אין סתירה, תמיכה לוגית.
גם בשפה גבוהה אפשר לומר דברים מטופשים.
לידיעתך.
הרכבתי על האופנוע מנשא לשני ארגזי צד וסבל לעוד ארגז. כמו כן יש על האופנוע מגן מנוע ומגן גחון. איך זה שכל הברזלים האלה שמחוברים לאופנוע וכל הארגזים שעליהם הם לא שינוי מבנה ואם מישהו יקצר את המחרשה זה כן?
גם ככה רוב הרוכבים נוסעים עם אור גבוה ומסנוורים את הנהגים האחרים וככה רק פוגעים בעצמם.
אולי לפעמים בלילה לא, אבל גם הרוב נוסעים עם אור גבוה גם בלילה.
הכי גרוע זה בשעות הערביים שהאור גבוה נשאר דולק ואז אתה לא יכול לעמוד איפה הם כי אי אפשר להסתכל עליהם.(זה בכי גרוע כי אלא שמכבים את האור הגבוה בלילה עדין לא כיבו אותו)