כמו שאמרו לך פה כבר, אתה מחפש את הכלים הלא נכונים למשימה ובנפח הלא נכון...
בתור אחד שהיה לו XEVO עד לא מזמן וגם נסע איתו כל יום 25 ק"מ כיוון וגם יצא לי לצאת איתו רחוק למדבר ולכנרת וחזרה למרכז כמה פעמים... זה לא הכלי למשימה, חוץ מאחסון מעולה שזה מאוד כיפי, הוא לא נוח לרכיבה ארוכה וחבל כי אתה הולך לנסוע קילומטרז' מכובד כל יום, אז לפחות שתהנה קצת בנסיעה ושלא תרגיש שאתה הכי חלש בכביש, בכל זאת דו גלגלי לפעמים צריך את האקסטרה כוח בשביל להתחפף ממשאיות ואוטובוסים ורכבים שבאים לא בטוב, אתה לא רוצה ללוות אותם כל הדרך, וגם סתם בשביל הכיף כמובן.

עם הבברלי 350 שיש לי היום נסעתי חצי מדינה, גם בכביש שש ובלי שום בעיה, עם הXEVO כביש שש היה אפשרי אבל הרגשתי שזה יותר מדי בשבילו, שוב... אלא אם כן אתה רוצה לרכב על 100-110 בצד ימין כל הדרך מאחורי משאיות ואוטובוסים ושיעקפו אותך הרבה - אתה לא רוצה.
ואם אתה בכל זאת מחליט לסחוט אותו לאיזור ה140, אז אתה כל הזמן על הקצה, גם מבחינת המתלים והבלמים והצמיגים, לא רק על קצה המנוע וזה לא בטיחותי ולא מומלץ.

אם אתה רוצה אופנוע כביש בשביל להנות מרכיבת כביש, אז חפש אופנועי ספורט באיזור ה300-500סמ"ק, אם אתה פשוט רוצה "להתנייד" בלי בקשות מיוחדות אז אני ממליץ על הDOWNTOWN 350 או הXMAX 300 או הFORZA.

כן הביטוח יקר יותר וזה זין, אבל אתה רוצה במקרה הזה את האקסטרה נפח.