תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: קסדה ומשקפי ראיה

צפייה משולבת

Junior Member

קסדה ומשקפי ראיה

צהריים טובים .
    רציתי להתיעץ עם הרוכבים שמרכיבים משקפיי ראיה .
    מחפש לקנות משקפי ראיה לרכיבה על אופנוע,עדשות זה לא אופציה בכלל .
    אני חושב יותר לכיוון של משקפי ספורט קמורות הבעיה שלא מצליח למצאו כאלו בארץ,אתמול הייתי בהלפרין ,אופטיקנה ועוד חנות בקניון הזהב.
    עם משקפי ראיה רגילים שאני נוהג ברכב ממש שדה ראיה צדדי לקוי וגם לא נוחות עם קסדה סגורה .
    אשמח להמלצות

Member
    "סובל" מאותה בעיה.. קודם כל הקסדה: חוץ מאראי לא הצלחתי להכניס משקפיים לשום קסדה אחרת בנוחות.
    בקשר למשקפיים, רוכב כבר שנים עם רודי-פרוג'קט עם עדשות כמורות. זוג עדשות עולה בין 700 ל 1200 ש"ח לעדשה לא מולטיפוקל, תלוי בציפוי. המקום היחידי בארץ שיודע לייצר עדשות כמורות זה קיבוץ שמיר, בגלל זה המחיר. יש להם שיטה מיוחדת לחישוב הדיאופטריות בכל נקודה ונקודה על העדשה, בגלל זה ה"תמונה" נשארת תקינה בכל מקום בעדשה.
    הזמנתי לא מזמן באפטיקנה, שירות על הפנים אבל המחיר גם למסגרת וגם לעדשה הכי טוב בארץ. בכל מקרה תנסה אצל האופטיקאי שלך קודם. לא יודע אם אתה מכיר את המסגרות של רודי פרוג'קט, אבל אתה יכול להחליף עדשות די בקלות לבד. לי יש כמה זוגות, לערפל, לשמש....

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי kanter.m צפיה בהודעה
    "סובל" מאותה בעיה.. קודם כל הקסדה: חוץ מאראי לא הצלחתי להכניס משקפיים לשום קסדה אחרת בנוחות.
    בקשר למשקפיים, רוכב כבר שנים עם רודי-פרוג'קט עם עדשות כמורות. זוג עדשות עולה בין 700 ל 1200 ש"ח לעדשה לא מולטיפוקל, תלוי בציפוי. המקום היחידי בארץ שיודע לייצר עדשות כמורות זה קיבוץ שמיר, בגלל זה המחיר. יש להם שיטה מיוחדת לחישוב הדיאופטריות בכל נקודה ונקודה על העדשה, בגלל זה ה"תמונה" נשארת תקינה בכל מקום בעדשה.
    הזמנתי לא מזמן באפטיקנה, שירות על הפנים אבל המחיר גם למסגרת וגם לעדשה הכי טוב בארץ. בכל מקרה תנסה אצל האופטיקאי שלך קודם. לא יודע אם אתה מכיר את המסגרות של רודי פרוג'קט, אבל אתה יכול להחליף עדשות די בקלות לבד. לי יש כמה זוגות, לערפל, לשמש....

אני רוכב עם LS2 נפתחת ,שוקל להחליף אותה לאחד שלמה. הסיבה שרכשתי נפתחת היא המשקפיים אבל זה בכל זאת לא נוח ואני מוריד אותם לפנח שאני מרכיב את הקסדה ורוכב תמיד עם קסדה סגורה. לא ראיתי באופטיקנה רוגי פרוגקט ,אכן היו אוקלי אבל פשוטות ןלא מספיק קמורות לדעתי .
    ושאלה נוספת ,האם יש איזשהו פתרון לאדים במשקפיים ?

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    היו לי כמה זוגות של אוקלי שהייתי מרוצה מהן. מסגרות עם זרועות פלסטיק שטוחות שלא לוחצות בקסדה (כמובן שגם תלוי בקסדה) וסגרו יפה את כל שדה הראיה.
    כרגע אני עם אוקלי CROSSLINK SWITCH שיש להן גם עדשות כהות ואפשר להחליף. מאוד מרוצה. נקנו בטל אופטיקה בנתניה http://www.taloptica.co.il/.

Member
    https://www.rudyproject.co.il/%D7%9E...D7%A8/rydon-6/
    זה הדגם שבו אני משתמש, תתקשר לסניף הראשי של אופטיקנה, אבל תנסה אצל האופטיקאי שלך שאתה מכיר. תמיד יכולים להזמין מה שאתה רוצה. מומלץ מאוד, רק קח בחשבון שזה לא זול. אגב תוכל לקבל זיכוי על העדשות הרגילות שאתה לא צריך. כך שהמסגרת תעלה לך בסביבות 500 ש"ח.
    תמיד יש אפשרות לגשת לסניף של רודי פרוג'קט ומרשם של העדשות מהאופטיקאי.

מאיזה איזור אתה?

Junior Member
    https://www.rudyproject.co.il/%D7%9E...D7%A8/rydon-6/
    זה הדגם שבו אני משתמש, תתקשר לסניף הראשי של אופטיקנה, אבל תנסה אצל האופטיקאי שלך שאתה מכיר. תמיד יכולים להזמין מה שאתה רוצה. מומלץ מאוד, רק קח בחשבון שזה לא זול. אגב תוכל לקבל זיכוי על העדשות הרגילות שאתה לא צריך. כך שהמסגרת תעלה לך בסביבות 500 ש"ח.
    תמיד יש אפשרות לגשת לסניף של רודי פרוג'קט ומרשם של העדשות מהאופטיקאי.

מאיזה איזור אתה?
    ראשון

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי drovosek צפיה בהודעה
    ראשון
    באופטיקנה בלפור בת-ים וגם בקניון בת-ים יש רודי

Member
    הייתי באותה סיטואציה. בחרתי ברודי פרוג'קט ריידון עם קליפון ועדשות ראיה. השרות הכי טוב וכנ"ל המחיר היה אצל אופטיקאי בשם צביקה דטנר בשלמה המלך ת"א. ממליץ בחום

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Junior Member
    באופטיקנה בלפור בת-ים וגם בקניון בת-ים יש רודי
    תודה רבה