תוצאות 1 עד 5 מ 5

אשכול: מה אתם יודעים לספר לי על הנחש הצמא?

Banned

מה אתם יודעים לספר לי על הנחש הצמא?

אני טרול
    ונהיר וברור לכולם שטרולים חיים רק באינטרנט
    כך שהכי עמוק שהגעתי במאורת הארנב זה לדיון עתיק בג'יפולוג
    בבקשה! רק מי שהיה שם ושרד כדי לספר - שוט!

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    הסברה הכי הגיונית מבין כולן היא שמדובר בפרוייקט מדיני/ צבאי להטמנת נפט במצבורים האלו ע"י שלפוחיות גמישות כלשהן למקרה ותהיה מצוקה לאור מצב בטחוני כלשהו נכון לימים ההם.
    אישית הייתי בתוך נחש צמא *בדרום ופיזית אין ממש מניעה להכנס, תלוי במפולות שהיו מעל הפתח לפני שבאת. בתוך הנחש (הסתעפות של כמה מערות ארוכות חצובות) אין קליטה אז כדאי שמישהו ישאר בחוץ לכל מקרה כשנכנסים.
    יש עוד נחש צמא בארץ חוץ מזה שבדרום (גגל את הנושא אם עוד לא נתקלת בשני), ומעליו יש יותר מסתורין בגלל שהפתח אליו מוקף במבנה מבטון מזויין, גידורים מאסיביים וסגור בדלתות פלדה בתוך מיקום רחוק מהעין. גם בו ביקרתי, אבל לא זכיתי להכנס אליו למרות שיש בודדים שעוד הספיקו לפני יותר מ10 שנים, ועל המקום הזה יש יותר משמועה אחת והן מעניינות גם אם מופרכות לחלוטין.
    באופן כללי 2 הפרוייקטים האלו הם על בסיס מי שידע/ יודע לא ידבר לעולם, ויש לא מעט כאלה בארץ.

Banned
    הידע והניסיון שלך מרשימים לא פחות מהתרומה שלך לקהילה. הן וירטואלית (מתן תשובות מדוייקות ולעניין בפורום) והן מעשית בחיים האמיתיים.
    זו ההתרשמות המאד שטחית שלי אותך.
    גם השמירה על בידחון השדה בסיפא של דבריך יכולה להיות מובנת.
    יחד עם זאת גוגל יודע לספר לי לא מעט, וזה כמעט מתסכל שעברתי שם לא פעם (בדרך לטוביה או סתם "אם מתחשק לי לא להיות עצוב, אז אני נוסע לכיוון ירושלים.")
    בכ"א נראה כי על הפרשיה נסתם הגולל ומה הכיף בכלל לראות סתם קיר? או גדר.

אבל אם מישהו מעוניין בכל זאת בנ"צ - הכל בגוגל

התמונה לקוחה מפוסט של "בן אהרון" בג'יפטריפ
    הוא כותב שם דברים לא כל כך נעימים על "אנשי הסוד" כך שלא אביא אותם לכאן.
    הוא כותב שם גם סיפור דרך.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    תראה פיזית המקום לא סודי פשוט צריך לדעת איפה הוא יושב, ולהגיע עד השער אין בעיה אבל לעבור גדר עם פרופיל ברזל 10X10 ס"מ מרותך ואחריה דלתות פלדה מרותכות זה קצת יותר בעיה. התמונות שבן אהרון העלה עתיקות, היום המקום סגור כמו כספת. בג'יפטריפ העלו פעם תמונות של קבוצת ג'יפים שהצליחה להגיע עם הכלים מסביב לגדרות פנימה קרוב למבנה, ניסיתי עם אופנוע שטח למצוא פרצות לפני שנה ולא הצלחתי, אני מניח שהצמחיה שממשיכה לעלות כל הזמן בלעה את דרכי הגישה וכנראה שגם הגדר "התפתחה" ואטמה הכל. האפלוליות סביב המקום מגיעה דווקא בגלל המיקום היחסית off the grid והביצור המאסיבי שלו נכון להיום. פעם זו היתה מערה עם דלתות פח בכניסה אליה.
    יש ברשת תמונות מתוך המקום שמראות משהו כמו דיפון גומי אפור עבה מה שיכול גם להצביע על איזשהי שלפוחית אכסון אבל אי אפשר לדעת.
    שרשורים שנתקלתי בהם בעבר הם כמו שציינת ג'יפולוג, ג'יפטריפ עם הקבוצה שהגיעה לשם פנימה עם הכלים, ועוד שרשור ארוך ומעניין בפורום אופניים כלשהו אם אני לא טועה שאני לא זוכר את שמו אבל הגיבו שם אנשים שנשמע שיודעים דבר או שניים.
    יש סיפור על מקום דומה בנחל שורק אבל עם תוכן אחר לגמרי... על גבול הדמיוני שלא הייתי מאמין לו, אם לא הייתי מקבל תמונה מתוכו לפלאפון לפני אי אלו שנים שמאז נעלמה לי.
    יש לא מעט דמיון ויצירתיות בפרוייקטים הסודיים האלו בישראל של שנות ה60 וה70 כאשר בעלי התפקיד ויודעי הסוד נדרשו להמציא פתרונות לאבטחה קיומית להמשכה של המדינה במסגרת כל תרחיש.
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 12-05-2018 בשעה 12:54.

Banned
    לא הצלחתי לדוג את הדיון של הטייצונרים
    אבל נשאלה שאלה במרשתת לגבי היכן שאריות הנפט בסיפור על השלומיאליות הישראלית (הסיפור הרשמי)
    מהיותי טרול עם פרופיל של נכה וקב"א של נעל כבדה - אפסיק לחפור בעניין, בסה"כ זה צ'יזבאט יפה לצלול איתו עם אלכוהול באיזה סופשבוע.
    בצ'יזבאט מעורבים הקומדנו והחבר'ה שטיפלו במבחוח ובמשעל.
    לזה תוסיף את העובדה שהחבר'ה זה ארגון מתוקצב בסדרי גודל של מדינה והופ - נעשיתי חמוץ.
    מזל שנזכרתי בסטאקנט, בבריינפאק באתגר האחרון ובחצי טון של קלסרים - מיד התמלאתי גאווה והצרבת עברה, אני בידיים טובות.

אבל לא אכפת לי מדי פעם לנשנש חמוצים