עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 61

אשכול: למישהו קרה שקסדה נעצרה במכס *ולא* הייתה צריכה אישור טכניון?

Member הסמל האישי של Khc
    צודק לחלוטין,
    פערי המחירים לא מצדיקים רכישה בארץ.
    מנגד, גם רכישה אינטרנטית הפכה לסיוט, זוג מגני ברכיים שהזמנתי מfc-moto הגיעו אחרי חודש, תקועים כבר יומיים בסטטוס "ממתין לבדיקת מכס"
    נשאר רק לחכות בסבלנות ולהפיק לקח שמהאתר הביזיוני הזה לא אזמין יותר, 0 שירות לקוחות, לא עונים למיילים ולא לטלפונים.
    מהפכת הלואו קוסט הפכה הכל לנגיש יותר, סופ"ש אירופאי וסיבוב קניות במחיר מלא של המוצרים בארץ.
    הרכש הבא שלי בהחלט יתבצע כך.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    למען האמת, מוצר שממתין לבדיקת מכס' זה לא משהו שאף חנות יכולה לעשות משהו איתו, זה דפקט של המדינה עצמה. ובלי קשר השירות לקוחות של fc-moto הוא לא משהו להתפאר. הזמנתי מהם מוצר (מכנסי רכיבה, שוב) עם שילוח לחבר שהיה באנגליה. לצערי המלון שבו החבר היה סירב לקבל את החבילה (למרות ששלחתי להם 3 מיילים, וחבר שלי אמר לפקיד הקבלה שהוא מצפה לחבילה), והחבילה היתה אמורה לחזור לשולח. ל''מזלי'' זה קרה שבוע + לפני הכריסטמס והחבילה נתקעה איפשהו בדואר הבריטי (שמתהדר באיכות דומה לזה הישראלי, אולי משהו שהם הורישו לנו בתקופת המנדט), וכל המיילים ל fc-moto לא נענו. בסוף התקשרתי אליהם והנציג אמר שזה אמור לחזור אליהם ואולי נתקע במכס, ויגיע כנראה אחרי תחילת השנה. בסוף, אחרי כמעט חודש וחצי מרגע דחיית החבילה הבנתי שהם הגיעו לחנות רק לפי זה שקיבלתי זיכוי, מהחנות לא קיבלתי שום הודעה בנושא.
    שני דברים שלמדתי מזה: 1.לשקול שנית הזמנה מהחנות הזאת.
    2. לא להתקמצן (על פאקינג 2€) ולשלוח רק דרך FedEx.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי Busy צפיה בהודעה
    5 יום עד ישראל ...ו25 יום בתוך.
    יפה אמרת.

Member הסמל האישי של Khc
    הניסיון התקשרות שלי מולם לא היה בשל המכס, אלא בנסיון להבין היכן החבילה, סטטוס המעקב לא השתנה חודש. עכשיו לפחות אני יודע שהיא בארץ.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Senior Member
    אתה נראה כמו חובש במדא עם הקסדה הזו והמראה האישי...

דרך אגב הצבע שלה מדהים, תמיד אהבתי את הזוהרים (ירוק או צהוב)

Sent from my MI 5X using Tapatalk

Member
    דואר ישראל לא תמיד טורח לעדכן באתר על המיקום הנוכחי של החבילה, יש מקרים (רובם) שהחבילה נמצאת בסניף מוכנה למסירה ללקוח, בזמן שבאתר כתוב שהיא במיון או איזה שלב מוקדם יותר.
    מי שרוצה להיות מעודכן באמת, שיעלה בצ'אט מול נציג דואר ישראל ולבקש לדעת איפה החבילה נמצאת לפי המספר מעקב שלה. ניתן לעשות את זה גם בכל סניף דואר\נקודת חלוקת חבילות (מניסיון אישי עם נקודת חלוקה בשופרסל).

ברגע שהחבילה נכנסה לארץ, הדואר שלנו לא דואג לעדכן את הדואר בארץ המוצא, כך שאין אפשרות לדעת לפי הברקוד האירופאי\אמריקאי\שלא לדבר על סיני איפה החבילה בארץ. במקרה כזה ניתן לנסות ליצור קשר עם המוכר ולבקש ממנו להוציא מדואר ישראל את המספר מעקב שהם נתנו לחבילה בכניסה לארץ. זה קורה לרוב עם iparcel של חברת UPS.

אם ההפרש קטן מול שאר האפשרויות בחו"ל, ואם אין עניין של תקן, עדיף דרך אמזון. אם קונים מאמזון עצמם, מקבלים מחיר פיקס שכולל את כל המיסים בארץ, והשירות שלהם טוב יותר מהשאר. אני עובד מול אמזון ארה"ב ואמזון גרמניה.

