אני מציע לאבא שלך לא לוותר על נסיעת מבחן של שעה על כל כלי אפילו אם הוא לא ממש מוצא חן בעיניו,
בסופו של דבר זה לא רכב, ובכלי דו גלגלי הרכיבה יכולה להפוך מהר מאוד מכיף צרוף לסיוט.
אני יכול לתת לך חוות דעת על נוחות הויסטרום החדש, אני 1.81, אחרי קצת פחות משנתיים וחצי על CB500X אני מרגיש בשיפור משמעותי בנוחות, לעומת זאת חשוב לשים לב לכמה נושאים,
הויסטרום החדש מאוד נוח לי, לעומת זאת הוא מרגיש לי פחות נוח מ2 הדגמים הקודמים שהיו לי (2005, 2012), המתלים משום מה טיפה יותר נוקשים, והכידון טיפה יותר רחוק שגורם לרוכב לרכב עם נטיה קטנה קדימה לכיוון הכידון, אגב, רק התיישבתי על ויסטרום 1000 חדש ומשום מה, שם הכידון הרגיש לי יותר נוח וקרוב לרוכב, אך זה כבר ליגה אחרת,
בסופו של דבר, לרמות שיש מגרעה קטנה בנוחות הויסטרום החדש, הוא עדיין אחד הכלים היותר נוחים שיצא לי לרכב עליהם וממליץ עליו מאוד, שיעשה נסיעת מבחן, אני בטוח שלא יתאכזב, הערה חשובה מאוד (הגודל שלו אולי קצת מרתיע, אך אחרי שמתיישבים ונוסעים, מוצאים כלי נורא קל לרכיבה ולתמרון, ובכלל בפקקים זה ממש קלי קלות, במיוחד עם המערכת החדשה הזו שמאפשרת לך לרכב בקלות בטורים נמוכים בלי לשחק בידית המצמד ובלי שהאופנוע יכבה)

ציטוט ההודעה בתגובה