עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 24 מ 24

אשכול: שאלות והתלבטויות בנוגע לבנדיט 1200

Senior Member
    אלו 2 תגובות שונות לחלוטין אחת מהשניה...איפה נפגשים באמצע?

Senior Member
    איפה שיד ימין שלך נפגשת עם המצערת
    זה לא דיבייט פה, אין ויכוח עם זה שתאוצות חזקות מחסלות אחוריים בקצב. אתה לא חושב שתאיץ ככה אבל חכה עד שתעלה על מנוע עם כ"כ הרבה מומנט. ועם כל הכבוד לפייזר 800 המנוע של הבנדיט מפיק 30-40% יותר מומנט. אין מקום להשוואה לטעמי
    להבהל לא צריך משום דבר, פשוט צריך להיות מציאותי ולהחליט אם זה שווה את זה בשבילך
    עוד הערה קטנה - אמינות זו מילה יפה, אבל ב20 אלף לא קונים בנדיט בן פחות מ10. הפתעות בכלים ישנים זה לא דבר נדיר

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Meirson צפיה בהודעה
    איפה שיד ימין שלך נפגשת עם המצערת
    זה לא דיבייט פה, אין ויכוח עם זה שתאוצות חזקות מחסלות אחוריים בקצב. אתה לא חושב שתאיץ ככה אבל חכה עד שתעלה על מנוע עם כ"כ הרבה מומנט. ועם כל הכבוד לפייזר 800 המנוע של הבנדיט מפיק 30-40% יותר מומנט. אין מקום להשוואה לטעמי
    להבהל לא צריך משום דבר, פשוט צריך להיות מציאותי ולהחליט אם זה שווה את זה בשבילך
    עוד הערה קטנה - אמינות זו מילה יפה, אבל ב20 אלף לא קונים בנדיט בן פחות מ10. הפתעות בכלים ישנים זה לא דבר נדיר

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
    הממ, כן, הפתעות זה לא משהו שבאמת אוכל להרשות לעצמי כעת. מעבר לפן הכלכלי אין לי גם הרבה זמן/פנאי להתעסק ביישורי קו עכשיו.
    כנראה שלעת עתה אשאר עם ה-500 (שבשיא הכנות עושה כל מה שאני צריך, פשוט אתם יודעים איך זה, תמיד יש את הקול הזה בראש שרוצה עוד קצת מומנט, עוד קצת מהירות, עוד קצת מזה ומזה...).
    3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
    106,200KM and counting

Not all who wander are lost

Junior Member הסמל האישי של Geo
    מה עם FZ6 2004-2009 הזרקה?
    כלי די נוח חסכוני יחסית 20-22 לליטר בבין עירוני
    מנוע פנינה עם 98 כ"ס ב12 אלף סלד כיף חיים .
    Yamaha Fz6s

Senior Member
    לדעתי תנסה להעלות תקציב לאזור ה 20 או שתחשוב על כלי יותר חלש ובשנתון יותר גבוה.
    Tracer 900

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אני החזקתי 6 שנים באנדיט מודל 2001.
    כלי אמין מאוד וורסיטלי וחזק.
    הבעיות הסתכמו בנתק בצמת חשמל ןשיפוץ של מתג הצופר ( ניקוי ןהחלפת קפיץ).
    לגבי בלאי.
    אם אתה רוכש כלי ישן יש לקחת בחשבון גומיות שמתייבשות ( מכסי פלאגים דיאפרגמות מחזירי שמן של בית המצמד או הברקס וכיוצא בזה) שידרשו החלפה והעלויות לא ממש זולות ( כמובן שייבוא עצמימוטיפול לבש יוזיל).

בגדול אחד האופנעים הכי טובים שהיו לי ( יש לי מספר מכרים שנפרדו מהבאנדיט ואומרים את אותו הדבר).

לגבי דגמי ה1250 אני לא יודע לומר מנסיון שלי אבל טוענים שהם גם לא מביישים את הפירמה.
    בגדול הייתרון ( לפחות לדעתי) של ה1200 הוא הפשטות בכלי מוקרר אוויר שמן מה שמפחית חלקים נעים ( משאבת מים מאוורר רדיאטור).

ממליץ בחום. שים לב שאתה קונה אופנוע מטופל כי כמובן ההוצאות לא קטנות.

lokimonstet

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    אם אין כסף תשאר עם ה 500. תמיד רוצים עוד ועוד זה בעיה :| אני עם כביש כבד ורוצה עכשיו שטח. אם היה לי שטח הייתי רוצה כביש כבד.. ואין תקציב לשני הסוגים

