אני עשיתי באופנוען מאומן וממליץ לעשות בפרו ריידינג
אהלן, הבנתי שאין הבדל בין פרוריידינג לאופנוען מאומן אבל לא הצלחתי למצוא את המיקום של הקורסים של כל אחד מהם,
ומנסיון, האם ממולץ לקחת את שני הקורסים? (אומנות הרכיבה 1 ו 2 לצורך העיניין) אין הנחה משמעותית אבל כן מקבלים 2 אימוני רכיבה חינם. השאלה האם זה משמעותי לרוכב מתחיל ללא נסיון.
תודה רבה מראש
אני עשיתי באופנוען מאומן וממליץ לעשות בפרו ריידינג
אני חושב שכדאי לך להגיע לקורס אחרי תקופה קצרה שבה אתה כן מכיר ושולט באופנוע שלך.
מה זה אומר שולט באופנוע? אם הוא לא מרתיע אותך אז נראה לי שאתה מכיר אותו.
מעבר לזה לרוכב ללא ניסיון יש טאבולה ראסה מבחינת הרגלים לא נכונים וזה טוב שתעשה את הקורס שאתה ללא ניסיון.
לגבי קורס אחד או שניים, תלוי בך. בכל מקרה קח לך תקופה של התנסות על הכלי ויישום הקורס הראשון לפני שתעשה את השני.
מישהו יודע מה המיקומים של הקורסים?
הפרוריידינג 1 שעשיתי היה בחניון מול אמפיפארק רעננה.
אני רוכב במצטבר כבר מעל ל 20 שנים. עברתי לאחרונה את שני ימי האימון של אופנוען מאומן, בהפרש של כמה שבועות זה מזה ואני ממליץ בחום (לא יודע להשוות לפרוריידינג כי לא השתתפתי). מעבר לעובדה שלא מעט דברים בצורה שאני רוכב ובעיקר במידת החלקות בה אני מתפעל את האופנוע השתנו לטובה יש שני דברים טובים להגיד על הצוות:
1) אני מניח שהם ראו כבר הכל, מליון פעמים, ושמעו כבר הכל. זה שיש להם סבלנות ואנרגיות להדריך כל פעם קבוצה חדשה - זה ממש מרשים ומרגישים שהם רוצים לגרום לך להצליח
2) מאז שהייתי באימונים, כשאני עושה טעויות תפעול, אני ממש שומע (ורואה) את אחד המדריכים מדגיש את הטעות, כאילו שהם שם איתי :-)
אני בטוח אחזור לפחות לאימון פניות אחד וכנראה לאימונים נוספים (גם בנושאים אחרים). אם היה לי יותר זמן במשך השבוע זה כבר היה קורה מזמן