עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 55

אשכול: ה-BDS: עכשיו גם נגד הספורט המוטורי

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    עכשיו, אחרי שכל יושבי הפורום יודעים שאתה יותר מוצלח ממני
    חלילה, אני לא יותר מוצלח ממך, אבל כנראה שגם אתה לא יותר מוצלח ממני (אתה בהחלט הרבה יותר מעניין) - ניסיתי בסך הכל לשבור את התבנית השבלונית שהכנסת אותי אליה, אבל זה בסדר, את אנשי הימין (אני לא סגור שאני בדיוק במשבצת) מראיינים בדרך כלל בשוק לפני בחירות,רגע לפני שהמגישה לוקחת נשימה עמוקה שהורסת את הרמקולים ומראה את הצד השני הנאור והמשכיל.

מאחר ובפורום אופנועים עסקינן, כנראה שאתה תהיה חייב לומר את המילה האחרונה ולכן אעצור פה - נסכם בכך שאנחנו מסכימים שאנחנו לא מסכימים.

לא פתחתי מחדש את היוזר המיתולוגי בפג"ז אחרי המהפכות כדי להתנצח מעל רשת האינטרנט.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    ככה זה אנשים מידה שמאל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי dptnl צפיה בהודעה
    לכל אדם הזכות לדעה פוליטית כזו או אחרת,וטוב שכך, אבל זו פשוט בגידה.
    הגעתי קצת באיחור אבל עדיין, מאוד צורם לי שה-BDS נקרא כאן כ"שמאל" או ארגון בו חברים "ישראלים". זהו ארגון פלשתיני מכל היבט והגדרה וגם אם זוכה מידי פעם לתמיכה באחת ממטרותיו ע"י ישראלי יהודי הרי שזה עדיין לא שמאל ולכן גם ממש לא בגידה.

ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    הם לא מתביישים בזה. אפילו גאים לגמרי במה שעשו (ועושים), ואין להם בעיה ששמותיהם יפורסמו. הם אפילו רוצים את זה.
    לא פרסמנו את שמותיהם בעיקר כי אין לזה ערך עיתונאי, אבל גם כי לדעתנו הפרסום הזה לא מגיע להם.
    ובכל זאת מעניין אותי אם יש שם ולו שם אחד יהודי. יש הבדל בין ערבי ישראלי שתומך בחרם כי המשפחה שלו והעם שלו גרים בשטחים לבין יהודי שעושה זאת ממנעים אידיאולוגים.

וקצת פוליטיקה אם יורשה לי, אני חושב ש:
    א. לגטימי לחלוטין דעות כמו של מתניה בן ארצי, והלוואי שעוד אנשים היו מרשים לעצמם חופש מחשבה שכזה (מן הסתם לא כולם היו מגיעים לאותה דעה, אבל לפחות היו מגיעים לדעה משל עצמם ולא מה שאמרו להם שדעתם כמו 99% מהאנשים).
    ב. זה לגטימי כל עוד אתה משמיע אותם פה אצלינו. ברגע שאתה מוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה או חובר ל"ארגונים זרים" אז אתה סתם בוגד.

Senior Member
    שנאת חינם- ידוע ,כאחד מהאופיינים של עם שלנו .
    אבל חובבי דו-גלגלי צריך לאחד משהו משותף..-לא?
    אז חוץ מ להתקוטט בפורום ,ש זה די קל ופשות ,היו עושים איזה מעשה .
    אם נגיד חובבי ספורט מוטורי התאספו ל יד בית אחד מאלה (אנשי שמאל-קיצוני, פעילי תנועת ה-BDS )
    ומציאם את ה"בוז" שלהם עלידי צליל אונוע קבד בכל רם.... במסגרת חוק כמובן.. לפחות.
    משהו קטן ומעשי

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    איני עוסק באינדוקציה. אני קורא את התגובה ומשתמש ביכולת בסיסית, יש לומר, של הבנת הנקרא.
    אני מופתע מכך שאדם מבריק כמוך, עם רמת משכל מרקיעת שחקים, שמוגדר על ידי הלמ"ס בעשירון העליון ואולי אף יותר ושנמצא בשפיץ של השפיץ של עולם ההייטק חושב ש: יש צורך להתעטף באצטלה ליברלית לפני השימוש במילה "בגידה".

