כעת מה שלא מובן לי:
האם הגעה למקום העבודה והשיבה ממנו נחשבים פעילות עסקית?
כמו כן אם יש למקום העבודה כמה סניפים ואני בוחר לצאת לסניף אחר במקום הקבוע האם זה עסקי?
עוד שוד בחסות ממשלת ישראל
עושים שימוש בדו-גלגלי לצורכי עבודה, גם אם זה לקפוץ לדואר אחת לכמה חודשים? על ביטוח החובה תשלמו יותר. הרבה יותר!
http://fullgaz.co.il/?p=130931
נערך לאחרונה על ידי אביעד אברהמי; 17-04-2018 בשעה 08:32.
כעת מה שלא מובן לי:
האם הגעה למקום העבודה והשיבה ממנו נחשבים פעילות עסקית?
כמו כן אם יש למקום העבודה כמה סניפים ואני בוחר לצאת לסניף אחר במקום הקבוע האם זה עסקי?
עוד שוד בחסות ממשלת ישראל
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מאוד מטרידה הכתבה הזאת וכל העניין הזה. הרי לפי ביטוח לאומי, כל פציעה במהלך נסיעה אל/ב/מהעבודה מוגדרת כתאונת עבודה'. האם תאונה בדרך לעבודה, שנחשבת תאונת עבודה ונתבעה מול בט''ל, תידחה מול הפול?
ביטוח לאומי משלם עד 75% את ההפרש צריך לתבוע מהפול
בקיצור: הם גובים מאיתנו כי הם יכולים.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
תאורטית גם אם רכבתי לחנות לקנות משהו, ניתן להגיד את זה כרכיבה עסקית כי רכבתי כדי להגיע למקום ולבצע בו עסקה.
מצד שני, איך הם יכולים להוכיח שאכן ביצעתי רכיבה עסקית? הרי הם לא יודעים לאן רכבתי ולאיזו מטרה (אלא אם יש לי ארגז מלא כלי עבודה).
שלום חברים,
ככלל, תאונת דרכים המתרחשת תוך כדי עבודה או בדרך מהעבודה הביתה או חזרה, מאפשרת לנפגע להגיש תביעה כנגד שני גורמים עיקריים - חברת הביטוח אשר ביטחה את הנפגע בפוליסת ביטוח חובה, וכן - הגשת תביעה לנפגע בעבודה כנגד המוסד לביטוח הלאומי.
חשוב לדעת כי הנכות אשר קובעת לעניין חישוב הפיצויים בתביעה על פוליסת החובה, הינה הנכות אשר נקבעת במסגרת התביעת לנפגע בעבודה כנגד המוסד לביטוח הלאומי.
על כן, חשוב מאוד להקדיש מאמצים רבים כבר בשלב ההתנהלות אל מול המוסד לביטוח הלאומי, - לפנות לעורך דין אשר יכין אתכם וילווה אתכם לוועדות, יפנה אתכם לקבלת חוות דעת רפואיות לתמיכה בתביעה, ינהל בעבורכם הליכי ערר ו/או ערעור במידת הצורך, ובכלל - יוודא כי לא מקפחים את זכויותיכם.
באשר לפיצוי, הכלל הוא שבכל מקרה נפגע לא יקבל פיצוי של למעלה מ - 100%, כלומר לא ישולם לנפגע כפל פיצוי !
יש לציין כי בשל השוני בדרכי חישוב הפיצויים שבין המוסד לביטוח הלאומי ובין התביעה על פי פוליסת ביטוח החובה, לעיתים התשלום אשר משולם על ידי המוסד לביטוח הלאומי יהא גבוה יותר מסכום התביעה הצפוי בבית המשפט (על פי פוליסת חובה), דבר אשר מביא ל"בליעת התביעה".
לכן, לא בכל מקרה יש צורך להגיש תביעה לבית המשפט (על פי פוליסת ביטוח החובה), ולעיתים הדבר אף עלול להזיק ולהוביל לפסיקת הוצאות כנגד התובע/הנפגע.
יש לציין כי מדובר בסוגייה מורכבת אשר דורשת בדיקה ובירור קפדניים ופרטניים, ולכן אין באמור כדי להוות משום יעוץ משפטי.
נפגעתם ומתלבטים הכיצד לפעול ? אתם מוזמנים כמובן לפנות אלי לצורך תיאום פגישת ייעוץ חינם.
בכבוד רב,
עורך דין גיא גרינולד.
סתם שאלה, אתה מתכנן להקפיץ כל שרשור שהיה בפורום בנושאים משפטיים ותאונות?
אל תבין לא נכון, הידע שלך כנראה טוב משל כולנו בנושא ומאוד קריטי במקרים מסויימים, אבל מה המטרה פה? לפרסם את עצמך בכל פוסט בנושא?