בדבר1 ktm לוקה בחסר באיכויות היצור וההשקעה במוגמר עד רמת הבורג בכך היפנים ימאהה והונדה משאירים אותה מאחור
על הדרך הארוכה והיסודית שעשתה ק.ט.מ בארה"ב כדי לבסס את עצמה כיצרנית מובילה בשוק האמריקאי
http://wheelz.co.il/?p=96117
בדבר1 ktm לוקה בחסר באיכויות היצור וההשקעה במוגמר עד רמת הבורג בכך היפנים ימאהה והונדה משאירים אותה מאחור
למי שקצת פחות נמצא בנבכי כלי השטח ובכלל זה המגמות בעולם, תוכל לספק מעט נתונים לבסס את הטענה הבסיסית:
מה היה נתח השוק של ktm באמצע העשור הקודם לעומת כמה הוא היום?
כמה כלים נמכרים בפועל מ ktm בשוק האמריקאי?
כמה כלים מכרו היצרניות היפניות המובילות?
נערך לאחרונה על ידי Jonathan; 08-09-2015 בשעה 09:49.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
אי אפשר להתווכח על האמינות היפנית.
הכי אמינים שיש, כל ארבעת הגדולים.
הייתה כתבה שקראתי על רוב הדיווחים על תקלות, הארלי מקום ראשון,במוו לא רחוק,וגם קטמ.
http://www.consumerreports.org/cro/n...ycle/index.htm
גילוי נאות יש לי פיאג'ו אפריליה, אפילו לא ברשימה.
הבעיה בסקר הזה שהם עצמם מודים בזה שהסקר לא מדוייק. הוא מתפרס על זמן ולא על קילומטראז. אין הפרדה בין תקלות של תוספות לבין תקלות של מקור.
זה הרי ברור שקרוזר עם איבזור מטורף שרוכב המון יחווה יותר תקלות מאופנוע ספורט של סופשים בלבד ללא שום תוספות.
כנל אופנוע דוש יחווה יותר תקלות כתוצאה משימוש בשטח מכלי של סופשים .
הסקר הוא סך הכל פעם בכמה זמן פניתה למוסך על כלי מסויים ללא קשר לדפוס שימוש.
תראה דוגמא אחרת משטרה כמעט בכל העולם על במוו . מעטים על הונדה ויאמהה.
במשטרת ישראל ניסו את הטנרה כתחליף לגמל 1200 ולא הלך טוב.
כנל ניסו ויסטרום כתחליף ל800 של במוו וגם לא הלך טוב.
זה סקר טוב אבל בערבון מוגבל.
בגלל סקרים כאלה אצלינו נשים מקבלות הנחה בביטוח רכב כי יש להן פחות תאונות בזמן אחזקת הרשיון, הבעיה? הן נוהגות מעט מאוד ובגלל זה יש פחות תאונות
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אתה צודק הכל בערבון מוגבל.
אבל האמינות היפנית היא אמינות מוכחת.
הסיבות בגללן גופים מוסדיים בוחרים כלי כזה או אחר הן יותר מורכבות.
חבילת התמיכה הטכנית וחוזי תחזוקה ארוכי טווח חשובים לגופים מוסדיים לפחות כמו הכלי עצמו.
בהחלט יתכן כי הסיבה לזכיה במכרזים היא החבילה הכוללת כמו תמיכה בתחליפים לעשור קדימה ולא אמינות גרידא לדוגמא.
לפעמים היצרן או היבואן מפעיל שיקול של קידום מכירות כתוצאה מהחוזה של גוף מוסדי
נערך לאחרונה על ידי Jonathan; 08-09-2015 בשעה 23:29.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
בבעלותי 690 בפעם השנייה, הניסיון שלי עם שני הכלים מר. בכלי הקודם נשבר איזשהו קפיץ בראש המנוע שכמעט ועשה נזק לצילינדר ובלאגן שלם בראש מנוע... וכל זה קרה בפתאומיות כשהכלי על 8700 קילומטר בלבד. בכלי השני הלך לו פתאום קלאץ' סטרטר עם הגלגל שיניים ועוד מתנות.. כך שהאמינות של קטמ
בהחלט אבל בהחלט!, לוקה בחסר ואני מצטער לומר זאת.
ידוע..
גם של האיטלקים והאמריקאים.
מסקנה רק יפני.
נכון בגלל זה הסיביאר שלי שווק מנוע פעמיים לשנתיים.
הבמוו שלי עם קילומטראזים גבוהים פי 2 מההונדה נוסע כמו חדש.
אבל אני לא רוכב רגיל אני עושה 70 אלף קמ בשנה על אופנוע .
היפנים מיצרים אופנועים אמינים וטובים ביחס למחיר.
אל תצפה מאופנוע ב60 אלף שקל לאורך חיים.
תראה את הויאפארים לדוגמא כלים שמחזיקים שנים ללא בעיות אבל גם עולים בהתאם.
זה לא נתון מדוייק העסק וזה יותר לכיוון הדגמים .
כמו שאמרתי במבחן הם אומרים מפורשות רוב התקלות של הארלי ובמוו זה תקלות חשמל בזיווד לעומת רוב התקלות של היפנים שרובם אופנועים ספורט שרוכבים בסופש בלבד הם תקלות מכניות במנוע וגיר.
זה לא אומר שהיפנים לא טובים במסלולים בחול הכלים עוברים התעללות אחרת שכניראה הארלי לא יצליחו לעבור.
פשוט הנתון מאוד שיטחי ולא משקף
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
בחיי שאני פשוט חושב, בתור אדם מאמין, שכל אחד וה"מזל" שלו ומה שגזרו עליו משמיים. עזבו עכשיו איזה צבע או מוצא האופנוע שלך...
אולי זה לא נוסח טוב.
אני בעצמי מחזיק שני כלים של פיאג'ו טייפון ואפריליה ושניהם אמינים מספיק לטעמי.
אולי ביפני לא הייתה הולכת הזגוגית של המשאבת בלם.. על מה אני מדבר? אין זגוגית יש כוסית.
ההנדסה יותר טובה לטעמי.
אבל זה נכון מה שהבחור מעליי אמר.. הכל תלוי בשימוש ובטיפול נאות.
בימינו אני בתמימי חושב שגם אם תתחזק לונסין כמו שצריך, תקבל בחזרה.
כנ"ל לגבי כל יצרן.
איכות ההרכבה וסטנדרטים של רכיבים זה כל הכסף.
למשל טלסקופים קונבנציונליים שלא מפוצצים בטכנולוגיה לא מחייב שהם זבל מתפרק.
מה שבטוח התחת יכאב קצת יותר :]
נערך לאחרונה על ידי JohnnyDee; 11-09-2015 בשעה 01:41.
הבעיה של קטמ, זה הרוכב הישראלי שלא מוכן להשקיע בתחזוקת הכלי.
זה אופנוע שלא אוהב קומבינות בכלל, וכול טיפול אפילו הכי קטן חייב להיעשות ברמת פדנטיות של מהנדס גרמני.
אבל מגיע "משה ישראלי" הממוצע קונה כתום כי הוא רוצה להיות רוכב תותח ואחרי חודשיים מגיע לטיפול. חוטף חום ומתחיל להזניח.