להיפך, זאת דרך מצוינת לעשות היכרות עם האופנוע החדש. רק לנסוע בזהירות.
הבעיה בקניה רחוקה היא דווקא ביצוע בדיקה לפני קניה באזור שאינך מכיר, וכן, הלחץ הפסיכולוגי לקנות גם אם יש דברים לא טובים שעולים, בגלל המרחק שנסעת.
שלום לכולם,
עדיין במסע למצוא אופנוע ראשון. יש אופנוע שמתאים לי בצפון ואני מאיזור ראשון. כיוון שזה אופנוע ראשון אני עדיין לא בטוח לעשות נסיעה שתהייה הראשונה שלי של כמעט שעתיים על נינג׳ה 250.
המוכר לא מוכן לעשות את הנסיעה (מובן לי מאוד)
חשבתי על פתרון של גרר שיביא לי אותו הביתה. מישהו יודע מה העלויות ואם זה בכלל רעיון טוב?
יש עוד רעיון למצבים האלה או שאנשים פשוט קונים מאיזור המחיה שלהם ונשארים בגבולות?
להיפך, זאת דרך מצוינת לעשות היכרות עם האופנוע החדש. רק לנסוע בזהירות.
הבעיה בקניה רחוקה היא דווקא ביצוע בדיקה לפני קניה באזור שאינך מכיר, וכן, הלחץ הפסיכולוגי לקנות גם אם יש דברים לא טובים שעולים, בגלל המרחק שנסעת.
בגדול בשיעורים (הוצאתי ל-A1) לא עברתי את ה-50 קמש וגם לא יצאתי לכביש בין עירוני. פה אצטרך להתמודד אני מניח עם להגיע ל-100 על כביש 6 שלא לומר כל האתגרים האחרים של נסיעה בין עירונית.
מסכים שאין כמו לקפוץ למים השאלה אם דבר כזה יכול להסתיים באסון בדיוק בגלל שבשיעורי נהיגה לא ממש למדתי משהו מציאותי
אני הצלחתי להכניס דאון טאון 300 לתוך סיטרואן גמפי ארוכה, האורך של הקטנוע הוא 2.6 מטר.
והוא נכנס בקלילות. קצת קשירות והכול היה בסדר.
אני חושב שנינגה 250 יכול להיכנס לקנגו עם פירוק של המשקף והמראות.
אבל תבדוק את זה.
לחסר ניסיון יותר קל לרכוב בכבישים פתוחים בשעות שהתנועה דלילה, מאשר לרכוב בתוך העיר.
הבאתי טייפון 50 מתל אביב לקריות בנסיעה..
טרייבל יעיד.
וגם אפריליה RX125 מבאר שבע.
עם הטייפון היה מטורף, עם האר אקס עוד נורמלי.
אז על נינג'ה 250 זה כלום?
בהנחה שזה באמת האופנוע שאתה לוקח הביתה (ולא רק הולך לבדוק ולהיות בלחץ אם לקנות או לא). כדאי שתיסע איתו הביתה, בלי הסעה.
תעשה מזה יום חופש/יום כיף- סע בדרכים צדדיות , תכיר את האופנוע- תראה איך מתנהג .תסע בשעות שאחרי פקקי הבוקר, וקח את הזמן - גם אם יקח לך 4 שעות להגיע.
תהנה מזה , כי אחרי הכל אתם הולכים להיות חברים בתקווה הרבה זמן.
אם יש סיכון ? ברור - אתה על אופנוע. כולם מנסים להרוג אותך.
סע בזהירות ואולי תלמד משהו בדרך שיעזור לך בהמשך.
אם אתה עדיין לא בשל ובכל זאת רוצה לקחת אותו בגרר, המליץ לי לפני יום בחור מהפורום על "גרר ניר" מקרית אתא שהוא עובד עם חברות הביטוח ונוסע בכל הארץ. ביקשתי הצעת מחיר והוא היה הכי זול וגם זמין מעכשיו לעכשיו.
נהנתי מהשירות, היה זמין ומחיר שווה ביחס לאחרים.
אתם ממליצים לבחור שעשה רישיון לפני כמה חודשים, ורכב פעם אחרונה בטסט, לרכוב שעתיים על אופנוע שהוא לא מכיר.
אחלה המלצה!
תסע על האופנוע הביתה.. כמה דקות ראשונות יהיה התרגשות וקצת קשה אבל די מהר תשתלט על העניניים.
מה שחשוב רק - לא להרביץ בכלל, ממש לנסוע רק מנהלתי, כי יש לך את הפיתוי של כלי יותר חזק ממה שאתה מכיר ואת החוסר ניסיון.
סע בשעות הבוקר המאוחרות, כשיש תאורה טובה ומינימום פקקים.
קנית אופנוע כדי לרכב עליו, לא כדי לשנע אותו על גרר...
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
במקרה הזה למה זה חשוב שהוא עובד עם חברות הביטוח?