האייקיו שלי סביר.
    לפי הלמ"ס אני בעשירון העליון אבל לא באמת מרגיש וחיי כך.
    אני עובד בבניין, שזה האמאמא של הלואוטק אבל מכיוון שלמדתי בבית ספר להנדסאים הצלחתי לסיים בהצטיינות יתרה. לא כזה שוס גדול כשתנאי הקבלה הם נשימה ודופק.
    הידע הכללי שלי בסדר. תודה.

עכשיו, אחרי שכל יושבי הפורום יודעים שאתה יותר מוצלח ממני, אפשר לומר שוב, מבאס שביטלו את האירוע בפצאל. בגידה לא הייתה שם.

איללכא...וסובבו בגז
    "בגידה במובנה הרחב וההיסטורי היא הפרת חובת האמונים של אדם לעמו, למולדתו ולמדינתו וסיועו לאויב במאבקו כנגד מדינת האם של הבוגד, בימי מלחמה או בעת עימות קשה בימי שלום (כדוגמת המלחמה הקרה), או בעת סכסוך מזוין ופעולות איבה שאינם בגדר מלחמה מלאה.

הסיוע המהווה בגידה עשוי להיות בגילוי סודות צבאיים, סודות מדינה וסודות מדעיים, בהשתתפות בתעמולת האויב נגד מדינת האם, בעריקה לשורות האויב ולחימה במסגרת כוחותיו, ובשיתוף פעולה עם צבא כובש". מתוך ויקיפדיה.

אנחנו נמצאים במצב מלחמה עם הערבים, וספציפית עם אלה היושבים בגדה המערבית ובעזה המכנים את עצמם 'פלסטינים', כבר יותר מ-100 שנה, ולצערי הרב הסוף לא נראה באופק.
    ישראלים-יהודים המאמצים באופן מוחלט את הנרטיב של האויב - זה אמנם לא מוסרי אבל זה חוקי במדינה דמוקרטית וזה לא בגידה. ברגע שהם מבצעים פעולות אקטיביות כנגד מדינתם - שיתוף פעולה, סיוע לאויב, השתתפות בתעמולה של האויב כנגד המדינה וכו' - זו כבר בגידה פר-אקסלס.
    יותר מזה: עומר ברגותי, מקים תנועת ה-BDS, הוא בהחלט אויב לפי כל הגדרה. שיתוף פעולה עם התנועה שלו זה בהחלט בגידה. אין הגדרה אחרת.

היות וכחלק מהעבודה ומהחיים שלי אני בקשר עם חלק קטן מאותם אנרכיסטים, אני יודע ממקור ראשון על פעולות נוספות שהם עושים כנגד המדינה וכנגד הצבא, דברים חמורים פי כמה וכמה משיתוף הפעולה עם ה-BDS כנגד האירוע בפצאל. הדברים הללו לא נכנסו לכתבה כי אין להם קשר ישיר לביטול האירוע בפצאל וכי פול גז הוא לא מגזין העוסק בפוליטיקה ובמדינה אלא באופנועים.

ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    הגעתי קצת באיחור אבל עדיין, מאוד צורם לי שה-BDS נקרא כאן כ"שמאל" או ארגון בו חברים "ישראלים". זהו ארגון פלשתיני מכל היבט והגדרה וגם אם זוכה מידי פעם לתמיכה באחת ממטרותיו ע"י ישראלי יהודי הרי שזה עדיין לא שמאל ולכן גם ממש לא בגידה.

ובכל זאת מעניין אותי אם יש שם ולו שם אחד יהודי. יש הבדל בין ערבי ישראלי שתומך בחרם כי המשפחה שלו והעם שלו גרים בשטחים לבין יהודי שעושה זאת ממנעים אידיאולוגים.

