מלונות, לכאורה הדבר הכי קל בטיול, חלק בוחרים אותם תוך כדי הטיול על מנת לשמור על גמישות המסלול,
אני נוהג לברור אותם מראש ומדוע, ככה אני לא מופתע מרמת המלון, אני בורר לי את השירותים שאני צריך
באותו היום, ויש לי כתובת לוויז לקראת סוף היום וחלון זמנים ברור, במקום לבלות את אחר הצהרים בחיפושים
ולתת דרור לבעלי המקומות להכתיב לי את המחיר ברגע שאני הכי בלחץ למצוא מקום.
בעונת התיירות ובשיא העונה כל המקומות הטובים תפוסים מראש.
אז מה מחפשים במלון?
קודם כל מיקום טוב, כזה שייתן לך אפשרות להגיע להתקלח ולצאת ברגל למסעדה טובה, שטח מעניין, ונוחיות
לחזור אחורה למסלול אם פספסת משהו חשוב או יתרון ליום ההמשך שמקצר את הדרך ליעד הבא.
יש שתי אפשרויות, האחת לקבוע את המלון בסמוך או בעיר שאתה מתכנן לבקר למחרת, כך כשאתה מגיע אתה רואה
את העיר בלילה, למחרת נכנס לאתרים הפתוחים במשך היום.
השנייה להגיע למלון להניח את הדברים ומשם לצאת לבלות לחזור לישון ולמחרת מוקדם בבוקר לצאת ליעד הבא.
לכל בחירה יש את היתרונות והחסרונות שלה, וחשוב להתאים את הבחירה למסלול, לאטרקציות המבוקשות, ולאופי
שלכם.
אז מיקום בחרנו, זו יכולה להיות עיירה קטנה עתיקה, שכונה נחמדה, מוטל דרכים, דירה גבוה בהרים, צימר, אבל
הכי חשוב הניקיון, המיוחדות של המקום, הצוות, והשירותים שהמקום מספק. אני נוהג לחפש מלונות באתר של
בוקיינג עד עכשיו הזמנתי ממנו 49 מלונות ומעולם לא התאכזבתי. אני מחפש תמיד מלונות עם חוות דעת של 9 ומעלה
וקורא את חוות הדעת של האורחים, על היתרונות והחסרונות של המקום. צריך לזכור שלפעמים חיסרון של מישהו אחד
זה יתרון של האחר לכן צריך להכיר את הצרכים האמתיים שלכם.
דבר אחרון, ארוחת בוקר היא בונוס אבל גם סוג של פינוק, לפעמים אני מתעורר לפני הג'ינג'ית מוקדם יחסית לוקח
מצלמה ויוצא לחפש הרפתקאות לבד, הקטע הזה שלגלות חו"ל לבד טוב לי, ואז כשאני חוזר למלון יורדים ביחד לאכול
זה בונה סדר יום מצוין וחוסך זמן אח"כ לחפש מסעדה או מה לאכול. סוג של רגיעה ושקט לפתוח את היום.
יש מקומות שמצעים שרותי כביסה, קומקום חשמלי, מיזוג אוויר, סאונה/בריכה/מסאג' כל אחד יכול למצוא את החלק
שלו. בקרואטייה למשל נישן באי עם חופי רחצה מיוחדים מאד ע"י עיירות מטריפות, אז תכננתי חצי יום בטן גב בים...
עוד נגיע לזה.

ציטוט ההודעה בתגובה