ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
מנוע הסוזוקי 250 סמ"ק הוא ממש לא חדש בשוק הישראלי. מוכר היטב כבר שנים אחורה, מאחר וזה אותו מנוע ששימש את ה-GW250 וה-GW250F
בנוסף, ההונדה שהזכרת כבר לא נמכר כחדש. סיבה מספיק טובה דווקא לא לשקול אותו.
ידוע לך משהו על המנוע הזה חוץ מזה שהוא חלש? ידוע לך לגבי אמינות ותחזוקה שלו?
לא מצאתי עליו יותר מידי מידע, במיוחד לא בארץ כי הדגמים האלה לא נמכרו בארץ יותר מידי, אני מנחש שבעיקר בגלל העיצוב שלו.

ציטוט נכתב במקור על ידי ees צפיה בהודעה
עומר, עוד נקודה למחשבה:
הבדל של 2000 ש"ח לשנה הוא יקר לכולנו, במיוחד לחייל בשירות חובה, זה מובן וכמובן שאני לא נכנס לך לכיס.
רק אשאל כל כמה זמן אתה מתכוון לרכב עליו ולאן? יום יום מהבית לבסיס או טיולים בסופי שבוע?
אם אתה יותר בכיוון של נסיעות בסופי שבוע לטיולים, קח בחשבון שאופנוע בנפח 250 סמ"ק לא יספק אותך ולא יתאים לנסיעות כאלו.
אולי כדאי לך לחשוב על 300-500 משומש וההפרש התקציבי יילך לביטוח החובה.
כי לקנות אופנוע חדש ולהתבאס ממנו או לא להנות ממנו, זה יותר מתסכל מתוספת של 2000₪ בביטוח.
רק נקודה למחשבה.
אני חושב על זה.
זה לא שאני לא יכול להרשות לעצמי את ה2000 שקל האלה בשנה, העניין הוא שזה באמת הולך להיות כלי סופשים בכל מקרה ודווקא בגלל זה קצת כואב לי לשלם 7200 בשנה על אופנוע שנוסע פעם-פעמיים בשבוע.
דווקא אם הייתי מנצל אותו כמו שצריך ורוכב כל יום לבסיס זה היה מצדיק יותר את ההפרש לדעתי.

הקטע שבתוך העיר ה12 כוחסוס של הקטנוע שלי מספיקים לי לגמרי.
מפריע לי 2 דברים, שיוט של 90 קמ"ש והעובדה שזה קטנוע ואני רוצה אופנוע אמיתי, לפחות כזה עם קלאץ והילוכים.

ה250 מציע יותר כוח בתוך העיר, שיוט של 110-120 לפי מה שהבנתי, וזה אופנוע בסופו של דבר.

אני צריך רכיבת מבחן כניראה אולי הוא יותר עגלה ממה שאני חושב וההבדל בכוח שווה את התוספת לאיזה R3.
ואם לא אז לפחות הכסף ילך לאיזה קורס רכיבה

תודה רבה על העזרה