המתג ברקס של הידית האחרית לא עבד, ניקיון קטן ועכשיו הכול עובד מושלם(כנראה שזה גם היה קשור לקושי בהתנעה)
כמו כן, ברגע שאני מתדלק מיכל מלא, ואני עושה עצירה קצרה, אני פותח את המיכל כדי לשחרר את הגזים, ההתנעה קלה יותר.
מבחינתי הבעיה נפתרה.
תודה לכולם.
המתג ברקס של הידית האחרית לא עבד, ניקיון קטן ועכשיו הכול עובד מושלם(כנראה שזה גם היה קשור לקושי בהתנעה)
כמו כן, ברגע שאני מתדלק מיכל מלא, ואני עושה עצירה קצרה, אני פותח את המיכל כדי לשחרר את הגזים, ההתנעה קלה יותר.
מבחינתי הבעיה נפתרה.
תודה לכולם.
הבעיות הקודמות לא השתנו, קשה מאוד להניע כשהקטנוע חם, צריך להוסיף גז כדי שיהיה אפשר להניע.
עכשיו יש עוד 2 בעיות חדשות, לפעמים, קרה לי גם כשהקטנוע חם וגם כשהוא קר, לא לא מוכן להניע, מרגיש כאילו לא מגיע דלק, אחרי סטרסטר ארוך מידיי, הלוח שעונים מתאפס, כמו שמנתקים מצבר.
ועוד בעיה, קרה לי פעמיים שבעצירות הקטוע נכבה.
דיברתי עם מכונאי והוא אמר לבדוק את החיישן TDC, יענו נקודה מתה עליונה.
הבנתי שיש מצב שיכול להיות שיש בעיית קומפרסיה, למרות שזה נשמע לי מוזר.
המרווח שסתומים תקין(לא היה צריך לשנות).
עוד כיונים?
אני מאגד לי כמה בדיקות ואני אעשה את כולם במכה.
תודה לכולם!
כשמצבר מת לגמרי הוא "שואב" את כל הזרם של המצבר. הסוללה היא גם חלק חשוב בייצוב המתח. כשהיא תקולה או לא מחוברת כמו שצריך הקטנוע כבה (במיוחד במערכות הזרקה).
אני אחבר במקביל סוללת גיבוי שיש לי, אני אריץ את הקטנוע, ואז אדמה את המצב שהוא לא מתניע לי אחרי שהוא חם.
ונראה אם הוא מתניע יותר טוב כשיש לו סוללה נוספת במקביל.
אני גם אחזור לפלאג המקורי של הקטנוע,שמתי אירדיום אחרי שקיבלתי המלצות מפורום קימקו בארצות הברית.
שים סוללה במקום, לא במקביל.
ואם זה מיני בוסטר, תצטרך לעקוף את מנגנון ההגנה שלו (שנגד חיבור הפוך, זרם הטעינה משגע אותו ומנתק).
בשביל שבוסטר יחליף מצבר אתה צריך לבטל לו את מנגנון ההגנה (הקופסא שיש על אחד הכבלים). אחרת, כשהאופנוע מתחיל להטעין, הבוסטר מזהה חיבור הפוך ומנתק או סתם נהרס.
חיבור במקביל עלול להשאיר את הבעיה. או לא להעלים אותה לחלוטין. במיוחד אם מדובר במצבר מקצר.
בדקת אם אין מגעים רופפים? ממש לנער ביד ולראות.
אם כן כדאי לנסות עם מצבר אחר. תקין.
אין לי מצבר בגודל המתאים, אם היה הייתי כבר מחליף.
הקופסא הקטנה כבר ביטלתי אותה כשהכנתי את הצמה שנמצאת מתחת לכיסא למקרה של מצבר גמור, אני יכול להתחבר למצבר של רכב.
אני יכול גם לבדוק אותו בבדיקת עומס כמו של מצברים של רכבים.
השאלה לאיזה נתונים אני צריך לצפות?
תכלס,
הנתון היחיד שגרם לי להגיד לך לבדוק מצבר הוא השיגוע של הלו"ש. וזה כאמור עלול לקרות גם ממגעים רופפים איפשהו.
שאר התופעות עלולות לרמוז, אבל גם יכולות להיות עוד הרבה דברים שצוינו.