הוספנו כבר עוד כ 600 ק"מ מאז ספר מד המרחק של הטנרסאלפ את הקילומטרג' בכותרת. בוודאות, האופנוע הזה לא יוצר ביום שני. כשייצרו אותו, האיטלקים שם בהונדה איטליה היו מפוקסים שחבל על הזמן. מאז עלה על הכביש בספטמבר 2011 האופנוע לא עצר לרגע. הוחלפו צמיגים, גלגלי שיניים ושרשראות ומצברים. פעם בשנה לערך האופנוע מטייל על גרר למוסך בגלל חפץ מזדמן וחד באחד מצמיגיו. פרט לכך, לכל אורך חייו עד עכשיו לטרנס הייתה תקלה אחת בלבד שהשביתה את האופנוע ליומיים.
בקיץ האחרון, מעט לפני מחלף גן רווה אני מציץ בשעון חום ו...אופס. 120 מעלות ואני עוצר. מחפש נזילה במערכת הקירור ומדומם כשאיני מבין מה הבעיה. ניסיון נוסף מקדם אותנו בקילומטר ושולח אותנו להמתין לגרר. הלך הטרמוסטט אבל בקיץ זה לא כזה נורא לרכב ללא טרמוסטט כשמערכת הקירור מסחררת את הנוזל באופן קבוע. בטיפול האחרון ב 168,000 ק"מ שוב נבדק מרווחה השסתומים ושוב נסגרו המכסים מבלי שנדרשתי לכוון אותם.

אין לי אלא לשבח, להלל, לקלס, לפאר את הנדסת המכונות המודרנית של הונדה. הטרנס הוא פשוט מכונה מדהימה.
גם היום, שש שנים ושבעה חודשים אחרי שקיבלתי אותו בהונדה בדרך השלום איני מרגיש שמיציתי את הטרנס ואני נהנה ממנו הנאה רבה.

איללכא...וסובב בגז. הרבה.