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    היה לי בנדיט במשך 4 שנים. אופנוע מעולה, גמעתי איתו כ- 100 אלף ק"מ עד שריסקתי אותו. רוב הרכיבה - בין-עירונית בקצב 120-160.
    ברכיבת טורינג מתונה, צמיגים (פירלי אנג'ל ST) החזיקו כ-25K לסט. בריג'סטון T30 החזיקו קצת פחות. אני מאמין שעם האנג'ל GT שקיימים היום בשוק היייתי מוציא 30K מסט. סט שרשרת גלגל"ש החזיק קרוב ל-30 (התקנתי על הבנדיט משמנת אוטומטית).
    צריכת הדלק קבלתי אחרי שיפוץ קרבורטורים הייתה סביב 1/18 לטנק רגוע (שיוט 120-150, האצות מתונות), יותר גז- יותר דלק.
    פעם אחת יצא טנק של 1/20.5 כשרכבתי עם קבוצת מתחילים על אופנועי 250 ממצדה. זה בזבוז של אופנוע ליטר, ומי שמתכוון לרכב כך קבוע, מוטב שלא יקנה בנדיט.

נקודות למחשבה (או, למה אני חושב שלפות"ש לא כדאי לרכוש בנדיט):
    1. מדובר בכלים בני 12 לכל הפחות (שנתון אחרון של מקוררי האויר). לרוב, מדובר בכלים בני מעל 15.
    למרות האמינות של הבנדיט, סביר להניח שבמשך השנים האלה הרבה מערכות התבלו ודורשות טיפול. בולם אחורי, מיסבי לינק, מיסבי היגוי, קרבורטורים, שסתומים, סעפות יניקה (מניפולדים) - זאת רשימה שעולה לי לראש כמעט מיד. עבר תאונתי מוסיף לזה פרונטים שהתעקמו ועברו יישור, ולפעמים גם פגיעות שלדה, בעיקר בקורות שחובקות את המנוע מלמטה (לא קריטי, אבל בהחלט מעצבן).
    כמובן, שאם תמצא בנדיט עם יד נמוכה, שהיה שנים רבות לרוכב ייקה שטיפל בו בצורה מסודרת - תוכל להינות מאופנוע אמין למדי למרות הגיל. כנראה, שמחירו של בנדיט כזה יהיה גבוה מהמחירון ומהתקציב שהגדרת.
    2. הבנדיט יהיה יקר לאחזקה מ-GS אם מטפלים בו במוסך. יותר צילינדרים - יותר עבודה בכיוונון שסתומים או קרבורטורים. יותר פלאסטיקה - יותר זמן לפירוק והרכבה.
    אני טיפלתי בעצמי, מה שהפך את זה לעניין של זמן יותר מאשר עניין של כסף.
    3. יש דברים שיהיו, מה לעשות, יקרים יותר מ-GS בכל מקרה. סט צמיגים יעלה כ-1800-2000 שקל (במקום עם מחירים טובים) ולא 1200-1300. סט שרשרת ראוי יעבור את האלפיה, במקום לעלות 700 שקל (אני מדבר על קניית סט להרכבה עצמית, לא על מחירי מוסך).
    4. לבנדיט יש כמה מחלות.
    *אור קדמי בשנים 2001-2005. נוראי. בכלי בן 10, איכות התאורה מזכירה פנס כיס. קבלתי תוצאה סבירה לשנתיים בשיפוץ הפנס, אחרי זה המצב התדרדר שוב.
    *אלטרנטור דופק. (נשמע כמו רעשים מאיזור הבית קלאץ') לא מסוכן, אפשר לרכב עם זה כמעט לנצח - אבל מעצבן.
    *מערכת פליטה - תלויה מתחת לאופנוע, שים לב למעיכות או סימני ריתוכים. פגיעות חמורות יעידו לרוב על עבר תאונתי.
    *בולם אחורי. היה חרא גם כשהיה חדש, מזדקן אחרי 30-40 אלף ק"מ (מיותר לציין, שרוב הכלים עדיין על הבולם המקורי). להחליף. למיטב זכרוני, ניתן להתאים בקלות יחסית בולם של בוסה משנים מסוימות.
    *פרונט. גם הוא חרא היישר מהמפעל. במינימום, להחליף שמן מיד לאחר הקניה. במקסימום - יש אינסוף אפשרויות שיפור, החל מקפיצים ועד לפרונט שלם של ג'יקסר ישן.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    לי ביו בעברי 4 באנדיטים
    היום על CBR1100
    אני אומר באופן חדחד ערכי . הבנדיט כלי לא פחות ממדהים.
    לא מכיר בעלי באנדיט שהתבעסו מהכלי.
    הוא אולי לא הכי יפה.
    הוא אולי לא הכי מהיר.
    הוא ממש אבל ממש כיפי. נוח. אמין מאוד.מהיר מאוד.
    לא פעם רכבתי עם חבורות של RR ורק בסיבובים צפופים או ישורות ממש ארכות היה לבנדיט מעט קשה לתפוס את החברה.
    אני מאוד ממליץ על האופנוע הזה.
    יש לבאנדיט כת מערצים בעולם.
    כן הוא עולה יותר לאחזקה. והצמיג האחורי נוטה להגמר מהר מהמצופה. (כלי שמנמן עם מומנט רב) אז מה....