Junior Member
    אני הבאתי קסדה מחו"ל בחלקים,והדבקתי אותם לבד בבית-ולא שילמתי שקל!!. צחקתי על כולם: על המֶכֶס,על המע"מ,על הטכניון,ועל כווווווולם. אותי אף אחד לא יעקוץ,כי אני לא פראייר מותק.
    אבל הקסדה יצאה לי מרובעת...נראה לי החזקתי הפוך את ההוראות..🤔

Senior Member
    לראש מרובעת פתרון טוב

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    ציטוט נכתב במקור על ידי chase צפיה בהודעה
    דואר ישראל לא תמיד טורח לעדכן באתר על המיקום הנוכחי של החבילה, יש מקרים (רובם) שהחבילה נמצאת בסניף מוכנה למסירה ללקוח, בזמן שבאתר כתוב שהיא במיון או איזה שלב מוקדם יותר.
    מי שרוצה להיות מעודכן באמת, שיעלה בצ'אט מול נציג דואר ישראל ולבקש לדעת איפה החבילה נמצאת לפי המספר מעקב שלה. ניתן לעשות את זה גם בכל סניף דואר\נקודת חלוקת חבילות (מניסיון אישי עם נקודת חלוקה בשופרסל).

ברגע שהחבילה נכנסה לארץ, הדואר שלנו לא דואג לעדכן את הדואר בארץ המוצא, כך שאין אפשרות לדעת לפי הברקוד האירופאי\אמריקאי\שלא לדבר על סיני איפה החבילה בארץ. במקרה כזה ניתן לנסות ליצור קשר עם המוכר ולבקש ממנו להוציא מדואר ישראל את המספר מעקב שהם נתנו לחבילה בכניסה לארץ. זה קורה לרוב עם iparcel של חברת UPS.

אם ההפרש קטן מול שאר האפשרויות בחו"ל, ואם אין עניין של תקן, עדיף דרך אמזון. אם קונים מאמזון עצמם, מקבלים מחיר פיקס שכולל את כל המיסים בארץ, והשירות שלהם טוב יותר מהשאר. אני עובד מול אמזון ארה"ב ואמזון גרמניה.
    בתקופה האחרונה המצב השתפר. האתר מעודכן, מקבלים מסרון כשהחבילה מגיעה לסניף הקרוב וניתן לעקוב עם מספר המעקב המקורי מחו"ל.

Member
    אתה מקבל מסרון גם כשהחבילה מגיעה לסניף רשמי של הדואר?

אצלי (וגם אצל חבר) המסרון מגיע רק א םהחבילה נמצאת בסניף לא רשמי כמו במכולת השכונתית או בשופרסל, כשהחבילה מחכה בסניף רשמי של הדואר אין שום מסרון לפחות מהניסיון שלי.

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    אצלנו הדואר מגיע למזכירות של הישוב ומקבלים מסרון כשהחבילה מגיעה

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אחרי שאספתי חבילה מאדם זר שקיבל אותה דרך חנות מכולת בשכונה אחרת לגמרי ממקום מגוריי (השם של האדם אפילו לא קרוב לשלי) הבנתי שהכל יכול לקרות שם.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    הכל יכול לקרות וגם קרה אבל בגדול הדואר השתפר. פה העיכוב הוא מהמכס בלבד, בד"כ חבילות מארה"ב או אירופה מגיעות אלי בתוך עשרה ימים עד שבועיים. על כל חבילה בסניף אני מקבל אס אמ אס. הסניף שליד העבודה מצויין, תורים קצרים ופקידה אלופה (בניגוד גמור לסניף שליד הבית). קרה לי שחבילה נשלחה לסניף מרוחק אבל הוחזרה לי לאחר פניה לדואר.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    בתקופה האחרונה המצב השתפר. האתר מעודכן, מקבלים מסרון כשהחבילה מגיעה לסניף הקרוב וניתן לעקוב עם מספר המעקב המקורי מחו"ל.
    לא השתפר ולא נעליים.
    היתה לי חבילה בסטטוס של ממתינה באיזה מרכז דואר אזורי (או שקרכלשהו), הצ'אט באתר הוא במקרה הזה רובוט שנותן לך את אותו הסטטוס.
    רק אחרי שהתעקשתי להמתין בטלפון 56 דקות שתענה לי איזו פקידה עייפה, התבשרתי שאצלה זה מופיע כנשלח מזמן לסניף שלי (ושאיכשהו לא קיבלתי פתק לתיבת דואר).
    בקיצור,
    היו ונשארו גוף מסורבל ומטופש.

Member
    אתה צודק חלקית לגבי הצ'אט, בהתחלה הוא רובוטי, אבל יש שם אפשרות ללחוץ על קישור בתוך הצ'אט ולקבל נציג אמיתי בצ'אט עצמו.

Screenshot from 2018-03-11 15-28-39.jpg