וקצת פוליטיקה אם יורשה לי, אני חושב ש:
    א. לגטימי לחלוטין דעות כמו של מתניה בן ארצי, והלוואי שעוד אנשים היו מרשים לעצמם חופש מחשבה שכזה (מן הסתם לא כולם היו מגיעים לאותה דעה, אבל לפחות היו מגיעים לדעה משל עצמם ולא מה שאמרו להם שדעתם כמו 99% מהאנשים).
    ב. זה לגטימי כל עוד אתה משמיע אותם פה אצלינו. ברגע שאתה מוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה או חובר ל"ארגונים זרים" אז אתה סתם בוגד.
    יהודים, לא ערבים, אחראים לביטול האירוע בפצאל.
    בהכנת הכתבה שוחחתי בטלפון עם 4 מתוכם.
    יהודים-ישראלים שחיים בתוכנו (רובם בתל-אביב), ומבלים חלק ניכר מזמנם בשיתוף פעולה עם האויב ובגידה במדינתם.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    איזה מזל שאני שוודי
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Member
    אם המסלול היה תקין אז האירוע היה מתקיים.
    האירוע לא התקיים כי המסלול לא היה תקין.
    הקשר ל BDS רופף עד לא רלוונטי.

Member
    אביעד - לדעתי, במיוחד לאור העובדה שאתה חבר מערכת של האתר הזה שהוא פורום אופנועים, צורת ההצגה שלך של הנושא, מהכותרת דרך צורת ההתבטאות שלך בשרשור הזה, הן לחלוטין פוליטיות. לדעתי זה גורע מהיעוד של האתר והפורום הזה. נקודה למחשבה.

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי nadav6 צפיה בהודעה
    אם המסלול היה תקין אז האירוע היה מתקיים.
    האירוע לא התקיים כי המסלול לא היה תקין.
    הקשר ל BDS רופף עד לא רלוונטי.
    אתה מבלבל בין הביטול בערד לבין הביטול בפצאל
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    אתה מבלבל בין הביטול בערד לבין הביטול בפצאל
    שני המסלולים לא היו תקינים למרכב אדם. מה קשור BDS?
    פנו אליו, במקביל פצאל הוצף, אין התייחסות בכתבה להאם הוא נכנע ללחצים.

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי Fistuk צפיה בהודעה
    אביעד - לדעתי, במיוחד לאור העובדה שאתה חבר מערכת של האתר הזה שהוא פורום אופנועים, צורת ההצגה שלך של הנושא, מהכותרת דרך צורת ההתבטאות שלך בשרשור הזה, הן לחלוטין פוליטיות. לדעתי זה גורע מהיעוד של האתר והפורום הזה. נקודה למחשבה.
    מעולם לא עסקנו בפוליטיקה בפול גז ולא הבענו עמדה - לכאן או לכאן. תמיד התרכזנו בנושא המגזין - אופנועים, ואופנועים בלבד.
    כרגע נוצר מצב חדש שבו פוליטיקה, ועוד קיצונית ורדיקלית, משפיעה ישירות על התחום שלנו. במקרה כזה מחובתנו לדווח, ולעניות דעתי הדיווח היה אובייקטיבי.

בנוסף, אני עושה את ההפרדה בין הדיווח העיתונאי האובייקטיבי לבין הדעה הפרטית שלי כאן בפורום.

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    כן אבל פורסם גם שהונדה בדקו ומצאו שהמסלולים לא מתאימים, פשוט לא מתאימים, היה כתוב באותו פרסום, אז אולי הBDS זה תירוץ טוב לאחראים פה שפיקששו.

צריך להביא תגובה מאותו מנהל בקבוצה שלקח בסופו החלטה לא להגיע.

Member
    מה עם דלתון?

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    זה לא משנה מה פורסם. משנה מה קרה באמת. בפועל, מסלול פצאל הוצף ולא היה שמיש לרכיבה אחרי שכבר הוחלט על ידי הרוכב ובני משפחתו, שלא לרכוב שם בשל לחצי ה-BDS.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה

יהודים, לא ערבים, אחראים לביטול האירוע בפצאל.
    בהכנת הכתבה שוחחתי בטלפון עם 4 מתוכם.
    יהודים-ישראלים שחיים בתוכנו (רובם בתל-אביב), ומבלים חלק ניכר מזמנם בשיתוף פעולה עם האויב ובגידה במדינתם.
    מאוד מאכזב לשמוע. ועדיין לקשור אותם אוטומאטית עם השמאל זה כמו לקשור את יגאל עמיר וברוך גולדשטיין עם הימין.

Senior Member
    מה זה "לא תקין" ?
    מסלול בפצאל הוצף?...לא יתקנו אותו -מה הבעייה?
    אז מה עם "האירוע המדובר במסלול פצאל "מתקיים בבקעת הירדן – בשטחים הנמצאים תחת כיבוש ובמחלוקת פוליטית"