מתכנת תל אביבי?
שבע השנים הטובות כוללות גם את האחרונה?
https://www.ynet.co.il/articles/0,73...827348,00.html
Please do tell me more ...
כן
למה אתה חושב שמצלמה תצלם קטנוע שנוסע בנת"צ? אני מאוד בספק אם היא מכויילת לזה
ולכל השאר - אני נוסע זהיר, לא נוסע בשול שמאלי, משתדל לא לנסוע בשול ימני גם, ואם כן אז לאט, ועדיין יש מלא אדיוטים שעוקפים אותי בתוך השול ב80 קמש
אותי פחות מעניין חוק. הרי ידוע שלא תמיד יש קורלציה בין החוק לבין ההגיון.. ולנסוע בנתצ ממש לא חוסך דקה אלא יכול לחסוך הרבה יותר ויותר חשוב מזה, זה הרבה יותר בטוח מלזגזג בין מכוניות
שים בצד את ההתרברבות שאולי נודפת ממה שהוא כותב, הוא צודק בעניין העדיפות לרכיבה בנתצ על פני שול או בין מכוניות.
זה הרבה יותר בטוח (וחוסך פנצ'רים), ואני מאמין שגם אם תקרה תאונה, יהיה לך יותר קל לקבל פיצוי מאשר ברכיבה על שול.
אני מזכיר לכם, שרכיבה בשול אסורה על פי חוק במדינת ישראל. בסופו של יום, מי שרוכב בשול, לא פחות עבריין מאשר מי שרוכב בנתצ.
לפני כשנתיים עצרתי ליד שוטר באלנבי ושאלתי אותו.
התשובה היתה שלפי החוק היבש אסור, אבל שלא אוכפים את זה ושכולם נוסעים.
(שוטר בפחית, לפני שהיה מותר).
מצלמות הנתצ בתא ממוקמות בצמתים ומצלמות לפני ואחרי הצומת (פעם מלפנים ופעם מאחור), וזאת כדי שרכב שעומד בנתיב פניה ימינה, או רכב שזה עתה השתלב לא יקבל דוח. בקטנוע זה לא עובד מכיוון שחסרה התמונה מקדימה.
כן, אופניים חשמליים, קורקינטים ושאר הצעצועים זה נוראי. אני לא סובל אותם
ובלי קשר לגבי החוק, תזכרו שאתם גם חונים כנראה על המדרכה למרות שהחוק היבש אוסר את זה
ולנסוע בנתצ זה לא מסכן ולא מפריע לאף אחד. עובדה שעכשיו רוצים גם לאפשר את זה בחוק
כל מה שאמרתי זה שהחוק הזה לא כל כך משנה כי בפועל זה המצב גם ככה