אני אישית אוהב את CB500X . אתה לא בחור קטן וישיבה עליו ממש נוחה .
זה אותו מנוע 500 סמק עם 47 כוח סוס,נותן לך לרכב הרבה שנים בלי לחשוב על עלית נפח ומאוד ידידותי לרוכב מתחיל.
לגבי ה310 : יש להם דגם 310GS יצא לי לעשות עליו נסיעת מבחן לפני 3 חודשים כשחפשתי אופנוע לעצמי (קניתי בסוף GS700 שלהם ) . זה אותו מנוע כמו הR . מהירות שיוט בסביבות 110 קמש ,ב130 אתה כבר מרגיש שחסר לו ואתה חונק אותו . ישיבה מאוד נוחה ,כלי מאוד נחמד אבל רק 35 כוח סוס ותוך שנה הרבה מאיתנו היו רוצים להחליפו לחזק יותר.
כמו שצויינו קודם ישנו אפשרות לרכוש אופנוע מוגבל לA1 ,אבל היום רק BMW ורק עם דגם של 700GS או מגבילו בכביש אפשר להחזיר לA חוקית תמורת 1500 שקלים במוסך מורשה.
כן ניתן לרכוש מחשב חדש לא מוגבל בEBAY לדוגמה לDL650 עולה בסביבות 400 דולר אבל כך בחשבון שאתה מסתבך עם הביטוח ולמרות שאומרים שאין אכיפה ,דברתי לפני כמה שבועות עם בוחן תנועה ולחלק מהיצרנים כן יש להם אפשרות בדיקה. לא יודע מי הם היצרנים כי לא נכנסתי לזה יותר מדי .
לדעתי חבל להשקיע 10-15 אלף שקל יותר על אופנוע מוגבל כאשר CB500 יתן מענה לכל משעלתך בכמה שנים הקרובות ויש להם שוק מצויין.
ממליץ בחום לעשות רכיבת מבחן על 5-10 אופנועים ,לבחור סוג שאתה רוצה ואז דגם מסויים .