בהחלט חריג. ייתכן שזה קטנוע שקפץ נרבה מדרכות. מצד שני גם ייתכן שזה נובע מתקלה בהרכבה (למשל הידוק במומנט לא נכון, תופעה שקרתה בזמנו בתקופה מסוימת עם איקסמאקסים חדשים). או סתם תקלת ייצור.
קיצור,
לא הייתי פוסל, אבל כן הייתי בודק בקפידה.
אהלן,
לפני תהליך רכישה של קטנוע שנת 2017 גמע כ8000 ק״מ לפי מה שהבנתי מהמוכר יש צורך להחליף מיסבי היגוי קדמיים וזה יבוצע במסגרת אחריות יצרן, השאלה כאן האם יש משהו שמדליק אור אדום ברגע שצריך להחליף חלק כזה בכלי שפחות משנה על הכביש או שזה בלאי טבעי?
תודה לעוזרים.
בהחלט חריג. ייתכן שזה קטנוע שקפץ נרבה מדרכות. מצד שני גם ייתכן שזה נובע מתקלה בהרכבה (למשל הידוק במומנט לא נכון, תופעה שקרתה בזמנו בתקופה מסוימת עם איקסמאקסים חדשים). או סתם תקלת ייצור.
קיצור,
לא הייתי פוסל, אבל כן הייתי בודק בקפידה.
אין הרבה מה להרחיב, במכה על הפרונט החלק שסופג את הכוחות הוא צוואר ההיגוי. כשמקפצים מדרכות מיסבים ההיגוי נוטים לסבול מבלאי מואץ. נכתב באופן כללי ולא ביחס לשרשור הספיציפי
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
מצטער, לא קראתי עד הסוף
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
ה"תופעה" היתה לפני כמה שנים באיקסמקס 250. לא תמצא על זה תיעוד כי זה לא משהו רשמי. לי זה קרה, וכשהתחלתי לאסוף מידע גיליתי שזה קיים בעוד כלים. מה שקרה (כנראה) זה שבהרכבת המזלג הידקו יותר מדי את האום של מיסבי ההיגוי, מה שגרם לעומס יתר ולבלאי מואץ.
לא יודע אם ההרכבה היתה בארץ או אצל היצרן, אבל בזמנו הגעתי לחמישה/שישה אנשים עם כלים חדשים לגמרי (אלפי ק"מ בודדים לחלוטין), עם אותו סיפור.
מאז לא יצא לי להתקל בזה.