ה-SV חדש או משומש?
בכמה הוצאת אותו?
קנית גם אביזרים?
ספר קצת![]()
תתחדש..
נראה אשש
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ה-SV חדש או משומש?
בכמה הוצאת אותו?
קנית גם אביזרים?
ספר קצת![]()
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
קניתי חדש, עלה 44K (כולל אגרות), הוספתי סליידרים (שהותקנו אתמול ולא מופיעים בתמונה) ואת תיק הזנב שמופיע בתמונה (בעיקר משום שהביטוח מחייב אותי לסחוב שרשרת ואין איפה).
צעד צעד...
אפקטיבית הכלי היה אצלי כמה שעות ביום ראשון, נכנס למוסך ליומיים (בעיות עם ניתוק ההצתה של האזעקה והמחשב של האופנוע - בסוף נפתר) ורק היום קיבלתי אותו שוב. למעט הנסיעות למוסך (3-4 ק"מ מהבית בכבישים עירוניים), נסעתי איתו פעמיים, בלילה עם תנועה דלילה.
ביום ראשון הייתי בחצי שוק (גם אופנוע ראשון, גם קסדה חדשה וסגורה, גם מעיל, גם כפפות שמפריעות לתחושה, גם כבישים על באמת וגם כלי חדש שצריך לעבור הרצה כמו שצריך). היום הצלחתי לצאת מהשוק ולהתחיל לזרום איתו ועדיין, המקסימום שנסעתי איתו זה 80 קמ"ש בלחץ ככה שאני עדיין לא חושב על משקף (אבל אני מאמין שעוד יום/יומיים אני ארגיש מספיק בטוח לעשות גיחה לילית קלה על כביש מהיר ונראה איך זה ירגיש).
לגבי האחסון, זה גם העניין של הכיעור וגם העניין של העלות/תועלת. יכול מאוד להיות שאני אתקין ארגז בעוד כמה שבועות אבל יש אוטו והאופנוע לא מיועד להיות כלי פרקטי ליומיום.
את האגזוז הפתוח אני אשאיר לבעלים הבא של הכלי. מבחינתי, האגזוז שהוא מגיע איתו פתוח מדי. הוא סוס שנוהם כמו אריה וזה עוד לפני שבכלל שלחתי אותו לאיזורי הסל"ד הבעייתיים (כי אסור בהרצה).
ואגב, יש לSV פונקציה שמעלה קצת את הסל"ד עם שחרור הקלאץ' וזה נפלא. אפס כיבויי מנוע למרות הנוביות המוחלטת והסרבול ההתחלתי. נתקלתי בדבר דומה בעבר עם אחת המכוניות שהיו לי וזה לגמרי משהו שצריך להכניס לכל רכב ידני.